تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 159 از 305 اولاول ... 59109149155156157158159160161162163169209259 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,581 به 1,590 از 3048

نام تاپيک: کلوپ N73

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

فقط گوشی های سری اولی که وارد ایران شدن سریال 00 بودن که اکثرشون هم سفید و قرمز بودن. الان دیگه عمرا بتونید n73 نو سریال 00 پیدا کنید. مگر اینکه دست دوم بخرید.
    پس به نظر شما همین سریال 01 رو بخریم؟ کرج قیمت گرفتم 392.000 تومان. به نظر شما بخرم؟
    نظرتون در مورد اعلام این پیغام در سایت، با وارد کردن سریال گوشی چیه؟
    Note: This IMEI number seems to be correct, but we do not have any information on this specific handset. Please add the missing information below.

با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

آفا محسن اگه میشه بگین تو منو چی چیز هایی هست؟؟
    متوجه سوالتون نمیشم! اگر در مورد گوشی سوال دارید باید بگم که من هنوز این گوشی رو نخریدم و متاسفانه اطلاع خاصی بجز چیزهایی که در سایتها خوندم در موردش ندارم.

کاربر فعال انجمن سخت افزار becareful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

20 مغازه داخل شیراز سر زدم 17 تاش داخل سایت شناسایی نمیشد!!!مال خودم شناسایی میشه اگه میخاید سریالاشونم بزارم همه شو خودتون ببینید .داخل مغازه هم که بردشون رو چک کردم سبز کمرنگ تر بودن و مال من که پررنگه دقیقا رنگی که سامان گفت مال خودش اونجوریه .حالا بیاین بگین چین نمیزنه بابااااااا از سی پی یو تکنولوژی جدید تر هم هست که چین نتونه بزنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!وقتی سی پی یو کامپیو تر با اون نانو تکنولوژی رو میتونه بزنه که با تمام قطعات کامپیوتر سازگار باشه برای چی ان73 رو نتونه!!!!!!!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

در ضمن یه چیز دیگه باز خوبه بیشتریا شون میزد:serial seems to be correct و باید فرکانس رو وارد میکردی (مثلا 1900mhz.800mhz) ولی بعضیا شون که دیگه اصلا شناسایی نمیشه و میگه موجود نیست و کامل میگه غلط هست.حالا خودتون بگید که ان73 ها همه شون با کیفیت هستن یا نه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

در ضمن یه چیز دیگه باز خوبه بیشتریا شون میزد:serial seems to be correct و باید فرکانس رو وارد میکردی (مثلا 1900mhz.800mhz) ولی بعضیا شون که دیگه اصلا شناسایی نمیشه و میگه موجود نیست و کامل میگه غلط هست.حالا خودتون بگید که ان73 ها همه شون با کیفیت هستن یا نه؟
    شما چه موقع گوشی رو خریدید؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من هم همین 2 هفته پیش ولی پدرم در اومد تا خریدما بعضی موبایلیا میخندیدن و میگفتن مگه باسریال میشه فهمید که اصله یا نه اینا همش شعره یکی دیگشونم یه چیزی گفت که اینجا نمیتونم بگم خوب دیگه برای فروششون همه کاری میکنن. ولی خوب تا حدودی خیال آدم راحت تره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

من هم همین 2 هفته پیش ولی پدرم در اومد تا خریدما بعضی موبایلیا میخندیدن و میگفتن مگه باسریال میشه فهمید که اصله یا نه اینا همش شعره یکی دیگشونم یه چیزی گفت که اینجا نمیتونم بگم خوب دیگه برای فروششون همه کاری میکنن. ولی خوب تا حدودی خیال آدم راحت تره.
    از کجا خریدید و به چه قیمتی؟ لطفا آدرس و تلفن مغازه رو اعلام کنید.

با تشکر

داره خودمونی میشه hamid_azadi_2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان خواهشن اگه میشه بگین برنامه هایی که پسونده sis دارن بر روی n73 نصب می شه یا نه؟؟ برای منکه نمیشه میگه ساپورت نمیشه گوشیه من مشکل داره یا همه این جوریه؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه s a j j a d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

sis v 3 اگر هم مشكل پيدا شده تاريخ گوشي را درست كنيد

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

از کجا خریدید و به چه قیمتی؟ لطفا آدرس و تلفن مغازه رو اعلام کنید.

با تشکر
    من توی شیرازم اگه توی شیرازی یه پیغام خصوصی بده بهت آدرس بدم البته اگه هنوز از اونا داشته باشه.
    Last edited by becareful; 31-07-2007 at 20:04.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •