تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1591 از 2199 اولاول ... 59110911491154115811587158815891590159115921593159415951601164116912091 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,901 به 15,910 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

اگه پیدا کردی به ما هم بگو من ک واقعا تو خرید پهنای باند اضافش موندم .
    نامحدود خود مخابرات ADSL، با سرعت ۵۱۲ حدود ۳۰ تومن هست که به مبین‌نت میارزه. سرعت متوسط دانلودش هم حدود ۵۰ کیلوبایته و هفته‌ی دو یا سه بار قطعی یا خرابی داره ولی به نسبت قیمتش خوبه. از بین سرویس‌هائی که داشتم کیفیت مبین‌نت خوب هست ولی قیمتش بهیچ‌وجه منصفانه نیست چون کمی بهتر بودن کیفیت به گاه دوبرابر قیمت نمیارزه. مگر اینکه موبایل بودن واستون خیلی مهم باشه. متاسفانه خودم مشکل نویز پیدا کردم مدتیه و اگر بتونم رفعش کنم حتما سرویس رو عوض میکنم....

دوستان این سرویس اداری منظور همون سرویس‌های ۸ صبح تا ۸ شب هست؟
    توجه داشته باشید مقایسه مبین نت با ADSL درست نیست چون مقایسه هزینه های اولیه و تجهیزات و نگهداری این دو سرویس مثل مقایسه فیل و فنجون می مونه . مسلما هزینه های اینترنت وایمکس گرون تر در میاد و در همه جای دنیا هم اینطوره

ولی قبول دارم که با این کیفیت مبین نت سرویس هاش فوقالعاده گرون و بی انصافانه هست. هرچند که تو این کشور همه چیز همینطوره (نمونه واضحش صنعت خودرو سازی)

شما بهتره به قیمت های وایرلس یکی از شرکت های شهر ما نگاه بکنید اونوقت می فهمید که گرونی یعنی چی . وقتی یه شرکت کوچیک بتونه اینطوری قیمت بده و کسی هم کاریش نداشته باشه شما میخوای با شکایت از مبین نت که هزار باز کله گنده تر هست به جایی برسی.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by arash59b; 26-06-2013 at 18:17.

2. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mosi_alfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شرق نزدیک...

پيش فرض

ممنون .. نه از پشت ریست نکردم .. اگه از پشت ریست کنم چه اطلاعاتی میپره؟ کانفیشگش سخته؟ یا همون یوزر پسورد مبین نت رو بدیم کافیه؟
    من خودم BM632W و SWC9200 دارم با ریست فقط پسوورد وایرلس بر میگرده به دیفالت، حتی یوزر و پ مبین هم نمیپره، انجام بدید سخت نیست.

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

توجه داشته باشید مقایسه مبین نت با ADSL درست نیست چون مقایسه هزینه های اولیه و تجهیزات و نگهداری این دو سرویس مثل مقایسه فیل و فنجون می مونه . مسلما هزینه های اینترنت وایمکس گرون تر در میاد و در همه جای دنیا هم اینطوره
    بله هزینه‌ی اولیه و نگهداری WiMax قطعا بیشتر از سیستم‌های کابلی هست ولی شما هم توجه کنید که این هزینه عمدتا هزینه‌ی ثابت هست و اثرات دینامیک نداره و در بازار رقابتی همه جای دنیا قیمت‌ها رقابتی‌اند....بله بله میدونم اینجا چه وضعیه فقط خواستم توجهتون رو به حدود و ثغور فیل و فنجان جلب کنم که آیا در این حد باید اختلاف در قیمت مشاهده بشه؟ بهرحال اگر بخوایم با کشورهای اونور مقایسه کنیم که مقایسه‌ی سیب و پرتقال میشه چون یه مسئله‌ای که باید بهش توجه کنین اینه که اونجا تکنولوژی وایمکس بعضا در کنار 4G و شبکه‌های دیگه ارائه میشه( اصلا وایمکس قرار بود استاندارد اصلی 4G باشه ولی IMT-Advanced که همون نسل جدید LTE هست جاشو گرفت) و خلاصه مسئله‌ی وایمکس با خدمات موبایل و شرکت‌های موبایل به شدت گره خورده...پس مسئله‌ی نگهداری و هزینه‌های اون یه کم پیچیده‌تر هست ولی لزوما به معنی اختلاف فاحش نیست...هرچند من هم ادعا نکردم که هزینه‌های شرکتی مثل مبین‌نت قابل مقایسه با شرکت‌های DSL هست. ولی خوب بحث قیمت رقابتی هست و اینکه این هزینه‌ها هزینه‌های ثابتی هستند و به نظر من تفاوت فاحشی در حد فیل و فنجان ایجاد نمیکنن چون مستقل یا با وابستگی خیلی کم به تعداد مشترکین هست (هزینه‌ی استاتیک).....بحث بیخودی به سمت و سوی دیگه‌ای میره....

ولی قبول دارم که با این کیفیت مبین نت سرویس هاش فوقالعاده گرون و بی انصافانه هست. هرچند که تو این کشور همه چیز همینطوره (نمونه واضحش صنعت خودرو سازی)
    دقیقا مثال خوبی بود، مشکل من هم همینه دلیل قیمت‌های مبین‌نت رانت دولتی هست و .................................................

شما بهتره به قیمت های وایرلس یکی از شرکت های شهر ما نگاه بکنید اونوقت می فهمید که گرونی یعنی چی . وقتی یه شرکت کوچیک بتونه اینطوری قیمت بده و کسی هم کاریش نداشته باشه شما میخوای با شکایت از مبین نت که هزار باز کله گنده تر هست به جایی برسی.
    قیمت‌های وایرلس جدای وایمکس هستن اینا براساس سیستم موبایل کار میکنن،‌ اغلب هم تکنولوژی EDGE+ دارن (امیدوارم اشتباه نکرده باشم) و به همین خاطر گرانتر هستن حسنش هم اینه که کاملا موبایل هستن ولی تا اونجائی که میدونم افراد خیلی کمی ازینها استفاده میکنن و قیمت‌هاش هم به همین ترتیب نسبت به WiMax خیلی بیشتره (و کیفیت هم افتضاح)...

در هرصورت به نظر من یه ایمیل زدن به سازمان تنظیم مقررات همونطوری که گفتم ضرری نداره....همین. به نظر من کار خوبیه اگر چند تا ایمیل بزنیم ولو اینکه مبین نت به فلان و بهمان وصل باشه...کی نیست؟ شاید فرجی شد و رئیس این سازمان با رئیس اونویکی تریپشون خورد به هم اونم بخصوص توی این فصل نقل و انتقالات مدیران همین سرویس نامحدود زپرتی هم به خاطر فشار همین سازمان بود که مبین‌نت ارائه داد....

5. 2 کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

قیمت‌های وایرلس جدای وایمکس هستن اینا براساس سیستم موبایل کار میکنن،‌ اغلب هم تکنولوژی EDGE+ دارن (امیدوارم اشتباه نکرده باشم) و به همین خاطر گرانتر هستن حسنش هم اینه که کاملا موبایل هستن ولی تا اونجائی که میدونم افراد خیلی کمی ازینها استفاده میکنن و قیمت‌هاش هم به همین ترتیب نسبت به WiMax خیلی بیشتره (و کیفیت هم افتضاح)...

در هرصورت به نظر من یه ایمیل زدن به سازمان تنظیم مقررات همونطوری که گفتم ضرری نداره....همین. به نظر من کار خوبیه اگر چند تا ایمیل بزنیم ولو اینکه مبین نت به فلان و بهمان وصل باشه...کی نیست؟ شاید فرجی شد و رئیس این سازمان با رئیس اونویکی تریپشون خورد به هم اونم بخصوص توی این فصل نقل و انتقالات مدیران همین سرویس نامحدود زپرتی هم به خاطر فشار همین سازمان بود که مبین‌نت ارائه داد....
    وایرلس ربطی به موبایل نداره و باند فرکانسیش هم تقریبا نزدیک وایمکس هست و بسته به نوع انتن (مودم) بین 2.4 تا 5.8 گیگاهزتز هست برد دکل هاش هم از وایمکس بیشتره و یه نوع اتصال اینترنت point-point هست و چون تجهیزاتش به وایمکس خیلی نزدیک هست برای همین باهم

مقایسشون کردم.

تا قبل از اومدن وایمکس مناطقی که دسترسی به adsl نداشتند تنها راه استفاده از پهنای باند بالا استفاده از وایرلس بود که کم کم به دلیل اززون بودن مودم و قابلیت جابجایی وایمکس، استفاده ازش کمتر شد.

بخاطر استفاده شخصی که دارم می تونم بگم بهترین پینگ و کیفیت سرعت رو همین وایرلس داره که حتی بهتر از adsl هم هست ولی خوب قیمت طرح هاش گرونتر و در حد وایمکس هست.
    Last edited by arash59b; 26-06-2013 at 21:17.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

با ایمیل و شکایت هم که سهله ضررشم وقت و پهنای باندی هست ک میزارید ...
    اینجوری بگم حتی اگه 100 نفر هم بشید حضوری برید هیچ کاری براتون نمیکنن ...البته ی خوبی داره باعث می شه بیشتر کشورتون رو بشناسید و ب ایرانی بودنتون بیشتر افتخار کنید

اقا اون زمانی ک ما adsl داشتیم تازه اومده بود منم اشتراک 3 ماه تمدید کردم ولی همون چندروز بعدش اومدن خط هارو عوض کردن و فیبر نوری کردن من و شاید 200-300 نفر دیگه ک اشتراک داشتیم اشتراکمون مالیده شد توسط مخابرات ..اول امیمیلی بعد تلفنی بعد حضوری تا 1 سال دووندنمون ...
    کلا هدفمون دیگه این نبود ک خسارت بگیریم چون نمی دادن هدفمون این بود ک ی جوری بمون این اینترنت رو بدن دوباره ...اون موقع ک وایمکس و ... نبود .
    در اخر با کلی دوندگی گفتن ک نفری 10 میلیون هزینه کنید ک مجموع 100 میلیون بشه ما بیایم براتون تجهیزات رو نصب کنیم اونم با پارتی بازی ...
    راه دیگه ای هم ک پیشنهاد دادن عوض کردن خونه بود

چه دورانی بود ...

حالا بعد خوندن این حرف ها اگه دوست دارید شکایت کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه osta_ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    BND

پيش فرض

چقد طول میکشه برم نمایندگی ثبت نام کنم؟
    من که رفتم نمایندگی پولو که دادم همون لحظه بهم یه مودم داد گفت برو خونه ببین انتن داره یا نه اگه داشت تماس بگیر تا فعال کنیم.
    1 ساعت بعد هم فعال شد.یعی کل این فرایند ثبت نام و فعال سازی 2/3 ساعت هم طول نکشید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    من یه مودم swc 9200 موبین نت دارم. اگه نرم افزارش رو همون جوری که تو سایت گفته آپدیت کنم مشکلی پیش نمیاد؟ اطلاعات میپره؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

سلام
    من یه مودم swc 9200 موبین نت دارم. اگه نرم افزارش رو همون جوری که تو سایت گفته آپدیت کنم مشکلی پیش نمیاد؟ اطلاعات میپره؟
    نه مشکلی نداره

ولی تجربه نشون داده اپدیت نکردن بهتره

11. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز danielo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اول بگم این مودم روی یک لب تاپ به صورت وای فای نصب هست.
    حالا من میخوام روی pc که ویندوزش xp هست نصبش کنم.خواهشا مو به مو بگید چطوری نصبش کنم. که کار کنه.
    وقتی کابل لن را به pc وصل میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

اول بگم این مودم روی یک لب تاپ به صورت وای فای نصب هست.
    حالا من میخوام روی pc که ویندوزش xp هست نصبش کنم.خواهشا مو به مو بگید چطوری نصبش کنم. که کار کنه.
    وقتی کابل لن را به pc وصل میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته
    اگه تنظیمات مودم رو دست نزدی با وصل شدن با کابل بلافاصله اینترنت وصل میشه

الان علامت کامپیوترها تو تولبار در چه وضعیتی هست؟

هنگام وصل شدن با وای فای پسورد گذاشتین؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •