من بدون اینکه فریمور عوض کنم راحت میتونم تنظیمات اوپراتور و عوض کنم مدل مودم zw101
برای شما هم اینجوری هست؟
سیم همراه اول ندارم تست کردم خبر میدم
من بدون اینکه فریمور عوض کنم راحت میتونم تنظیمات اوپراتور و عوض کنم مدل مودم zw101
برای شما هم اینجوری هست؟
سیم همراه اول ندارم تست کردم خبر میدم
سلام. منم رفتم نمایندگی ایرانسل، گفت هنوز آپدیتی برای Z6000 نیومده. دوستان کسی فایل اون رو نداره
نشدوسیم........
من تازه مودم gp-2101 خریدم
چند موردی که تا الان باهاش مواجه شدم ایناس
لطفا اگه دوستان توضیح یا اطلاعاتی در مورد اینها دارن پست بزنن
مرسی
1- سرعت دانلود خوبه ولی سرعت باز کردن صفحات سایت و همچنین اینستاگرام به نظر میاد کمه
2- سرعت دانلود تو اپلیکیشن ایرانسل 4.5 مگابیته، تو اپلیکیشن اوپن اسپید 7 مگابیته ولی تو اپلیکیشن اسپیدتست 30 مگابیت رو نشون میده!
اگه سرعت اسپیدتست که 30 مگ هست رو ضربدر 1024 کنیم و بعد بر عدد 8 تقسیمش کنیم عددی که بدست میاد 3.840 مگابایت هست که دقیقا همون چیزیه که برنامه دانلود منیجر موقع دانلود فایل داره بهم نشون میده، در نتیجه سرعتی که اسپیدتست نشون میده واقعیه
3- نتونستم اینترنت رو از طریق کابل به ویندوز xp انتقال بدم
Last edited by SajjadKAZ2003; 13-04-2017 at 18:59.
1-مشکل از gateway های ایرانسل هست و شما هیچ کاری نمیتونی بکنی مگر این که از وی پی ان استفاده کنی
2-اون سرعت 7 مگابیت سرعت تک کانکشن هست ولی اسپیدتست بالاتر میره به خاطر این که مالتی کانکشن هست
من هم دقیقن همین مشکل و 4g دارم هم باز کردن وب سایت کنده هم اینستاگرام خیلییی کنده . ایرانسل خودش هم می دونه مشکل از کجاست ولی من که دیروز شکایت تو سایتشون در مورد 4g ثبت کردم تماس گرفتن و مشکلو ربط دادند به سرور سایت ها و خود اینستاگرام . به نظرم چندتا شکاایت درمورد همین کندی کب سایت و اینستاگرام تو ۱۹۵ بشه که پیگیری کنن . ولی حتی زیر بار نری هی تجدید نظر بدی تا مشکل حل بشه .جالبه با فیلتر شکن میشه این مشکلات درست میشه.
فرستاده شده از SM-G930Fِ من با Tapatalk
مشکل از طرف ایرانسل قابل حل نیست متاسفانه مگر این که ایرانسل از جای دیگه اینترنتش رو تامین کنه یا همون Gateway رو عوض کنه البته که ناگفته نماند فیلترینگ هوشمند هم در این قضیه سهیم هست چون در DNS اختلال ایجاد میکنه وقتی میخواد پکت ها رو دونه دونه بررسی کنه
تازه به من گفتن ما هیچ محدودیتی تو پهنای باند ایجاد نکرده ایم
و گفتن اگه از فیلتــــــرشـکن استفاده میکنید ببندینش چون باعث میشه سرعتتون کند بشه، درصورتیکه من اصلا فیلتــــــرشـکنی نصب نکردم
بعد هم گفتن اگه اینستاگرام براتون کنده باید با پشتیبانی خود اینستاگرام تماس بگیرید (انداختن تقصیر اینستاگرام)
منم بخاطر همین مشکل ایرانسل دیگه مودمو خاموش کردم . حالا سایتا هیچی هیلتر شکن استفاده میکردم . اما موقع بازی آنلاین وقتی میخواستم لیست دوستام باز کنه ایقد فس فس میکرد بعد یهو همرو با هم باز میکرد . اعصابم خورد میشد
لیست دوستان هم به خاطر اینه که NAT ایرانسل Strict هست (حتی Moderate هم نیست یک راست بستنش)
کلا ایرانسل خیلی مشکلات داره اینترنتش ولی با یه وی پی ان میشه مقدار زیادیش رو دور زد مثلا من بازی آنلاین wildlands با دوستان میخوام انجام بدم به بعضی ها حالت معمولی نمیتونم وصل بشم به خاطر NAT بسته ولی به وی پی ان وصل میشم NAT باز میشه درست میشه
البته که همون جور تو که پست قبل هم گفتم دست ISP ها در این زمینه تقریبا بسته هست چون متاسفانه اینترنت الان گروگان زیرساخت هست و مثل کشورهای خارجی نیست که کمپانی های اینترنت خودشون از هرجا خواستن اینترنت بگیرن که بتونن بهترین کیفیت اینترنت رو ارائه بدن (تنها کشوری تو دنیا که دولت به ISP ها میگه همتون باید از من اینترنت بگیرید ایرانه!!!!!)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)