میتونی دوبار لول یا همان ریفرش اورب رو ببندی یا فریز یا هکس یا برق مستقیمه که تا 800 تا دمیج میزنه هیروی خوبیه ولی تو لیگ مد نیس چون باگه![]()
میتونی دوبار لول یا همان ریفرش اورب رو ببندی یا فریز یا هکس یا برق مستقیمه که تا 800 تا دمیج میزنه هیروی خوبیه ولی تو لیگ مد نیس چون باگه![]()
داگون آخر بازی به درد نمی چون انقدر ملت هلثشون زیاده که داگون قلقلکشون می ده.
===========
بجه ها. من یه چیزی تو یه ریپلی دیدم خیلی باحال اومد به نظرم. مثلا تو یه تیم یه Cristal Maiden باشه با یه درخته هست همیشه اسمش یادم میره و یه Destroyer و یه Juggernut. بعد یه omniknight هم باشه همه dagger کنن Ulti بزنن چی میشه خدااااا. من می خوام با بروبچه های محلمون اینو بریم یه جایی اجرا کنیم. اگه یه جایی دیدید این نقشه رو اجرا کردن بدونید منم. (اسمم صادقه داد بزنید می فهمم)![]()
![]()
از تیم 1 تینی و اسنایپر
از تیم 2 دووم و نربین ویور (مورچه)
ولی به نظر من داگون چیز بدی نیست
حتی واسه آخر بازی اگه هیرویی خواست در بره کلکشو می کنی
ولی در کل باهاش حال نمیکنم
من ترجیح می دم کتاب ببندم چون اقلا مانای طرف رو میکشه آخر بازی
200 تا هم غنیمته
آقا بیاین یکم در مورد آیتم های مخفی صحبت کنیم باهاله
:d
بچه راسي شما با ايتم هايي كه از ورژن 6.38 به اين طرف به شاپ level0 يا هخمون new recipe shop ( شاپ جديد با فروشنده bloodelf) كار مي كنيد. چون فقط عادت به ايتم هاي قديمي دارم و به نظرم ايتم هاي جديد خيلي كاربرد ندارند. ولي تو چندتا بازي ديدم كه هيروهاي warrior يا همون str base از arcane ring استفاده مي كنن تا ماناشون اول بازي زياد بشه. همچنين اگر با AI ورژن 1.94 cloudstr بازي كني براي بعضي هيروها مانند shadowfiend دوتا mealstorm با eaglehorn مي بنده....شما از ايتم هاي جديد چطور استفاده مي كنيد؟
سلام به همه بروبچههای دوتا باز. من تازه عضو این سایت شدم دوتام بد نیست اما اطلاعاتم درمورد هیرو ها (بخصوص ترکیب تیمی ) و ایتمهاشون کامل اگه مشکلی یا پیشنهادی دارین بگین .
امیدوارم دوتای بچه های ایران هرروز بهتر بشه![]()
![]()
به نظرم distroyer خيلي تو اين تيم نمي گنجه چون ماله گروهه scourge...همچنين ominknight هم شيشش اينجا خيلي به درد نمي خوره..به جاي omniknight و distroyer من zeus و moonrider رو پيشنهاد مي كنم.
اتفاقا دوست من شما اشتبا می کنی. جدیدا یعنی از همون ورژن 38 به بعد یه آیتمی به نام Mjollnir اضافه شده که از ترکیب Mealstorm و Eaglehorn درس میشه که واقعا برای هیرو هایی مثل Priestess of the Moon یا Razor حیاتی و شدیدا مفیده. بعد همین آیتمی که میگی Arcane ring که 135 تا مانا رفرش می کنه و به درد بعضی هیرو ها می خوره. البته این آیتم هم مثل 2 آیتم Mekansm و Guinsoo تو یه تیم فقط می تونن افراد تیم یکی ببندن و بیشتر از 2 تا برخلاف قوانین هستش. آیتم Vladimir's Offering هم خیلی آیتم خوبیه و یکی از مذیت هاش اینه که لایف استیلش اورب نیت و تو تیم مثلا میشه 2 تا بست تا جمعا استک بشن و 32% لایف استیل بده. ولی یه بدی هم داره اینه که اولا مانا Increase و Aura Armor ش Stack نمی شه. (البته فکر کنم اینطوری باشه. چون باسیلیوس اینطوریه) دوما هم لایف استیلش برای Ranger ها کار نمی کنه. میرسیم به یه آیتم دیگه که واقعا تو ورژن 44 به درد بخور شده. Crow Courier که تو ورژن جدید هم سرعتش رفته بالاتر، هم قیمتش شده 425 (یعنی دیگه به BoS نیازی نیست یه Chicken می خواد و یه Recipe of Crow Courier ) و در ضمن یه توانایی بهش اضافه شده که وقتی فعالش می کنی 7 ثانیه اینوارنیبل میشه که خیلی به درد می خوره. برای بازی های Fun آیتم خوبیه. و یه آیتم دیگه که اسمش Vanguard هستش . این ایتم هم به درد می خوره. 5hps بهت میده با 65% چنس برای بلاک کردن 35 تا میج. برای هیرو هایی مثل Axe و کلا هیرو های Melee خوبه. یه آیتم دیگه که اسمش BloodStone ه آیتم جالبی هست. 110% پر شدن مانا رو Increase می کنه و 5hps بهت میده. در ضمن اگه یه هیرو کشتی یه شارژ بهش اضافه میشه که وقتی میمیری این شارژ باعث میشه 40% زودتر رایز شی. یه آیتم هم به جای Immortal اضافه شده. اسمش دقیقا یادم نیس. ولی 8hps میده با 30% Spell damage reduction که جولو هیرو هایی مثل Zeus خیلی خوبه. یه آیتم هم هست که 10 ارمور به خودت میده و به افراد Friendly 5 آرمور آئورا. به دشمنات هم -5 آرمور آئورا میده. در ضمن Attack speed ه خودتو 40% زیاد میکنه و 15% هم Attack speed آئورا میده.بچه راسي شما با ايتم هايي كه از ورژن 6.38 به اين طرف به شاپ level0 يا هخمون new recipe shop ( شاپ جديد با فروشنده bloodelf) كار مي كنيد. چون فقط عادت به ايتم هاي قديمي دارم و به نظرم ايتم هاي جديد خيلي كاربرد ندارند. ولي تو چندتا بازي ديدم كه هيروهاي warrior يا همون str base از arcane ring استفاده مي كنن تا ماناشون اول بازي زياد بشه. همچنين اگر با AI ورژن 1.94 cloudstr بازي كني براي بعضي هيروها مانند shadowfiend دوتا mealstorm با eaglehorn مي بنده....شما از ايتم هاي جديد چطور استفاده مي كنيد؟
==================
امیدوارم توضیحاتم مفید بوده باشه.
خوب عزیزم چه ربطی داره. اولا چنس مانا ریکاور Destroyer تو بازی گروهی خیلی به درد می خوره. بعدش هم Ulti ه Destroyer خیلی قویه و اگه Intelligence ش بره بالا فقط یه Ulti ش کافیه تا کله هیرو های طرف مقابل به چیز برن.به نظرم distroyer خيلي تو اين تيم نمي گنجه چون ماله گروهه scourge...همچنين ominknight هم شيشش اينجا خيلي به درد نمي خوره..به جاي omniknight و distroyer من zeus و moonrider رو پيشنهاد مي كنم.
در ضمن omni یه هیرو ه ساپورتر هست و وقتی همه میرن اون وسط Ulti خرج کنن این اگه +1000 آرمورش رو فعال کنه خیلی به نفع تیم میشه. البته چن تا چیز باعث میشه این نقشه ی من چیز بشه. یکیش Black King Bar هستش و یکی هم Silencer.
دوستان از تمامه این برنامه ها که بگزریم میخواستم بدونم برای یک بازیه بدونه مشکل (لکهای بازی) در سایت gg چه برنامه هایی لازمه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)