تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 159 از 942 اولاول ... 59109149155156157158159160161162163169209259659 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,581 به 1,590 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

مگه بنده رنگ کجاشو گفتم عزیز
    برای اطلاع دوستان اصفهانی باید عرض کنم که این دکلهای بزرگی که به تعداد کمی با رنگهای قرمز وسفیددیده میشن آن هم با آن ابعاد بزرگ وبلند اصلا ربطی به هیچ نوع مبایلی ندارند آنها برای کارهای مخابراتی راه دور مخابرات پرپا شده اند ودیگه اینکه فکر نکنید که با چند تا آنتن یا با قول دوستمون ده تا از آنها میشه اصفهان و پوشش داد این آنتنها ی موبایل طول بلند و برد آنچنانی ندارند بطور متوسط در هر دو یا سه محله که آن هم بستگی به ارتفاع ساختمانها ونقاط کور دارد یکی نصب میکنند شما در محل زندگی خود، بر حسب میزان گیرندگی گوشی میتوانید از پشت بام منزلتان یکی از آنها را دور یا نزدیک براحتی پیدا کنید (البته اگر قطع نباشند ) در ضمن پیمانکار اصفهان از همین نوع دکلها که قبلا خدمتتان عرض کردم استفاده میکند چون از یکی از همین کارمندان نصب دکل پرسیده ام حال برای اینکه دوستان حس کنجکاویشان بیشتراز این تحریک نشود میتوانند نمونه BTS یا آنتن ایرانسل را در یکی از کوچه های کنار و پشت فروشگاهای فروش گوشی موبایل در میدان احمد آباد که روی یک منزل نصب شده است ببینند
    در جواب اون دوستمون باید عرض کنم که اصفهان بعد از چندین ماه قول و وعده هنوز به شبکه ای بنام زیرساخت وصل نشده است برای همین با دیگر شبکه های تلفنی دچار مشکل میباشد ولی نگران نباشید، این ایرانسل داخل شهر تهران هم کمو بیش با همین مشکلات دستو پنجه نرم میکند
    اقا نظر شما در مورد یکی بودن کد BTS از جنوب شهر تا شمال شهر چیه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

یعنی وقتی ایرانسل به طور رسمی راه اندازی بشه در اصفهان این مشکل تماس از ثابت به ایرانسل حل میشه ؟؟
    100% نگران نباش.

اگه نباشه جاش خالی می مونه TempesT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

11

آقا اين اينتر نتشو كيلوبايتي چند حساب مي كنه بالاخره يه دفعه ايميل چك ميكني 200 تومن كم مي كنه يدفه 100 تومن براي صفحه اول گوگل كم مي كنه بعدش دوباره 20 تومن برميگرده به حسابت حالا با تعرفه گرون مكالمشون آدم يه جوري كنار مياد با تعرفه اينترنتش كه حتي بر اساس چيزي كه گفتن هم كم نمي كنه چيكار بايد كرد واقعآ گندشو دراوردن فكر كنم ميخوان پول مدتي كه مجاني بوده رو اينجوري درارن رگولاتوري هم كه خشكشو ميگيره صداش در نمياد
    نه عزیر این حرفا نیست شما توجه کنین وقتی دیسکانکت شدین حسابتون و چک کنین و مقدار مصرفتونو ببینین یعنی موقعی که کانکت هستین حسابتون و میزان مصرفتونو کنترل نکنین.
    Last edited by TempesT; 25-04-2007 at 21:22.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

3

عزیزهای اصفهانی لطف کنن در مورد اسپادان بگن که چیه اصلا به درد بخوره پیش شماره هاش چنده ؟
    با خطهای دیگه تفاوتی دارن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

عزیزهای اصفهانی لطف کنن در مورد اسپادان بگن که چیه اصلا به درد بخوره پیش شماره هاش چنده ؟
    با خطهای دیگه تفاوتی دارن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    شركت مشاركتي مخابرات سيار اصفهان MTCE ( سهامي خاص ) اولين شـركت مخـابرات غير دولـتي است كه تحت قوانيـن جمـهوري اسلامي ايرا ن در زميـنه ارائه خدمات ارتـباطي تـلفن همراه استـاندارد GSM در محدوده استـان اصـفهان فعاليت مي نمـايد.اين شركت با مشاركت شركت مخابرات استان اصفهان (TCE) ، شركت TMI مالزي و شركت صنايع مخابراتي راه دور ایران ، با هدف طراحي ، نصب ، راه اندازي ، توسـعه ، ارائـه خدمات و بهره برداري از شبكه تلفن همراه وانجام كليه فـعاليتهاي مربوط تاسيس گرديده است.
    محدوده جغرافیائی تحت پوشش شركت مشاركتي مخابرات سيار اصفهان در حال حاضر بشرح زير مي باشد و بطور مستمر در حال توسعه می باشد.كل شهراصفهان شامل مناطق دهگانه:- گلستان (بيمارستان غرضي و شهرك كاوه)- دولت آباد- خميني شهر- منظريه(خميني شهر)- نجف‌آباد- شاهين شهر - فرودگاه بين‌المللي شهيد بهشتي - فلاورجان - اشترجان- فولاد شهر- كارخانه ذوب آهن اصفهان - زرين شهر - صنايع نظامي اصفهان (زرين شهر) - شهر مباركه- دانشگاه صنعتي اصفهان- مجتمع فولاد مباركه- مورچه خورت- خوراسگان- درچه- سپاهان شهر- بهارستان- شهر كاشان - شهرضا
    همراه به همراه و همراه به ثابت درون شهري و بالعكس: از ساعت 8 صبح تا 21 تعداد ، نرخ یک دقیقه مکالمه : ۶۷۰ریال از ساعت 21 تا 8 صبح و روزهاي تعطيل ، نرخ يك دقيقه مكالمه : 537 ريالهمراه به همراه و همراه به ثابت بين شهري و بالعكس: از ساعت 8 صبح تا 21 نرخ یک دقیقه مکالمه : 1140 ریال از ساعت 21 تا 8 صبح و روزهاي تعطيل ، نرخ یک دقیقه مکالمه : 804 ریال
    در حال حاضر قيمت سیم کارت خریداری شده از شرکت مبلغ 156000ریال است. (%6 مالیات و عوارض) و هزینه اتصال به شبکه مبلغ 50000 ریال. اعتبار اولیه موجود در سیم‌کارت 100000 ریال و دوره اعتبار آن 30 روز می‌باشد
    سرویس‌ پیام کوتاه (SMS) ، سرویس نگه داشتن تماس ( Call Hold ) ،سرویس انتظار مکالمه (Call Waiting) ،سرویس انتقال مکالمه (Call Daivert) ،سرویس ارزشهای افزوده ، سرویس نمایشگر (CLIP)
    کد این خط = 0931 نام = IR-MTCE

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

7

تنظیمات رو دوباره بگیر و save یا INSTAL کن
    چرا انقدر بيخود ميگي ... !
    آخه نگاه خودت نكن كه شبها از عشق ايرانسل زير آنتنش ميخوابي
    بيشتر ما نتونستيم با تنظيمات درست به شبكه GPRS وصل شيم
    GPRS يك اينترنت ضروريه اما وقتي نتوني اونجا كه آنتن ميده از سرويسش استفاده كني مفت نمي ارزه

من شخصا تا وقتي كه ايرانسل سرويس و تعرفه هاش رو درست نكنه 1ريال هم ازش استفاده نميكنم !

اگه نباشه جاش خالی می مونه علیرضا خارجی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

چرا انقدر بيخود ميگي ... !
    آخه نگاه خودت نكن كه شبها از عشق ايرانسل زير آنتنش ميخوابي
    بيشتر ما نتونستيم با تنظيمات درست به شبكه GPRS وصل شيم
    GPRS يك اينترنت ضروريه اما وقتي نتوني اونجا كه آنتن ميده از سرويسش استفاده كني مفت نمي ارزه

من شخصا تا وقتي كه ايرانسل سرويس و تعرفه هاش رو درست نكنه 1ريال هم ازش استفاده نميكنم !
    خب نکن چرا میزنی؟
    آره اگه سیگنال ایرانسل شب رو سرم نباشه خوابم نمیبره
    من خیلی راحت دارم با ایرانسل از تمام خدماتش استفاده میکنم البته ام ام اس که این روزا خیلی داغ شده
    و همینطور از اینترنتش به کوری چشم حسود بترکه چشم حسود

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

پيش فرض

شركت مشاركتي مخابرات سيار اصفهان MTCE ( سهامي خاص ) اولين شـركت مخـابرات غير دولـتي است كه تحت قوانيـن جمـهوري اسلامي ايرا ن در زميـنه ارائه خدمات ارتـباطي تـلفن همراه استـاندارد GSM در محدوده استـان اصـفهان فعاليت مي نمـايد.اين شركت با مشاركت شركت مخابرات استان اصفهان (TCE) ، شركت TMI مالزي و شركت صنايع مخابراتي راه دور ایران ، با هدف طراحي ، نصب ، راه اندازي ، توسـعه ، ارائـه خدمات و بهره برداري از شبكه تلفن همراه وانجام كليه فـعاليتهاي مربوط تاسيس گرديده است.
    محدوده جغرافیائی تحت پوشش شركت مشاركتي مخابرات سيار اصفهان در حال حاضر بشرح زير مي باشد و بطور مستمر در حال توسعه می باشد.كل شهراصفهان شامل مناطق دهگانه:- گلستان (بيمارستان غرضي و شهرك كاوه)- دولت آباد- خميني شهر- منظريه(خميني شهر)- نجف‌آباد- شاهين شهر - فرودگاه بين‌المللي شهيد بهشتي - فلاورجان - اشترجان- فولاد شهر- كارخانه ذوب آهن اصفهان - زرين شهر - صنايع نظامي اصفهان (زرين شهر) - شهر مباركه- دانشگاه صنعتي اصفهان- مجتمع فولاد مباركه- مورچه خورت- خوراسگان- درچه- سپاهان شهر- بهارستان- شهر كاشان - شهرضا
    همراه به همراه و همراه به ثابت درون شهري و بالعكس: از ساعت 8 صبح تا 21 تعداد ، نرخ یک دقیقه مکالمه : ۶۷۰ریال از ساعت 21 تا 8 صبح و روزهاي تعطيل ، نرخ يك دقيقه مكالمه : 537 ريالهمراه به همراه و همراه به ثابت بين شهري و بالعكس: از ساعت 8 صبح تا 21 نرخ یک دقیقه مکالمه : 1140 ریال از ساعت 21 تا 8 صبح و روزهاي تعطيل ، نرخ یک دقیقه مکالمه : 804 ریال
    در حال حاضر قيمت سیم کارت خریداری شده از شرکت مبلغ 156000ریال است. (%6 مالیات و عوارض) و هزینه اتصال به شبکه مبلغ 50000 ریال. اعتبار اولیه موجود در سیم‌کارت 100000 ریال و دوره اعتبار آن 30 روز می‌باشد
    سرویس‌ پیام کوتاه (SMS) ، سرویس نگه داشتن تماس ( Call Hold ) ،سرویس انتظار مکالمه (Call Waiting) ،سرویس انتقال مکالمه (Call Daivert) ،سرویس ارزشهای افزوده ، سرویس نمایشگر (CLIP)
    کد این خط = 0931 نام = IR-MTCE
    دستت طلا

داره خودمونی میشه alirp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستان در اصفهان ، اطلاعاتی که بنده در باره ایرانسل در این شهر دارم رو درباره سوالهای پرسیده شده در اختیار قرار میدهم
    در روزهای آغازی صحبت ایرانسل در اصفهان در توجیه عقب بودن آن از سایر شهرها صحبت از خالی نبودن یا با قول خودشان تخلیه نشدن فرکانس برای ایرانسل زده میشد ولی در همان روزها برطرف شد در ادامه شایعه ای را انداختند مبنی بر اینکه که یکی از پیمانکاران نصب bts در منطقه ای در شهر کارو انجام نداده و پول و گرفته و فرار کرده که با عقل جور در نمیاد راست ودروغش گردن خودشون ، در حال حاضر نیز آنتن دهی در اصفهان بصورت لاک پشت وار جلو رفته و از مثلا توسعه ی پر شتاب ایرانسل در دومین شهر بعد از پایتخت خبری نیست (ظاهرا هم این عقب ماندگی برایشان بد نشده تمام sms ها ی ارسال شده و نشده تماسهای گرفته و نگرفته شده را برای مشترک حساب میکنند بعد هم میاندازند گردن شبکه نشدن ایرانسل در اصفهان )
    در جواب masoudboy انتنهای مورد سوالشون در خیابان سروش اگه منظورتون آن ساختمان بلندی که روی آن آنتن وجود دارد بله آن آنتن ایرانسل هست در مورد دیگر خیابان مورد سوال هم اینکه bts ها رو جایی میگذارند که لزوما از داخل خیابان دیده نمیشود تقریبا جا هایی نصب کرده اند که یک پوشش نسبی هم در خیابان وهم ساختمانهای اطراف داشته باشد ، ولی به قولی سنگ تمام نگذاشته اند که یکی از دلائل آن میتواند نداشتن جا برای نصب آنتن باشد ،قدرت هم در مناطق با دید باز برای آنتن و نقاط پر تراکم نیز بسیار فاحش است
    در جواب آقا vahooli هم بگویم که درست نمیدانم علت چیست شاید بخاطر سری بودن آنتنها به یک دیگر همگی یک نام دارند ویا کلا بطور قطع نداشتن یک برنامه راه اندازی نشده برای هر کدام از BTS ها باشد ، ( یا به قولی چیش درسته که اینش درست باشه) راستش از نظر بنده چیز زیاد ضروری هم بنظر نمیاد که کد ونام BTS ها رو مانند آنچه در تهران هست نیز در اصفهان راه اندازی بشه وقتی این همه تابلو معرفی خیابانها روی درو دیوار نصبه دیگه چه احتیاجی به معرفی توسط آنتن داره اصل کار ،کارائی و هماهنگی و قدرت ،قطع و وصل نشدن آنها مهم است که ظاهرا " حالا حالا ها " از آن خبری نیست

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

دوستان در اصفهان ، اطلاعاتی که بنده در باره ایرانسل در این شهر دارم رو درباره سوالهای پرسیده شده در اختیار قرار میدهم
    در روزهای آغازی صحبت ایرانسل در اصفهان در توجیه عقب بودن آن از سایر شهرها صحبت از خالی نبودن یا با قول خودشان تخلیه نشدن فرکانس برای ایرانسل زده میشد ولی در همان روزها برطرف شد در ادامه شایعه ای را انداختند مبنی بر اینکه که یکی از پیمانکاران نصب bts در منطقه ای در شهر کارو انجام نداده و پول و گرفته و فرار کرده که با عقل جور در نمیاد راست ودروغش گردن خودشون ، در حال حاضر نیز آنتن دهی در اصفهان بصورت لاک پشت وار جلو رفته و از مثلا توسعه ی پر شتاب ایرانسل در دومین شهر بعد از پایتخت خبری نیست (ظاهرا هم این عقب ماندگی برایشان بد نشده تمام sms ها ی ارسال شده و نشده تماسهای گرفته و نگرفته شده را برای مشترک حساب میکنند بعد هم میاندازند گردن شبکه نشدن ایرانسل در اصفهان )
    در جواب masoudboy انتنهای مورد سوالشون در خیابان سروش اگه منظورتون آن ساختمان بلندی که روی آن آنتن وجود دارد بله آن آنتن ایرانسل هست در مورد دیگر خیابان مورد سوال هم اینکه bts ها رو جایی میگذارند که لزوما از داخل خیابان دیده نمیشود تقریبا جا هایی نصب کرده اند که یک پوشش نسبی هم در خیابان وهم ساختمانهای اطراف داشته باشد ، ولی به قولی سنگ تمام نگذاشته اند که یکی از دلائل آن میتواند نداشتن جا برای نصب آنتن باشد ،قدرت هم در مناطق با دید باز برای آنتن و نقاط پر تراکم نیز بسیار فاحش است
    در جواب آقا vahooli هم بگویم که درست نمیدانم علت چیست شاید بخاطر سری بودن آنتنها به یک دیگر همگی یک نام دارند ویا کلا بطور قطع نداشتن یک برنامه راه اندازی نشده برای هر کدام از BTS ها باشد ، ( یا به قولی چیش درسته که اینش درست باشه) راستش از نظر بنده چیز زیاد ضروری هم بنظر نمیاد که کد ونام BTS ها رو مانند آنچه در تهران هست نیز در اصفهان راه اندازی بشه وقتی این همه تابلو معرفی خیابانها روی درو دیوار نصبه دیگه چه احتیاجی به معرفی توسط آنتن داره اصل کار ،کارائی و هماهنگی و قدرت ،قطع و وصل نشدن آنها مهم است که ظاهرا " حالا حالا ها " از آن خبری نیست
    ممنون از اطلاعات خوبی که دادید .
    حالا شما فکر می کنید کی شبکه در اصفهان به طور کامل راه اندازی بشه ؟ تا آخر اردیبهشت OK میشه یا نه ؟
    فروشگاه های موبایل احمد آباد که همشون نماینده ایرانسل شدن ولی هنوز خبری نیست . من سیم کارتم را دی ماه گرفتم از طرح شماره رند و گفتند تا 12 بهمن در اصفهان به طور کامل راه اندازی میشه و من هم رفتم و سیم کارت MCI را فروختم و واقعا عجب اشتباهی کردم . اینطور که شما گفتید مثل اینکه وقتی هم به طور کامل راه اندازی بشه هم نباید زیاد تعریفی باشه . خطم را 130 می خرند الان به نظر شما بفروشم و دولتی بگیرم ؟؟ من خودم بعید می دونم وقتی به طور کامل هم راه اندازی شد آنتن دهیش از این بهتر بشه و الان هم که فاجعه هست . من اگر کسی بهم زنگ بزنه باید برم تو حیاط منزل جواب بدم تازه باز هم صدا قطع و وصل میشه .
    تالیا در اصفهان آنتن دهیش چطور هست ؟ به نظر من پوشش خوبی داره و حتی از اسپادان هم که چندین ساله در اصفهان هست بهتر آنتن میده چون من در قسمت سرچ شبکه ها که میکنم حتی نقاط بد آنتن تالیا را پیدا می کنه در اصفهان .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •