اقا نظر شما در مورد یکی بودن کد BTS از جنوب شهر تا شمال شهر چیه؟
اقا نظر شما در مورد یکی بودن کد BTS از جنوب شهر تا شمال شهر چیه؟
100% نگران نباش.
نه عزیر این حرفا نیست شما توجه کنین وقتی دیسکانکت شدین حسابتون و چک کنین و مقدار مصرفتونو ببینین یعنی موقعی که کانکت هستین حسابتون و میزان مصرفتونو کنترل نکنین.
Last edited by TempesT; 25-04-2007 at 21:22.
عزیزهای اصفهانی لطف کنن در مورد اسپادان بگن که چیه اصلا به درد بخوره پیش شماره هاش چنده ؟
با خطهای دیگه تفاوتی دارن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شركت مشاركتي مخابرات سيار اصفهان MTCE ( سهامي خاص ) اولين شـركت مخـابرات غير دولـتي است كه تحت قوانيـن جمـهوري اسلامي ايرا ن در زميـنه ارائه خدمات ارتـباطي تـلفن همراه استـاندارد GSM در محدوده استـان اصـفهان فعاليت مي نمـايد.اين شركت با مشاركت شركت مخابرات استان اصفهان (TCE) ، شركت TMI مالزي و شركت صنايع مخابراتي راه دور ایران ، با هدف طراحي ، نصب ، راه اندازي ، توسـعه ، ارائـه خدمات و بهره برداري از شبكه تلفن همراه وانجام كليه فـعاليتهاي مربوط تاسيس گرديده است.
محدوده جغرافیائی تحت پوشش شركت مشاركتي مخابرات سيار اصفهان در حال حاضر بشرح زير مي باشد و بطور مستمر در حال توسعه می باشد.كل شهراصفهان شامل مناطق دهگانه:- گلستان (بيمارستان غرضي و شهرك كاوه)- دولت آباد- خميني شهر- منظريه(خميني شهر)- نجفآباد- شاهين شهر - فرودگاه بينالمللي شهيد بهشتي - فلاورجان - اشترجان- فولاد شهر- كارخانه ذوب آهن اصفهان - زرين شهر - صنايع نظامي اصفهان (زرين شهر) - شهر مباركه- دانشگاه صنعتي اصفهان- مجتمع فولاد مباركه- مورچه خورت- خوراسگان- درچه- سپاهان شهر- بهارستان- شهر كاشان - شهرضا
همراه به همراه و همراه به ثابت درون شهري و بالعكس: از ساعت 8 صبح تا 21 تعداد ، نرخ یک دقیقه مکالمه : ۶۷۰ریال از ساعت 21 تا 8 صبح و روزهاي تعطيل ، نرخ يك دقيقه مكالمه : 537 ريالهمراه به همراه و همراه به ثابت بين شهري و بالعكس: از ساعت 8 صبح تا 21 نرخ یک دقیقه مکالمه : 1140 ریال از ساعت 21 تا 8 صبح و روزهاي تعطيل ، نرخ یک دقیقه مکالمه : 804 ریال
در حال حاضر قيمت سیم کارت خریداری شده از شرکت مبلغ 156000ریال است. (%6 مالیات و عوارض) و هزینه اتصال به شبکه مبلغ 50000 ریال. اعتبار اولیه موجود در سیمکارت 100000 ریال و دوره اعتبار آن 30 روز میباشد
سرویس پیام کوتاه (SMS) ، سرویس نگه داشتن تماس ( Call Hold ) ،سرویس انتظار مکالمه (Call Waiting) ،سرویس انتقال مکالمه (Call Daivert) ،سرویس ارزشهای افزوده ، سرویس نمایشگر (CLIP)
کد این خط = 0931 نام = IR-MTCE
چرا انقدر بيخود ميگي ... !
آخه نگاه خودت نكن كه شبها از عشق ايرانسل زير آنتنش ميخوابي
بيشتر ما نتونستيم با تنظيمات درست به شبكه GPRS وصل شيم
GPRS يك اينترنت ضروريه اما وقتي نتوني اونجا كه آنتن ميده از سرويسش استفاده كني مفت نمي ارزه
من شخصا تا وقتي كه ايرانسل سرويس و تعرفه هاش رو درست نكنه 1ريال هم ازش استفاده نميكنم !
خب نکن چرا میزنی؟
آره اگه سیگنال ایرانسل شب رو سرم نباشه خوابم نمیبره
من خیلی راحت دارم با ایرانسل از تمام خدماتش استفاده میکنم البته ام ام اس که این روزا خیلی داغ شده
و همینطور از اینترنتش به کوری چشم حسود بترکه چشم حسود![]()
دستت طلا![]()
دوستان در اصفهان ، اطلاعاتی که بنده در باره ایرانسل در این شهر دارم رو درباره سوالهای پرسیده شده در اختیار قرار میدهم
در روزهای آغازی صحبت ایرانسل در اصفهان در توجیه عقب بودن آن از سایر شهرها صحبت از خالی نبودن یا با قول خودشان تخلیه نشدن فرکانس برای ایرانسل زده میشد ولی در همان روزها برطرف شد در ادامه شایعه ای را انداختند مبنی بر اینکه که یکی از پیمانکاران نصب bts در منطقه ای در شهر کارو انجام نداده و پول و گرفته و فرار کرده که با عقل جور در نمیاد راست ودروغش گردن خودشون ، در حال حاضر نیز آنتن دهی در اصفهان بصورت لاک پشت وار جلو رفته و از مثلا توسعه ی پر شتاب ایرانسل در دومین شهر بعد از پایتخت خبری نیست (ظاهرا هم این عقب ماندگی برایشان بد نشده تمام sms ها ی ارسال شده و نشده تماسهای گرفته و نگرفته شده را برای مشترک حساب میکنند بعد هم میاندازند گردن شبکه نشدن ایرانسل در اصفهان )
در جواب masoudboy انتنهای مورد سوالشون در خیابان سروش اگه منظورتون آن ساختمان بلندی که روی آن آنتن وجود دارد بله آن آنتن ایرانسل هست در مورد دیگر خیابان مورد سوال هم اینکه bts ها رو جایی میگذارند که لزوما از داخل خیابان دیده نمیشود تقریبا جا هایی نصب کرده اند که یک پوشش نسبی هم در خیابان وهم ساختمانهای اطراف داشته باشد ، ولی به قولی سنگ تمام نگذاشته اند که یکی از دلائل آن میتواند نداشتن جا برای نصب آنتن باشد ،قدرت هم در مناطق با دید باز برای آنتن و نقاط پر تراکم نیز بسیار فاحش است
در جواب آقا vahooli هم بگویم که درست نمیدانم علت چیست شاید بخاطر سری بودن آنتنها به یک دیگر همگی یک نام دارند ویا کلا بطور قطع نداشتن یک برنامه راه اندازی نشده برای هر کدام از BTS ها باشد ، ( یا به قولی چیش درسته که اینش درست باشه) راستش از نظر بنده چیز زیاد ضروری هم بنظر نمیاد که کد ونام BTS ها رو مانند آنچه در تهران هست نیز در اصفهان راه اندازی بشه وقتی این همه تابلو معرفی خیابانها روی درو دیوار نصبه دیگه چه احتیاجی به معرفی توسط آنتن داره اصل کار ،کارائی و هماهنگی و قدرت ،قطع و وصل نشدن آنها مهم است که ظاهرا " حالا حالا ها " از آن خبری نیست
ممنون از اطلاعات خوبی که دادید .
حالا شما فکر می کنید کی شبکه در اصفهان به طور کامل راه اندازی بشه ؟ تا آخر اردیبهشت OK میشه یا نه ؟
فروشگاه های موبایل احمد آباد که همشون نماینده ایرانسل شدن ولی هنوز خبری نیست . من سیم کارتم را دی ماه گرفتم از طرح شماره رند و گفتند تا 12 بهمن در اصفهان به طور کامل راه اندازی میشه و من هم رفتم و سیم کارت MCI را فروختم و واقعا عجب اشتباهی کردم . اینطور که شما گفتید مثل اینکه وقتی هم به طور کامل راه اندازی بشه هم نباید زیاد تعریفی باشه . خطم را 130 می خرند الان به نظر شما بفروشم و دولتی بگیرم ؟؟ من خودم بعید می دونم وقتی به طور کامل هم راه اندازی شد آنتن دهیش از این بهتر بشه و الان هم که فاجعه هست . من اگر کسی بهم زنگ بزنه باید برم تو حیاط منزل جواب بدم تازه باز هم صدا قطع و وصل میشه .
تالیا در اصفهان آنتن دهیش چطور هست ؟ به نظر من پوشش خوبی داره و حتی از اسپادان هم که چندین ساله در اصفهان هست بهتر آنتن میده چون من در قسمت سرچ شبکه ها که میکنم حتی نقاط بد آنتن تالیا را پیدا می کنه در اصفهان .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)