دوستان پایونر 6987 چطوریاست؟
دوستان پایونر 6987 چطوریاست؟
شما لطف داری حمید جان.
اصولی که چه عرض کنم از فله هم فله تر هستن واسه این ووفر ها .باکس های خودش حدودا دو برابر اینی هست ک من ساختم واسش +کلی الیاف مصنوعی و تشکیلات دیگه که من قیدشونو زدم.
ی امپ رو روش تست کردم ولی اصلا جواب نداد![]()
توانشونم نمیدونم والا روش نوشته 23 وات ولی توی خونه وقتیی ولوم میدادم شیشه ها میلرزید نمیدونم داستانش چ مدلی میشه اینم .
الان بازشون کردم و کواک داخل باکس ها گذاشتم و صداش خییلی بهتر شد.
اینم از عکس باکس ها و ووفر ها![]()
برای جلوی سمند باند پایونیر ts-g1044r به درد میخوره یانه
سلام حمید جان به گفته شما امروز رفتم یک پخش u456 کنود گرفتم برای ماشین صبا الان باند ندارم یه باند هم باید بگیرم تا 250 تومن نظر من روی کنود 6995 ex هستش
برای جلو جای فابریکی پراید هم نظرم پایونیر 1044R یا کنود 1062 هست نظر شما چیه من صدای واضح و بیس قوی میخوام و ساب نمیخوام وصل کنم حالا اگر باند ها آمپلی خور باشن آمپلی هم نصب مبکنم؟
راستی آقا این پخش رو گرفتم چطوری باید فولدر عوض کنم این همش تک تک جلو میره ؟ باتشکر
Last edited by saeid 22; 25-08-2014 at 21:29.
سوال ما جواب نداشت ؟
سلام آقا حمید
یه لطفی کن بم بگین این تنظیم گین آمپ رو چند باید بزارم
میگن رو خروجیه پخش 2 ولت ماله من گینم باید رو 2 باشه ولی خیلی صدا زیاد میشه بعد بالای 25 صدا خراب میشه
یه چی دیگه این freq رو چند باید باشه؟ چند هرتز واسه این کواک 609 ما
آمپ 5500 بود
یونیت 303
دوستان لطفا جواب منم بدید
کسی نبود جواب بده؟
ممنون اگه راهنمایی کنین.
سلام
بله اون کامپوننت هم بسیار عالیه.
8850 به نظر من بهتره. پنل رنگی Burr Brown DAC
16باند اکولایزر.اتو تایم الاین منت و اتو اکولایزر.تقریبا مثل p80میمونه.
ارادت دارم اسفندیار جان.شما لطف داری.
من با دو استیجی تو خودرو بیشتر موافقم.چرخش صدا و فراگیر شدن اون خیلی بهتر میشه.البته بهتره از یک نوع باشن مثل سیستم خودم.البته هیچ وقت ما تو خودرو نمیتوانیم به کیفیت های فای های خانگی برسیم.تو ماشین شرایط با خونه فرق میکنه. آکوستیکی که تو خونه میتونیم اجرا کنیم رو داخل ماشین ندارم.خیلی عوامل تو خودرو هست که تو کیفیت صدای تاثیر میگذاره.مثلا شیشه جلو یکی از این عوامل هست.باعث شکست فرکانس میشه.
ما تو خونه با دیفیوزرها اطاق رو آکوستیک میکنیم. سقف رو همینطور.زاویه و فاصله فلور استندها نسبت به گوش رو محاسبه میکنیم.خود کابینت اسپیکرهای خانگی خودش یه دنیائیه.مثلا طراحی کابینتهای churos 800 فوکال واقعا عالیه.
تو خانگی بحث ساب ووفر به طور کلی منتفی هست. ولی تو خودرو نبود ساب به نظر من نوعی خلاء بوجود میاره.(نظر شخصیم هست و سلیقه من اینطور هست )
ولی همیشه خودم هم به این نکته اعتقاد دارم که اگر کسی نمیخواد خیلی هزینه کنه بهتره برای استیج جلو از یه کامپوننت خوب و در استیج عقب هیچ چیزی نصب نکنه اما داخل صندوق یه باکس سیلد با حجم مناسب بر اساس نوع ماشین داشته باشه.میتونه صدای خوبی بگیره.
خودت چه نظری داری؟
دوست عزیز یه چک بفرمائید که کلید ساب ووفر EQ بسته هست یا بازه؟اگر بازه کاملا ببندی. بزارید روی 0.
مکسیدر که کلا کالای جالبی نیست. پاور بیس هم جزو کالاهی درجه 2-3 محسوب میشه.به طوری که تو سایتش نه امپدانس ووفر رو نوشته نه تعداد کوئل و نه عدد Sens رو؟!!
من فکر کنم باس بوست همون EQ باز هست و داره فشار میاره.مرحله دوم امپدانس هست. ممکنه ساب شما 2 اهم باشه ولی ظاهرا آمپ شما روی بریج 2 اهم استیبل نیست.در کل باید کار رو دید همینطوری نمیشه نظر داد.
با 500 تومن اگر بخواهی آمپ هم نصب کنی چیزه خوبی گیرت نمیاد چون هزینه پک و ... هم دارید.
سلام
p80 بهتره.اصلی ترین گزینه DSP و DAC بور براونش هست.کابلهای RCA فابریکش هم جنس بسیار خوبی دارن.البته RS II باز به مراتب بهبود یافته تر شد بعد از RS.کلا متریال مصرفی تو خط تولید PRS متریال از جنس مرغوب هست.
کلا اسپیکرهای خانگی رو نباید تو ماشین ازش استفاده کرد.پارامترهای آنها متفاوت هست.کابینتهاشون با نرم افزارهای حرفه ای و پیچیده طراحی و ساخته میشه.برای همین هست که میگید شیشه رو میلزونند. به خاطر کابینتشون هست و طراحی دقیق اونها.
متاسفانه من صدای این مدلها رو نشنیدم. اگر تحقیق کردید و یا صداشون رو شنیدید بگیرید.
دوست عزیز پخش رو میتونید X3650 بگیرید .حدود 300 تومن.اسپیکر هم 6995S اونم حدود 200 تومن.
وحید جان چند توصیه و اصطلاح در مورد سیستمهای صوتی رو از تو امظام مطالعه نمائید در مورد تنظیم دقیق گین توضیح دادم خدمتتون.
در مورد ست کردن گین از روی ولتاژ بله باید ولتاژ خروجی پخش با آمپ یکی باشه. اگر چنین باشه گین تنظیم هست.
اصلا نباید چنین کاری رو انجام بدید. اون سیمها برای سیستم صوتی ساخته نشده. مخصوص ساختمان هستند.
حمید جان سلام؛ امیدوارم همیشه سلامت و شاد باشی عزیز
آمپ آلپاین ب خوبی کامپ و کواک cv1 رو درایو میکنه؟ضمنا برای ساب rs12free ir یه آمپ پدر مادر دار معرفی میکنی( البته مقرون به صرفه...)
کارکرد این ساب رو چند بگیرم خوبه؟خود جایی سراغ نداری...![]()
Last edited by sezar77; 26-08-2014 at 09:52.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)