تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1590 از 2365 اولاول ... 59010901490154015801586158715881589159015911592159315941600164016902090 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,891 به 15,900 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان پایونر 6987 چطوریاست؟

داره خودمونی میشه farzin.jm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خواش میکنم من درخدمتم.
    1-بله به احتمال زیاد. البته من نمیدونم شما چه کابینتی براش درست کردید. ولی اگر کابینت از نظر حجم مناسب باشه و اصولی ساخته باشید تهیه آمپلیفار حتما در بهبودی صدا کمکتون خواهید کرد.
    2-خیر ولی بهتره آمپ براشون در نظر بگیرید. توان RMS شون چقدره؟
    3-دوست عزیز جای اگزوز که فرمودی اسمش پورت هست. کلا مبحث داینامیک و طرحی پورت رو بردید رو هوا
    پورتها باید با توجه به میزان لیتراژ خالص درونی باکس از نظر طول و قطر توسط نرم افزارهای طراحی و مهندس Enclosure
    ساخته شوند.همینجوری نیست.برای همینه که باکسهائی که اصولی ساخته میشوند به مراتب کیفیت بیس بهتری دارن نسبت به باکسهای فله.نویز پورت خیلی کمی دارن و تقریبا میشه گفت شنیده نمیشه.میزان تاخیر صدای بیس درشون خیلی کاهش میابد. و...
    شما لطف داری حمید جان.
    اصولی که چه عرض کنم از فله هم فله تر هستن واسه این ووفر ها .باکس های خودش حدودا دو برابر اینی هست ک من ساختم واسش +کلی الیاف مصنوعی و تشکیلات دیگه که من قیدشونو زدم.
    ی امپ رو روش تست کردم ولی اصلا جواب نداد
    توانشونم نمیدونم والا روش نوشته 23 وات ولی توی خونه وقتیی ولوم میدادم شیشه ها میلرزید نمیدونم داستانش چ مدلی میشه اینم .
    الان بازشون کردم و کواک داخل باکس ها گذاشتم و صداش خییلی بهتر شد.
    اینم از عکس باکس ها و ووفر ها

داره خودمونی میشه mft5673's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

برای جلوی سمند باند پایونیر ts-g1044r به درد میخوره یانه

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid 22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

سلام حمید جان به گفته شما امروز رفتم یک پخش u456 کنود گرفتم برای ماشین صبا الان باند ندارم یه باند هم باید بگیرم تا 250 تومن نظر من روی کنود 6995 ex هستش
    برای جلو جای فابریکی پراید هم نظرم پایونیر 1044R یا کنود 1062 هست نظر شما چیه من صدای واضح و بیس قوی میخوام و ساب نمیخوام وصل کنم حالا اگر باند ها آمپلی خور باشن آمپلی هم نصب مبکنم؟
    راستی آقا این پخش رو گرفتم چطوری باید فولدر عوض کنم این همش تک تک جلو میره ؟ باتشکر
    Last edited by saeid 22; 25-08-2014 at 21:29.

داره خودمونی میشه vestlaif's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

یه ضبط خوب از مارک پایونیر تا سقف قیمت 300 تومن میشه بهم معرفی کنید ؟
    خروجی usb و خروجی rca رو داشته باشه .
    باند هم تا 200 تومن .
    جمعا 500 تومن . باند هم متعادل باشه هم کیفیت هم قدرت . ممنون
    باتشکر
    سوال ما جواب نداشت ؟

داره خودمونی میشه 212vr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شهسوار

پيش فرض

سلام آقا حمید
    یه لطفی کن بم بگین این تنظیم گین آمپ رو چند باید بزارم
    میگن رو خروجیه پخش 2 ولت ماله من گینم باید رو 2 باشه ولی خیلی صدا زیاد میشه بعد بالای 25 صدا خراب میشه
    یه چی دیگه این freq رو چند باید باشه؟ چند هرتز واسه این کواک 609 ما
    آمپ 5500 بود
    یونیت 303

پروفشنال aron110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوستان من پخش 2359 کنوود دارم یه باند JBL 6391 که 4 سال پیش خریده بودم هم دارم ولی کیفبیتش اصلا خوب نیست
    اگه امکان داره یه بان تا 200 تومن معرفی کنید که صدای نرمی داشته باشه و تیز نباشه
    فعلا هم بدون آمپ میبندم و شاید یکی دو سال دیگه آمپم ببندم
    ممنون میشم یه مورد خوب معرفی کنید
    مرسی ( ماشین تیبا )
    دوستان لطفا جواب منم بدید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام دوستان.
    سوالی داشتم.
    سیم اسپیکرا ماشینم یکم قدیمیه.(منظورم سیم اسپیکر از پشت پخش تا باندای عقب فابریک خودماشینه)
    ماشین پراید مدل 78
    آقا حمید پیشنهاد دادن عوض کنم و کابل مخصوص 2*2.5 اسپیکر بگیرم.
    که فکر میکنم مقداری هزینه داشته باشه(متری 9 تومن). فعلا آمپ ندارم میخوام بودجه رو بزرام واسه خرید آمپ خوب.
    آیا میشه واسه این سیم از سیم برق 2 * 2.5 یا سیم دست ساز دیگه ای استفاده کرد؟
    کسی نبود جواب بده؟
    ممنون اگه راهنمایی کنین.

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون؛آمپ آلپاین f545 اگه اشتباه نکنم.اگه بودجه جور بشه تا اون حد حتما کامپ های hx165کیوان رو میگیرم راستش ترسم از این بود داخل درب 405 جا نخوره.
    میخوام پخشم رو تغییر بدم از 7150 به 8850 نظرتون چیه؟
    بطور کلی دنبال یه نیم سیستم کاملا کیفیتی هستم.
    واقعا ممنون که وقت میذاری و بدون منت تمام دوستان رو راهنمایی میکنی، یه دونه ای
    سلام
    بله اون کامپوننت هم بسیار عالیه.
    8850 به نظر من بهتره. پنل رنگی Burr Brown DAC
    16باند اکولایزر.اتو تایم الاین منت و اتو اکولایزر.تقریبا مثل p80میمونه.
    آقا حمید جساراتاً یه توضیح در ارتباط با تک استیجی و دو استیجی میدین؟
    خیلی ها به این باورن که تک استیجی صدای فراگیرتری نسبت به دو استیجی داره همانند های فای
    از اونجا که شما دستی هم بر اتش های فای دارید فکر میکنم خیلی بتونید راهنمایی کنید.
    ارادت دارم اسفندیار جان.شما لطف داری.
    من با دو استیجی تو خودرو بیشتر موافقم.چرخش صدا و فراگیر شدن اون خیلی بهتر میشه.البته بهتره از یک نوع باشن مثل سیستم خودم.البته هیچ وقت ما تو خودرو نمیتوانیم به کیفیت های فای های خانگی برسیم.تو ماشین شرایط با خونه فرق میکنه. آکوستیکی که تو خونه میتونیم اجرا کنیم رو داخل ماشین ندارم.خیلی عوامل تو خودرو هست که تو کیفیت صدای تاثیر میگذاره.مثلا شیشه جلو یکی از این عوامل هست.باعث شکست فرکانس میشه.
    ما تو خونه با دیفیوزرها اطاق رو آکوستیک میکنیم. سقف رو همینطور.زاویه و فاصله فلور استندها نسبت به گوش رو محاسبه میکنیم.خود کابینت اسپیکرهای خانگی خودش یه دنیائیه.مثلا طراحی کابینتهای churos 800 فوکال واقعا عالیه.
    تو خانگی بحث ساب ووفر به طور کلی منتفی هست. ولی تو خودرو نبود ساب به نظر من نوعی خلاء بوجود میاره.(نظر شخصیم هست و سلیقه من اینطور هست )
    ولی همیشه خودم هم به این نکته اعتقاد دارم که اگر کسی نمیخواد خیلی هزینه کنه بهتره برای استیج جلو از یه کامپوننت خوب و در استیج عقب هیچ چیزی نصب نکنه اما داخل صندوق یه باکس سیلد با حجم مناسب بر اساس نوع ماشین داشته باشه.میتونه صدای خوبی بگیره.
    خودت چه نظری داری؟
    دوستان ممنون میشم یکی مارو راهنمایی کنه
    دوست عزیز یه چک بفرمائید که کلید ساب ووفر EQ بسته هست یا بازه؟اگر بازه کاملا ببندی. بزارید روی 0.
    مکسیدر که کلا کالای جالبی نیست. پاور بیس هم جزو کالاهی درجه 2-3 محسوب میشه.به طوری که تو سایتش نه امپدانس ووفر رو نوشته نه تعداد کوئل و نه عدد Sens رو؟!!
    من فکر کنم باس بوست همون EQ باز هست و داره فشار میاره.مرحله دوم امپدانس هست. ممکنه ساب شما 2 اهم باشه ولی ظاهرا آمپ شما روی بریج 2 اهم استیبل نیست.در کل باید کار رو دید همینطوری نمیشه نظر داد.
    سلام دوستان من یک پخش پایونیر 6050 ub پنل برقی از سال 88 دارم ولی کلا 2 ماه هم ازش استفاده نکردم و گوشه خونه بوده حالا میخوام برایه یه پژو پارس نصبش کنم ممنون میشم تا نهایت 500 تومن یک جفت باند و اگر بشه با این پول یک امپیلی هم معرفی فرمایید
    با 500 تومن اگر بخواهی آمپ هم نصب کنی چیزه خوبی گیرت نمیاد چون هزینه پک و ... هم دارید.
    سلام.اقاحمیدبینpioneer p80rs وکنوود7056 کدوم بهتره؟دلیل هم بگین ممنون میشم
    سلام
    p80 بهتره.اصلی ترین گزینه DSP و DAC بور براونش هست.کابلهای RCA فابریکش هم جنس بسیار خوبی دارن.البته RS II باز به مراتب بهبود یافته تر شد بعد از RS.کلا متریال مصرفی تو خط تولید PRS متریال از جنس مرغوب هست.
    شما لطف داری حمید جان.
    اصولی که چه عرض کنم از فله هم فله تر هستن واسه این ووفر ها .باکس های خودش حدودا دو برابر اینی هست ک من ساختم واسش +کلی الیاف مصنوعی و تشکیلات دیگه که من قیدشونو زدم.
    ی امپ رو روش تست کردم ولی اصلا جواب نداد
    توانشونم نمیدونم والا روش نوشته 23 وات ولی توی خونه وقتیی ولوم میدادم شیشه ها میلرزید نمیدونم داستانش چ مدلی میشه اینم .
    الان بازشون کردم و کواک داخل باکس ها گذاشتم و صداش خییلی بهتر شد.
    اینم از عکس باکس ها و ووفر ها
    کلا اسپیکرهای خانگی رو نباید تو ماشین ازش استفاده کرد.پارامترهای آنها متفاوت هست.کابینتهاشون با نرم افزارهای حرفه ای و پیچیده طراحی و ساخته میشه.برای همین هست که میگید شیشه رو میلزونند. به خاطر کابینتشون هست و طراحی دقیق اونها.
    سلام حمید جان به گفته شما امروز رفتم یک پخش u456 کنود گرفتم برای ماشین صبا الان باند ندارم یه باند هم باید بگیرم تا 250 تومن نظر من روی کنود 6995 ex هستش
    برای جلو جای فابریکی پراید هم نظرم پایونیر 1044R یا کنود 1062 هست نظر شما چیه من صدای واضح و بیس قوی میخوام و ساب نمیخوام وصل کنم حالا اگر باند ها آمپلی خور باشن آمپلی هم نصب مبکنم؟
    راستی آقا این پخش رو گرفتم چطوری باید فولدر عوض کنم این همش تک تک جلو میره ؟ باتشکر
    متاسفانه من صدای این مدلها رو نشنیدم. اگر تحقیق کردید و یا صداشون رو شنیدید بگیرید.
    دوست عزیز پخش رو میتونید X3650 بگیرید .حدود 300 تومن.اسپیکر هم 6995S اونم حدود 200 تومن.
    سلام آقا حمید
    یه لطفی کن بم بگین این تنظیم گین آمپ رو چند باید بزارم
    میگن رو خروجیه پخش 2 ولت ماله من گینم باید رو 2 باشه ولی خیلی صدا زیاد میشه بعد بالای 25 صدا خراب میشه
    یه چی دیگه این freq رو چند باید باشه؟ چند هرتز واسه این کواک 609 ما
    آمپ 5500 بود
    یونیت 303
    وحید جان چند توصیه و اصطلاح در مورد سیستمهای صوتی رو از تو امظام مطالعه نمائید در مورد تنظیم دقیق گین توضیح دادم خدمتتون.
    در مورد ست کردن گین از روی ولتاژ بله باید ولتاژ خروجی پخش با آمپ یکی باشه. اگر چنین باشه گین تنظیم هست.
    کسی نبود جواب بده؟
    ممنون اگه راهنمایی کنین.
    اصلا نباید چنین کاری رو انجام بدید. اون سیمها برای سیستم صوتی ساخته نشده. مخصوص ساختمان هستند.

10. 7 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sezar77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

حمید جان سلام؛ امیدوارم همیشه سلامت و شاد باشی عزیز
    آمپ آلپاین ب خوبی کامپ و کواک cv1 رو درایو میکنه؟ضمنا برای ساب rs12free ir یه آمپ پدر مادر دار معرفی میکنی( البته مقرون به صرفه...)
    کارکرد این ساب رو چند بگیرم خوبه؟خود جایی سراغ نداری...
    Last edited by sezar77; 26-08-2014 at 09:52.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •