سلام
پكيج ايران آماده نشده هنوز ؟
معلوم نيست چه تاريخي تمام ميشه ؟
ممنون
USA
GLA
China
USA airforce
USA super weapons
USA lasers
GLA stealth
GLA demolition
GLA Toxin
China tanks
China nuke
China infantry
سلام
پكيج ايران آماده نشده هنوز ؟
معلوم نيست چه تاريخي تمام ميشه ؟
ممنون
دوستان عزیز MAP های سالم رو از کجا میشه تهیه کرد؟!
نوشته:USA HELICOPTERS
آقا یه پک خوب معرفی کنید برای این جنرال . این پک 6 هم که وسیله هاش اون هایی که نشون دادید نبود
سلام ufo-alien جان
اکثر لینک هایی که برای پچ های بازی در پست های قبلی گذاشتی از بین رفته و یا لینک ها خراب شدند
می خواستم بدونم از کجا می تونم این پچ ها را دانلود کنم
سلام خدمت همه دوستان عزیز
این پک ار تش ایر ان تمو م شده ولی برای گرفتن مجوز انتشار دارم تلاش می کنم چون جنر ال زرو (2) مجوز نداره ...
کارای ارشادو بنیاد ملی بازی های رایا نه ای هم که قوربو نش برم دیگه می دونید دیگه چه جوریه....
یک مقدار دوندگی و پیگیریو این و ببین اونو ببینو از این کار ا دیگه ما شالله همتون تو ایر انید دیگه می دونید کار ادارات دولتی چه جوریه .....
به محض آماده شدن میگم
البته بعد از کار ای مجوز به راحتی می تونید این پک رو از فر وشگاه ها تهیه کنید و فقطو فقط تحت انتشار
شر کت پر دیس pardis game به زودی پس ا ز گر فتن مجوز تبلیغات این بازی شر و ع می شه ....
امیدوارم دوستان با خریدشون از کار های ایر انی حمایت کنند تا بر ای کار های بعدی امیدوارتر با شیم ...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Last edited by ufo-alien; 26-10-2009 at 14:30.
ممنون
ما بدون مجوز هم خريداريم
لطفا قيمت رو اعلام بفرماييد
دوستان عزیز تعین قیمت با شر کت پر دیسه ولی فکر نکنم با قیمت بازی های دیگه که یک دی ویدی هستند فرقی داشته باشه این پک بصور ت کامله و نیاز به جنر الها نداره و مستقل بدون نیاز به جنر ال یک و دو نصب می شه و یک دویدی هستش که فکر نکنم قیمتش بیش از دو هزار تو مان بشه ....و یک مسئله مهم دیگه اینکه کار در یافت مجوز و به مر حله انتشار رسیدنش نز دیک به دو ماه طول می کشه و بیشتر ین الافی تو بنیاد بازی هاست
username و پسورد رو باید از کجا بگیریم ؟ باید تو سایت هاماچی ثبت نام کنیم؟
شما توی تاپیک بازی های آنلاین که خودت تو پست اول اون لینک دنلود هاماچی رو گذاشتی وقتی لینک رو باز کردم وارد یه صفحه شدم که ظاهراً برای ثبت نام هاماچی بود
خلاصه یه توضیح خوب بده کارمون راه بیوفته دیگه حاجی؛ الا دو روزه در گیر این هاماچی هستم.
البته هاماچی رو دانلود کردم و دارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)