majidpromix عزیز من اندیشه دارم وضعم از تو بدتره اونم با این قیمتاش!!
تازه می خواستم عوض کنم بیام رو ضحی کیش! الان 256 نامحدود دارم سرعتش بین 40 تا 50 نوسان داره، 28000 تومن هم قیمتشه!!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
majidpromix عزیز من اندیشه دارم وضعم از تو بدتره اونم با این قیمتاش!!
تازه می خواستم عوض کنم بیام رو ضحی کیش! الان 256 نامحدود دارم سرعتش بین 40 تا 50 نوسان داره، 28000 تومن هم قیمتشه!!
دوستان میخاستم ببینم اوضاع تخلیه خط چطور هست که اینو دیدم (( تو قرارداد ))
ماده 3: مدت قرارداد
مدت اين قرارداد يك سال شمسي است كه از تاريخ تنظيم و امضاء صورتجلسه نصب و راه اندازي سرويس آغاز مي گردد.
ماده 8: فسخ قرارداد
8-1- «مشترك» صرفاٌ با اعلام كتبي از 29 روز قبل مي تواند نسبت به فسخ قرارداد اقدام نمايد. در صورت تمايل «مشترك» به فسخ فوري قرارداد، نامبرده موظف است مبلغي معادل بهاي 29 روز مصرف را به «مخابرات» پرداخت نمايد. قرارداد پس از مدت ياد شده و يا فسخ فوري پايان مي يابد.
8-2- در صورتي كه «مشترك» در موعد مقرر و با رعايت بند فوق اقدام به فسخ قرارداد نمايد مكلف به پرداخت موارد ذيل مي باشد:
الف- بهاي مدت زمان مصرف از ابتداي قرارداد تا پاپان آن.
ب- 4% مالیات بر ارزش افزوده (8/1 درصد عوارض و 2/2 درصد مالیات)
8-3- طرفين موظف اند با رعايت شرايط فوق الذكر حداقل پانزده روز پس از پايان قرارداد اقدام به تسويه حساب نمايد.
8-5- در كليه مواردي كه طرفين حق فسخ قرارداد را دارند، مهلت اعمال شرط فسخ تا پايان مدت قرارداد مي باشد.
الان 2 تا چیز رو متوجه نشدم
1 - قرار داد یکساله هست یعنی چی ؟؟
2 - هزینه 29 روز چیه ؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!
512 نامحدود مخابرات رشت مرکز3 (همین الان) فاجعس چیکنیمممممممممممممممممم
![]()
دوستان من وقتی مودم رو با اسپلیتر وصل می کنم زیاد فرقی با بدون اسپلیتر نداره، و گاهی هم اصلا فرقی رو نشون نمی ده، و رو تلفن هم موقع حرف زدن نویز هست و خوب نمیشه حرف زد، و اینکه وقتی با تلفن داری حرف می زنی SNR به شدت افت میکنه و گاهی کلا adsl قطع میشه تا وقتی که تماس قطع بشه، امکان داره که اسپلیترم خراب باشه؟
به طور حتم مشکل از اسپلیتر هست
عوض باید بشه
اسپلیتر از 30 سانی متری بیوفته روی سرامیک خراب میشه؟![]()
کجا اینو زده؟
اون موقعی که داشتیم ثبت نام میکردیم اینا رو زده بود و پایینش نوشته بود شرایط را می پذیرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اینا رو نخونده زدم![]()
به احتمال زیاد آره
چون با توجه به سیستم نویز گیریشون باید حساس باشن
بچه ها 2020 مثل اندیشه 3 روزه موقت نداره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)