تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 159 از 170 اولاول ... 59109149155156157158159160161162163169 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,581 به 1,590 از 1693

نام تاپيک: Alan Wake

داره خودمونی میشه undercover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

منظورم نایتنگل بود. البته میشه اینجور هم توجیحش کرد که یکی از کتابهای الن مثل واقعیت بوده (مثلا قتلی چیزی) و نتونستن مجرموشو گیر بندازن به الن مشکوکن. (بلاخره مامور اف بی ای یا برا این یا چون الن با یکی از شخصیتاش کاری کرده یا دلایل دیگه ...دنبال النه)
    علت اینکه نایتنگل اونقدراز دست آلن عصبانی بود که حتی قصد کشتنشو داشت به خاطردست نوشته های داستان آلن بود که دست FBI افتاده بود.ووقتی نایتنگل اوناروخوانده وهمه اتفاقاته نوشته شده راواقعی دیده(دیده که دارن اتفاق می افتن)،همه تقصیراتو به آلن نسبت داده واگه یادتون باشه قبل ازاینکه جلوی سلوله آلن قبل ازاینکه تاریکی اون رو ببره یه دفعه قسمتی ازداستانه خودشو که تونوشته ها بوده به یاد میاره وسریع نوشته رو ازجیبش درمیاره که دوباره بخوندشون که دیگه فرصتی براش نمی مونه.

2. این کاربر از undercover بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

شما هنوز گیر داستان بازی هستین . . . بسه دیگه

4. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

شما هنوز گیر داستان بازی هستین . . . بسه دیگه
    به خاطراینه که این یه بازیه کاملا داستان محوره واین داستان همه عناصربکار رفته تو بازی رو تحته شعاعه خودش قرار داده.اصلا شما به خاطر چی این بازی رو انجام میدین؟ اگه بخوای داستانه بازی رو حذف کنی چیزی از آلن ویک می مونه؟

6. 4 کاربر از undercover بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه 3taxxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    رویاهام

پيش فرض

علت اینکه نایتنگل اونقدراز دست آلن عصبانی بود که حتی قصد کشتنشو داشت به خاطردست نوشته های داستان آلن بود که دست FBI افتاده بود.ووقتی نایتنگل اوناروخوانده وهمه اتفاقاته نوشته شده راواقعی دیده(دیده که دارن اتفاق می افتن)،همه تقصیراتو به آلن نسبت داده واگه یادتون باشه قبل ازاینکه جلوی سلوله آلن قبل ازاینکه تاریکی اون رو ببره یه دفعه قسمتی ازداستانه خودشو که تونوشته ها بوده به یاد میاره وسریع نوشته رو ازجیبش درمیاره که دوباره بخوندشون که دیگه فرصتی براش نمی مونه.
    پس قبل از این صحنه چرا دنبال الن بود ؟ این مامور اهل اینجا نیست اصلا
    داستانو الن نوشت.الن چرا خواسته یه نفر از یه جای دیگه بیاد دنبالش؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

به خاطراینه که این یه بازیه کاملا داستان محوره واین داستان همه عناصربکار رفته تو بازی رو تحته شعاعه خودش قرار داده.اصلا شما به خاطر چی این بازی رو انجام میدین؟ اگه بخوای داستانه بازی رو حذف کنی چیزی از آلن ویک می مونه؟
    منم به داستان توجه دارم اما مثل شماها کلید نمیکنم دیگه
    زن و بچه ی آلن رو جلو چشاش آوردین بسه دیگه

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

پس قبل از این صحنه چرا دنبال الن بود ؟ این مامور اهل اینجا نیست اصلا
    داستانو الن نوشت.الن چرا خواسته یه نفر از یه جای دیگه بیاد دنبالش؟
    بهتره درمورد دست نوشته های آلن یه چیزی رو درنظرداشته باشین،اون هفت روز که آلن درگیر نوشتن بوده میشه گفت خودآلن بااختیارخودش ننوشته درحقیقت تاریکی وجودآلن روتسخیرکرده بود واون نوشته ها هم به اراده تاریکی نوشته شده نه آلن حالا اینکه چراتاریکی برا نایتنگل چنین اراده ای داشته معلوم نیست اون که مشخصه این داستان باعثه قویترشدنش بوده که خوشبختانه آلن علی رغم تسخخیر شدگی تونسته فرار خودشم بنوسه.

حتی یه سوال دیگه ای که اینجا پیش میاداینه که چراتاریکی برا این کارآلن روانتخاب کرده؟آیااین انتخاب اجتناب ناپذیربوده که دراین صورت میشه به توماس زین نسبت داد.که قبلاودریک موقعیته مشابه چنین آینده ای روبرای آلن رغم زده.دراین صورت نیزباید دید که توماس چه جوری آلن رومیشناخته به طوریکه ازکودکی وازسریترین مسایل آلن آگاه بوده (مثلا وجود کلکر وترسی که آلن ازکودکی باتاریکی داشت )،متاسفانه داستان به شکلی روایت شده که بانوشتن هرسطر سوالات وشبهات زیادی بوجودمیاد که به شدت نیاز به ادامه دار شده داستان پیدامیکنه.به نظرمنم سازنده ها ازاول چنین قصدی داشتن ومیخواستن بازی کننده هارو تااومدن آلن ویک 2 درگیرکنند.

10. 2 کاربر از undercover بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

منم به داستان توجه دارم اما مثل شماها کلید نمیکنم دیگه
    زن و بچه ی آلن رو جلو چشاش آوردین بسه دیگه
    دوست عزیز حسن انجمن به همینه که همه نظرشون روبتونن بیان کنن ودرموردش بتونن با بقیه بحث کنن مثلا درمورد داستان بازی اگه دقت کنی خیلی ها تو پست های قبلی تواین مورد پست زدن ونظرشونو گفتن که نشان دهنده علاقه دوستان تواین مورد بوده،اگه شما به این جوربحث ها علاقه ای نداری خیلی راحت میتونی ازکنارشون بگذری واگه میخوای بحث رو تویه قسمته دیگه ادامه بدیم خیلی خوشحال میشم که نظرتون رو بدونم.
    به هرحال باید به همه نظرات احترام گذاشت شما این طور فکر نمیکنی؟

12. این کاربر از undercover بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه 3taxxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    رویاهام

پيش فرض

بهتره درمورد دست نوشته های آلن یه چیزی رو درنظرداشته باشین،اون هفت روز که آلن درگیر نوشتن بوده میشه گفت خودآلن بااختیارخودش ننوشته درحقیقت تاریکی وجودآلن روتسخیرکرده بود واون نوشته ها هم به اراده تاریکی نوشته شده نه آلن حالا اینکه چراتاریکی برا نایتنگل چنین اراده ای داشته معلوم نیست اون که مشخصه این داستان باعثه قویترشدنش بوده که خوشبختانه آلن علی رغم تسخخیر شدگی تونسته فرار خودشم بنوسه.

تاریکی ذهن الن رو میگیره و الن شروع میکنه به قدرتمند تر کردن تاریکی.الن یه جاهایش زورش میرسه و واسه خودش راه فرار میزاره.تا اینجاش درست؟خوب
    حالا تاریکی از الن میخوات بنویسه نایتنگل وارد بازی میشه.تا بعد از قدرت گرفتن تاریکی الن رو بکشه.الن هم مینویسه.بعد الن باز زورش میرسه تایپ میکنه که تاریکی نایتنگل رو بکشه.تا خودش زنده بمونه.بنظرم اینم یه توجیح برا وجود این ناتینگل
    ولی حالا باز سوال پیش میاد : 1.چرا تاریکی خواسته نایتنگل بیاد؟چرا یکی از اعضای همون منطقه رو نخواست؟چرا سارا رو نخواست؟(فرض کنیم چون زور مامور قانون زیاده.خوب میشد سارا به جای نایتنگل الن رو بکشه.اونم مامور قانونه.)
    شاید جواب اینه و باز بر میگرده به نظریه بیمار بودن الن.الن از نایتنگل بدش میاد و توسط این شخص اذیت شده.تاریکی ذهن الن اونو میاره واسه اذیت الن.الن هم طبق بیماران چند شخصیتی ادمی رو که ازش متنفر هست رو توی ذهنش میکشه.(چون الن چوری خودشو تصور کرده که با تایپ واقیعت میسازه)

---------- Post added at 07:17 PM ---------- Previous post was at 07:15 PM ----------

حتی یه سوال دیگه ای که اینجا پیش میاداینه که چراتاریکی برا این کارآلن روانتخاب کرده؟آیااین انتخاب اجتناب ناپذیربوده که دراین صورت میشه به توماس زین نسبت داد.که قبلاودریک موقعیته مشابه چنین آینده ای روبرای آلن رغم زده.دراین صورت نیزباید دید که توماس چه جوری آلن رومیشناخته به طوریکه ازکودکی وازسریترین مسایل آلن آگاه بوده (مثلا وجود کلکر وترسی که آلن ازکودکی باتاریکی داشت )،متاسفانه داستان به شکلی روایت شده که بانوشتن هرسطر سوالات وشبهات زیادی بوجودمیاد که به شدت نیاز به ادامه دار شده داستان پیدامیکنه.به نظرمنم سازنده ها ازاول چنین قصدی داشتن ومیخواستن بازی کننده هارو تااومدن آلن ویک 2 درگیرکنند.
    توماس کلکر رو داره .کلیکری که الن میده به الیس.پس میشه هم گفت الیس توماس رو میشناخته.

بنظر من نظریه مریض بودن الن توجیه تره و بین سوالات رابطه خوبی ایجاد میکنه.

سر ادم گیج میره.لعنت بهت سم لیک عزیز
    Last edited by 3taxxx; 06-04-2012 at 21:07. دليل: فونت کوچک

14. 2 کاربر از 3taxxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه jojo_90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من Alan Wake رو نصب کردم،خیلی هم جلو رفتم... ولی موقعی که از بازی خارج شدم و دوباره وارد شدم نه بازی Save شده و نه تنظیماتی که برای گرافیک بازی تعیین کردم!!!!!!!!!!!!!!!!
    ویندوزم هم Seven 64 بیتی
    یه چیزی هم کشف کردم.تو تنظیمات گرافیک فسمت custom میشه تنظیمات رو بالاتر از تنظیمات پیش فرض high هم برد

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

یه چیزی هم کشف کردم.تو تنظیمات گرافیک فسمت custom میشه تنظیمات رو بالاتر از تنظیمات پیش فرض high هم برد
    مود custom به سفارشی سازیه تنظیمات مربوط میشه ومعمولا تواکثر بعضی هاازاین قسمت میشه جزئیاته گرافیکی روازحالت پیش تنظیم شده حداکثر نیز بالاتر برد.چی گفتم
    ضمنا من باسون البته 32 بیتی بازی میکردم مشکل خاصی هم نداشتم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •