در ضمن من که کرک درست حسابی از nod ندیدم
در ضمن من که کرک درست حسابی از nod ندیدم
در ضمن ساسان جان nod رو انگلیسی بنویس چون یه وقت یکی با برنامه نود اشتباهی میگیره :-)
عادل جان خواهش میکنم ما که کاری نکردیم وظیفه بود
ساسان جان
اگه دقیقا طبق دستورالعملی که داده جلو بری حتما رجیستر میشه اونم برا دو سال
بجای اون دو تا ایکس کنار هم باید یه ترکیبی از حرف و عدد بذاری یبار دیگه تست کن مطمئنم که جواب میده
من توي يك تاپيكي خواندم كه يكي از دوستان گفته بود كه آنتي ويروس نورتون براي ايرانيان آپديت نميشه.من خواستم اين حرف را تكذيب كنم و بگم كه اصلا اينجور نيست من كاملا خوب و راحت مثل سابق آپديت ميكنم و نه تنها من بلكه اكثر دوستانم هم مثل من مشكلي با آپديت ندارند.از آنجايي كه من به اين تاپيك مدتهاست نگاه نكردم اگر جاي ديگه گفته شده پوزش ميخوام
Masoud.ebi جون ترکیب حرف و عدد رو گفتم هر چی بزاری جواب میده
بچه ها هر چی سریال دارن که کار می کنه معرفی کنن![]()
سلام
اقا مسعود انتی وروسهایی که در انها انتی اسپایور هم وجود دارد یا انتی اسیم وچیزهای دیگر که به طور اضافه روی انتی ویروس هست
این نوع انتی ویروسها قوی هستند
اگر قوی هستند چرا
اگر قوی نیستند چرا
Adel.p30
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Last edited by Adel.p30; 11-11-2005 at 07:36.
محمد علی جون اینجا همه حرفه این داداش میدونن نود یعنی Eset Nod 32![]()
سلام
قبل از هر چیز عذر خواهی میکنم اگر سوالم تکراری است قبول کنید تعداد پستها زیاد شده وجستجو کاری سخت!!
واما.....
نظر اساتید در مورد کاسپرسکای 2006 بتا چیست؟ و اینکه آپدیتهای این برنامه در چه شاخه ای نگهداری میشه تا بعدا بتوان دوباره انها را بازیابی کرد؟
دوست عزیز این آنتی ویروس کارش عالیه ولی تنها بدیش در حال حاظر گرفتن سرعت سیستم.به نظر من باید در کنار یه آنتی ویروس دیگه به صورت غیر فعال رو سیستمت نصب باشه.اگه نباشه ضرر میکنی چون واقعا آنتی ویروس خوبیه.امیدوارم تو نسخه فولش یه فکری برای فضای رم کنند چون بیشترین فضای رم توی کامپیوترت توسط همین برنامه اشغال میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)