تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1590 از 4105 اولاول ... 590109014901540158015861587158815891590159115921593159416001640169020902590 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,891 به 15,900 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه arash9426's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام من امریه هستم و ارشد هم قبول میشم اگر بعد از ارشد قانون سربازی بشه مثلا 24 ماه من باید طبق قانون جدید 24 ماه برم یا مثل قانون الان همون 21 ماه رو؟؟؟؟؟من تیر ماه میرم آموزشی
    ببین دوست عزیز برات مثال میزنم افرادی بودن که سال 88 با قانون 18 ماه خدمت رفته بودن و دانشگاه قبول شدن و رفتن دانشگاه / و حالا وقتی میخواستن برن خدمت با قانون سال جدید باهاشون رفتار شد و باید 21 ماه خدمت کنن(برای یکی از دوستانم اتفاق افتاد و این حرف مسئول نظام وظیفه بود)/ حالا شما وقتی چند ماه بری امریه و بعد بری دانشگاه، امریه ی شما لغو میشه و دیگه نمیتونین امریه بگیرین پس شما هر موقع درستون تموم شد و دو باره دفترچه پست کردید با قانون همون سال میرید خدمت و اگه همین 21 ماه باشه واسه شما میزنن 21 ماه خدمت و خدمت قبلیت ازش کم میشه واگه 24 ماه شده باشه باید 24 ماه خدمت کنید/ برای اینکه مطمئن بشی به مشاوره نظام وظیفه شهرتون مراجعه کن / موفق باشید

2. این کاربر از arash9426 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

دوستان این قانون کسری خدمت چطوریه الان؟
    بابت هر ماه جبهه چند روز کم میشه؟

داره خودمونی میشه arash9426's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

16 - 17 روز مونده به اعزام یعنی اندکی چشماتو رو هم بذاری اعزام نزدیک است و هنوز ما اندر خم کسری ، پی نظام وظیفه و پلیس + 10 علافیم!
    دوستان لطفا اگه برگ سفیدشون رسید خبر بدن اینجا بفهمیم در کدامین میدان نبرد با هم همسنگر میشیم
    یعنی 5 شنبه بریم از پلیس + 10 بپرسیم میگن آیا!؟
    دوست عزیز منم اعزام 1/4 هستم شما کسریتو میتونی هر موقع خواستی ثبت کنی و ربطی به جای خدمتت نداره/ و اینکه شما پنج شنبه برید +10 اگه بازم گفت نیومده شنبه صبح با شماره 09680 تماس بگیرید و عدد 2(نظام وظیفه) را بزنید بعد که تلفن گویا شروع به گفتن گزینه ها شد شما عدد صفر(مشاوره نظام وظیفه) را بزنید وقتی وصل شد به مشاوره کد ملیتونو بگید تو سیستم نگاه میکنن میگن کجا افتادید! / به من گفتن افتادی 01 ارتش نزاجا البته شاید امریه ام جور بشه کدم عوض بشه/
    و اینکه احتمال قوی شنبه صبح پست هم برگه سفیدو بیاره/ شما که این همه صبر کردید این سه چهار روز هم روش/ موفق باشید

5. 2 کاربر از arash9426 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

بالاخره معلون نشد برای هر ماه سابقه جبهه چند روز کسر می شود؟؟؟؟؟؟؟/

اگه نباشه جاش خالی می مونه microsof's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خال رخ هفت کشور

پيش فرض

بالاخره معلون نشد برای هر ماه سابقه جبهه چند روز کسر می شود؟؟؟؟؟؟؟/

عزیزان حداقل محبت بفرمایید و متن رو بخونید دیگه ...

وي در خصوص مشمولان داراي گواهي كسرخدمت به تاريخ 88و89 گفت :اين دسته از افراد، چنانچه كسرخدمت خود را تا تاريخ 24/8/90 از طريق دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي (پليس+10) ثبت نموده و يا اينكه تاييديه كسرخدمت آنان در سامانه وظيفه عمومي به ثبت رسيده باشد و به دلايل قانوني مانند معافيت تحصيلي اعزام آنان به تاخير افتاده باشد ، چنانچه در پايان تحصيل ، بدون غيبت به خدمت اعزام شوند ، از مقررات سال 89 براي كسرخدمت برخوردار خواهند شد.
    وي در ادامه افزود: اين دسته از افراد چنانچه كسرخدمت خود را تا تاريخ مذكور به ثبت نرسانده باشند، همانند ساير مشمولان از مقررات كسرخدمت سال 90 برخوردار شده كه در اين صورت بايد نسبت به اصلاح گواهي كسرخدمت ، برابر آخرين مقررات اقدام نمايند.
    واعظي نژاد اظهار داشت : سربازان حين خدمت چنانچه تاكنون گواهي كسرخدمت خود را برابر مقررات سال 90دريافت نكرده اند مي توانند گواهي مربوطه را به يگان خدمتي ارائه نمايند و از كسرخدمت بهره مند شوند ، همچنين مشمولان داراي برگ آماده به خدمت نيز مي بايست پس از اعزام به خدمت گواهي كسرخدمت را به يگان خدمتي ارائه نمايند .

رزمندگان جانبازان
    سابقه جبهه به ماه میزان کسر خدمت میزان جانبازی به درصد میزان کسر خدمت به ماه
    6تاپایان8ماه 2 5%تا10|% 2
    9تاپایان11ماه 3 11%تا15% 4
    12تاپایان14ماه 4 16%تا20% 5
    15تا پایان17ماه 5 21%تا24% 8
    18تاپایان20ماه 6
    21تاپایان23ماه 7
    24تاپایان26ماه 8
    27تاپایان29ماه 9

8. 6 کاربر از microsof بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان

پدر من 24 ماه سابقه جبهه تو ارتش داره و بابت اون گواهی 8 ماه کسر خدمت رو گرفتم
    به علاوه 3 ماه هم سابقه جبهه بسیجی در سپاه محمد رسول الله داره.
    اما واسه اون 3 ماه که پدرم رفته سپاه، /فتن بهش که چون 3 ماه تو لیست بازه ها نیست، ما نمی تونیم کسر خدمت صادر کنیم
    در حالی که پدر من در مجموع 27 ماه رفته جبهه که بایستی 9 ماه کسر خدمت بگیرم.
    کسی می دونه چی کار می شه کرد که اون 1 ماه رو هم زنده کنم ؟

خیلی ممنون از دوستان

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsanyacoza0021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ری

پيش فرض

سلام
    من متولد 73 ۱۰ماه هستم
    آقا این برای قبل سال ۹۰ هست
    شنیدم بعد از ۹۰ جبهه کمتر از ۳۰ ماه قبول نیست اگه کمتر باشه حتی کسری خدمتم نمیدم درسته؟

یعنی الان پدرم ۲۴ ماه جبهه داره ۸ ماه ازم کم میشه یا اصلا کم نمیشه؟

در آغاز فعالیت haamedd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تبریــــــــــــز

پيش فرض

سلام
    من متولد 73 ۱۰ماه هستم
    آقا این برای قبل سال ۹۰ هست
    شنیدم بعد از ۹۰ جبهه کمتر از ۳۰ ماه قبول نیست اگه کمتر باشه حتی کسری خدمتم نمیدم درسته؟

یعنی الان پدرم ۲۴ ماه جبهه داره ۸ ماه ازم کم میشه یا اصلا کم نمیشه؟

متاسفانه گفتن متولدین 72 و قبل از 72 میتونن استفاده بکنن ولی شما برو درست رو ادامه بده ببینیم بعد انتخابات چی میشه شاید رئیس جمهور عوض بشه بعضی از قوانین هم تغییر بکنه البته اینا قانون نیستند و بسته به شرایط کشور میتونن تغییر کنن مثلا اگه به گفته آغامون جمعیتمون رو به افزایش یاشه شاید دوباره همه کسری ها و معافی ها برگردند البته اگه ملت الان دست بکار بشن 18 سال دیگه میشه رو کسری و معافی حساب کرد!
    Last edited by haamedd; 05-06-2013 at 12:24.

12. این کاربر از haamedd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت haamedd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تبریــــــــــــز

پيش فرض

سلام دوستان

پدر من 24 ماه سابقه جبهه تو ارتش داره و بابت اون گواهی 8 ماه کسر خدمت رو گرفتم
    به علاوه 3 ماه هم سابقه جبهه بسیجی در سپاه محمد رسول الله داره.
    اما واسه اون 3 ماه که پدرم رفته سپاه، /فتن بهش که چون 3 ماه تو لیست بازه ها نیست، ما نمی تونیم کسر خدمت صادر کنیم
    در حالی که پدر من در مجموع 27 ماه رفته جبهه که بایستی 9 ماه کسر خدمت بگیرم.
    کسی می دونه چی کار می شه کرد که اون 1 ماه رو هم زنده کنم ؟

خیلی ممنون از دوستان
    دوست من شما خوبه گواهی کسر خدمتت رو گرفتی خوشا به حالت ! راستی کی گرفتی و چطوری !؟

منم دقیقا پدرم مثل پدر شما بعد از 24 ماه جبهه 3 ماه سابقه جبهه هم تو سپاه داره ولی نمیدونم اینم منظور میکنن یا نه ولی واسه ما همون 24 ماه جبهه رو حساب کنن خیلی حال میده!

داره خودمونی میشه IranArmy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

ما که دوسال کاری به کشور نداریم و اسیر هستیم مجبوریم رای هم بدیم از دنیا هم که تو پادگان خبر نداریم کسی ار کاندیداها وعده ای راجع به سربازی کم شدن یا حذفش نداده که بهش رای بدیم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •