سرعتم اینطوری نیستسرعت واقعیم 15 مگ هست اما یه حقه ای زدم به اسپیدتست که 150 نشونش بده.البته ناگفته نماند قبلا کسای دیگه هم این کارو کردن ولی روش های اونا دیگه جواب نمی ده الان
سرعتم اینطوری نیستسرعت واقعیم 15 مگ هست اما یه حقه ای زدم به اسپیدتست که 150 نشونش بده.البته ناگفته نماند قبلا کسای دیگه هم این کارو کردن ولی روش های اونا دیگه جواب نمی ده الان
چطور اینکارو کردین به ما هم بگو![]()
ایشالا به زودی فیلم می گیرم دقیق توضیح می دم داخلش
بابا بنازم سرعت عمل جواب دادنتو![]()
شانسی بود![]()
فیلم اینا چیه! مگه میخوای css یاد بدی!!!! این کار دیگه قدیمی شده!
اینم تست نت من :
![]()
حالا بین این همه زبون چرا cssمنم نگفتم هیچکس بلد نیست که
من آموزش قدم به قدم از اول تا آخرش و اینکه چجوری کشف می شه رو می زارم + برنامه نویسی با سی شارپ واسه برنامه اتوماتیکش حالا شما دوست نداشتی نبین
![]()
چرا خودتو اذیت میکنی ! برنامه Speedtest Spoofer رو دانلود کن و تمام.
بله علیرضا جان (درست گفتم؟) استفاده از برنامه آماده که کار همه هست من دوس داشتم یه آموزش به زبان فارسی در این مورد باشه.حالا اگر کسی خیلی عجله داره می تونه از این برنامه که ایشون گفت استفاده کنه البته من خودم تستش نکردم اما با توجه به اینکه ایشون تست گذاشتن به نظر میاد کاملا صحیح کار می کنه.
حالا که بعد از مدت ها اومدم توی فروم یه آموزش به درد بخور دیگه می دم که شاید این رو هم قبلا بعضی ها اشاره کرده باشن اما من ندیدم گفته شده باشه امیدوارم به درد بخوره چون به درد من که خیلی خورد.
این آموزش در مورد بالا بردن دستی Downstream rate هست البته فقط روی مودم های با firmware broadcom جواب می ده و سایر مودم ها جواب نمی ده(البته ممکنه اونا هم این گزینه رو داشته باشن ولی روشش فرق کنه)
- نرم افزار Putty رو دانلود کنید که حتما بهش نیاز هست.
- وارد صفحه تنظیمات مودمتون بشید و Snr رو چک کنید این روش بهتره برای Snr های بالای 10 استفاده بشه و زیر 10 ممکنه باعث قطع و وصل شدن اینترنت بشه
حالا وارد نرم افزار Putty بشید گزینه Telnet رو انتخاب کنید و آیپی مودم رو توی قسمت Host بزنید مثل عکس زیر و بعد open رو بزنید
ازتون یوزر و پسورد رو می خواد که همون یوزر و پسورد ورود به صفحه تنظیمات رو می دید بهش (موقع پسورد زدن ستاره نشون نمی ده گیج نشید) بعد از ورود دستور help رو وارد کنید اگر تعدادی دستور برای شما آورد یعنی درست وارد شدید
حالا دستور زیر رو وارد کنید
adsl configure --snr 70بعد از وارد کردن این دستور مودم شما ریست می شه و دوباره به لینک وصل می شه این بار وقتی Downstream rate رو چک کنید "احتمالا" از دفعه پیش بالاتر رفته عکس مودم خودم رو هم بعد از اجرای دستور می زارم
سلام من با این نرم افزار کار کردم ولی نمیتونم در آخر وارد صفحه مودمم شم این ارور رو توی صفحه مودم میده Local user or Telnet administrator is configuring this device
و نمیتونم با پسوردم وارد شم
Last edited by maniya12; 07-07-2016 at 12:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)