ایول داداش حال کردم
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
بابا ایول به شماها...
چهارتا فایل خواستم هیچکی محل نمیزاره
یک ماهه الاف چهار تا فایلم که حجمش رو هم 50 کیلوبایت هم نمیشه...
Pedsgrp.dat - Pedstat.dat - Peds.dat - PED.ide
یکی لطف بکنه بزاره دیگه .
اینم سایت واسه آپلود:
لطف کنید بزرگی کنید آقایی کنید بزارین.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا فایلها دست نخورده و اصلی باشند لطفا
یعنی تا حالا PED Editor و نرم افزارهای ویرایش شخصیت های بازی استفاده نکرده باشید.
مرسی![]()
آقا من كه دفعه پيش گذاشتم . دو باره لينكشو ميزارم . اگه لينك خرابه بگو دوباره آپلود كنم . اين 4 تا فايل رو من تا حالا دستكاري نكردم . شما كه خيلي با معرفتي . ببخش ما ها بي معرفتي مي كنيما !
[url]http://amodarya.110mb.com/documents/ped.zip[ur
با سلام و خسته نباشید به همه کاربران عزیز راستش من چند ماهی بود وقت نکردم به اینترنت وصل بشم و نمی دونم که فایهایی که برای دانلود گذاشتید و چطوری از سایتدانلود کنم لطفا راهنمایی کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام به همگی کسی ماشین . ساختمان.موتور یا ... ایرانی نداره . اگه میشه یکی برج میلاد یا میدون ازادی رو بزاره . از اقای ebicross هم متشکرم
سایت خوبیه. همونطور که نوشته محدودیتی نداره و نرم افزارهای شتاب دهنده دانلود هم پشتیبانی میکنه.
اینم آموزش دانلود از این سایت تو وبلاگ خودم با عکس:
به طور خلاصه اینکه تو صفحه اول از سمت چپ بالا گزینه Request Download Link رو بزن و بعد تو صفحه جدید از سمت راست گزینه Download File رو انتخاب کن. فقط همین.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان عزیز فایلهاتون رو اینجا آپلود کنید چون جاهای دیگه بعد از مثلا یک ماه که فایل دانلود نشه، فایل رو حذف میکنند ولی اینجا فایل تا همیشه تو سرور میمونه...
تو فایل GTA3.IMG و Cutsense.IMG شخصیت های بازی وجود دارند. بعضی هاشون رو شما تو مراحل میبینید مثلا Sweet یا BIG Smoke. اگر دقت کرده باشید شخصیت هایی که تو مراحل حرف میزنند؛ تو این دو فایل وقتی تکسچرهاشون رو باز میکنید؛ همراه بالباس، براشون دندون هم گذاشتند.
در کل:
هیچ وقت شخصیت بی دندون رو جای دندون دارها نزارین و بر عکس: چون بی دندونها برای حرف زدن ساخته نشدند و برای همین ناگهان تو مرحله ها بازی Error میده و اگر با دندونی رو جای یکی از شخصیت های توی شهر بزارین دیگه بازی اسیدی خراب میشه.
مشکل من هم همین بود که یه خانم دندون دار رو جای بیدندون گذاشتم و تقریبا بازی قفل شده بود و ماموریت نمیشد برم.
پس موقع دستکاری شخصیت ها ممکنه بعضی از فروشگهاهها و یا کازینوها دچار مشکل بشن.
ممنون از همگی
marhaleh yeh chertiyeh
mitoni as file hat backup begiri baad bazi ro dobareh berizi vali beh nazar man marhaleyeh mozakhrafi bood
as save 100% estefadeh kon
(bebakhshid farsi naneveshtam chon nemitoonestam)
دوست عزیز ممنون از راهنماییتون.
من SAVE تمام مراحل رو دارم ولی مجبورم بازی رو تمام کنم.
برای اینکه من دارم این رو میفروشم نباید بازی مشکلی داشته باشه و مثل پک های دیگه نباید تو مرحله ها گیر کنه.
من میخوام بدونم ترکیدن ماشین تو مرحله End of The Line معمولیه یا اشتباهی چیزی شده.
ممنون
كسي اموزش ساخت ماشين با zmodeler 2 رو نداره
شرمنده من انقدر پر رو ام.
لطفا یک نفر پوشه Country از مسیر data\maps رو بزاره.
حجمش تو حالت زیپ میشه 70 کیلوبایت.
خیلی ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)