حسین یوجور که من گورم بالا بالا داشینیسان بلوطا!![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
حسین یوجور که من گورم بالا بالا داشینیسان بلوطا!![]()
من هله مخابراتینان وارام
اوقدر دانلود المیشم کی هله 1 ایل منی گورر![]()
اینشاا... کی بیر دانا دا گیشا جشنواره گورسون لار منیم کیمین دیلنچیلره پیس اولمور![]()
دوستان کسی از شهرک ( باغمیشه ) این چند روزه قطعی های مکرر ( بین چند دقیقه تا چند ساعت ) داشته ؟
دوستان ، اگه بخوام امروز حجم باقی مونده همارا رو تموم کنم میشه با یک تماس بهشون بگم که خطم رو جمع کنن ؟؟ اگه امروز بگم و همین امروز یا امشب هم برم بلوط بگیرم سرویس تا فردا وصل میشه ؟؟؟
Last edited by v-abbasi; 11-11-2013 at 09:04.
تو منطقه شهید مدنی 2 شب هست که ما بین ساعات 12 الی 2 صبح برق ها فقط چند ثانیه قطع میشه !! دیشب که نتونستم چیزی دانلود کنم چون بعد قطع برق دیگه من خواب بودم و نتونستم PC رو روشن کنم ، امشب هم این اتفاق افتاد ولی از شانسم بیدار بودم ولی این بار دیگه با وجود روشن بودن سیستم و مودم ، دیگه چیزی دانلود نکرده !!! صیح که بیدار شدم دیدم چراغ اینترنت خاموش بود و با یک بار disable و enable حل شد ! روزی 1500 میدیم و هزینه خرید اکانت هم هست و سیستم چند میلیونی هم روشن ، خدا بگم چیکارشون کنه !
Last edited by v-abbasi; 11-11-2013 at 09:12.
بسته به مرکز فرق میکنه !!!
مرکز شهریار که 2 روزه و حتی 1 روزه میشه این کار رو کرد
مدنی رو نمیدونم
چون ریسک داره شما این کار رو نکن![]()
برای من که 2 روز کامل قطع بود
روز سوم وصل شد
فکر نکنم یه روزه هم همارا جمع آوری بشه هم بلوط وصل
بر پدر بلوط لعنت
هاردم ترکید
جدیدا سرعتش به 500 رسیده
![]()
علت اینکه چند روز نبودم اینه که شنبه 17 ام سرویس مخابراتم رو جمع کردم و رفتم از ماکس گرفتم ولی به این علت که تو مرکز ما پورت خالی نداشتن گفتن باید یه 7-10 روزی منتظر باشید. البته این تجربه رو از صبانت هم داشتم و از اون به بعد هر موقع واسه کسی می خواستم صبا بگیرم اول زنگ میزدم و می گفتم چک کنن ولی فکر نمی کردم سر ماکس هم اینقدر شلوغ باشه واسه همین چک نکردم و حالا هم احتمالا دو هفته ای بی ای دی اس الم.
خلاصه احسان جان و تمام دوستانی که می خوان بیان ماکس یا حتی هر شرکت دیگه ای، قبل اینکه جمع آوری کنن اول با شرکت مقصد چک و هماهنگ کنن.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)