تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 159 از 3347 اولاول ... 591091491551561571581591601611621631692092596591159 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,581 به 1,590 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یک شارژ 2 هزارتومنی ریختم تو ایرانسل . تست speedtest گرفتم پیغام داد شارژ شما به اتمام رسید .
    ببخشید اونوقت ایرانسل با چه تعرفه ازادی داره حساب میکنه ؟
    خیلی شما اشتباه می کنی بدون بسته از اینترنت نسل سه استفاده می کنه... هر کلوبایت 5ریال پات حساب میشه...

*
    555
    *
    2
    *
    5
    #

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستانی هم که شک دارید ایرانسا احیاناً داره بیشتر از مقدار مصرف شده از شما حجم میکشه از برنامه internet speed meter حتماً استفاده کنید ریز مصرف درش به راحتی قابل مشاهده و بازبینی هست به تفکیک شبکه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خیلی شما اشتباه می کنی بدون بسته از اینترنت نسل سه استفاده می کنه... هر کلوبایت 5ریال پات حساب میشه...

*
    555
    *
    2
    *
    5
    #
    فقط برای تست بود رفیق . وگرنه رایتل دارم با کیلوبایت ازادش ، خیلی کلاه برداره این ایرانسل

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

توجه هم داشته باشید با تعرفه فعای ایرانسل هر 1مگ اینترنت (تعرفه آزاد) پای شما 510تومن محاسبه میشه.
    هر تست اسپید تست هم میشه گفت حدود 4تا6مگ میکشه برای یک تست که در تعرفه آزاد میشه قیمیت معادل 2تا3هزار تومن بطور مستقیم از شارژ شما پر میشه!

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ایرانسل حجم خوری شدید داره؟؟ (چون رایتل حداقل حجم دزدی شدید نداره)

6. این کاربر از Joaquin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فقط برای تست بود رفیق . وگرنه رایتل دارم با کیلوبایت ازادش ، خیلی کلاه برداره این ایرانسل
    تعرفه های آزاد فوق گرونه شما باید به این موضوع دقت کنی دوست من در سایتش هم به این مسله اشاره کرده

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باید با برنامه ای که گفتم حتما مانیتورینگ کنید حجم رو
    ولی من حجم خوری ندیدم چون سرعت بالاست میره واقعا حجم های کم!

9. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

من خیلی وقته ایرانسل دارم و از اون موقعی که قسمت ecare رو گذاشته حجم نتم رو چک میکنم و همیشه دقیق دقیق محاسبه میکنه !! یه بار هم رایتل رو تست کردم کاملا دقیق بود
    حالا این وسط یه چیزی هست !! همراه اول کلا قسمت ecare نداره و تا چند روز دیگه هم میخواد نسل 3 بده !! حالا ecare هم برای خودش راه انداخته ؟
    در مورد دزدی هم من از تنهای اول دزد تر ندیدم !! پول بسته رو میپیره ولی بسته رو اصلا فعال نمیکنه !! سر همین موضوع برای دوستم قبض 270 هزار تومنی اومد ! در حالیکه 2 تا بسته 10 هزار تومنی خریده بود ولی هیچ کدوم فعال نشده بود خخخخ

11. 5 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

حذف شودددددددد
    Last edited by meysambs; 25-12-2014 at 17:22.

13. این کاربر از meysambs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Tohid66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

با سلام و عرض وقت بخیر حضور تک تک اذری ها مخصوصا مردم تبریز. در جلسه ای که داشتیم تجهیزات شهر مرند . سراب و جلفا و مراغه به شهرستان ها ارسال شد و دیروز کار نصب یک یا دو سایت در هر شهر پایان یافت. به دلیل کمبود تجهیزات فعلا شهرستان ها به صورت نیمه تعطیل در می اید تا پوشش تبریز کامل گردد. دوستان زیادی درباره خیابان شهناز و 17 شهریور پرسیده بودند که باید عرض کنم پوشش این منطقه تمام شده است لیکن دو تا سایت کوچک (مینی سایت ) که شما اکثرا در کنار خیابان و پیاده رو ها مشاهده کرده اید فعلا باقی مانده است و این باعث خواهد شد که شبکه توان اجرایی خود را از دست دهد و در یک نقطه منتظر مخابراتیم که فیبر نوری سایت کامل شود به محض اماده شدن سایت کار خود را شروع خواهد کرد . دوستی از باغشمال گفته بود که باید عرض کنم سایت باغشمال در حال بهره برداری است لیکن به دلیل تداخل امواج با ارگان های نظامی منطقه برد سایت فعلا در ضلع شرقی کاهش داده شده است . که به طرف پست امواج ضعیف دریافت میگردد. در اول عباسی به دلیل تغییر محل سایت چایکنار فعلا پوششی نداریم که اخر هفته بعد پوشش کامل میشود. در منطقه ولی عصر سایت فلکه بزرگ که پشت شیرینی کریمی قرار دارد منتظر تجهیزات و انتن ماکرویو زعفرانیه میباشد که به محض اماده شدن ولی عصر را به طور کلی پوشش میدهیم. باغمیشه و رشدیه دیروز شاهد اولین روز کاری 3g بود که در اخر باغمیشه پوشش نداریم . تست چهارراه ابوریحان دیروز تمام شد که به زودی منطقه پوشش داداه خواهد شد . خیابان 5 مرداد حد فاصل پل سرداران تست پوشش سایت به سایت انجام شد که به این نتیجه رسیدیم که باید سایت ایران خودرو که دوستی در این تایپک اعلام کرده بود باید ارتقا داده شود . پوشش ملل متحد و خیابان فلسطین خوب و در حد عالی میباشد . پوشش یکه دکان کامل و به 100 در صد رسید . دوستی در باره پوشش ستارخان فرموده بود که مشکلی در منطقه ندیدیم البته پوشش حد فاصل اتش نشانی منطقه 3 تا ستارخان ضعیف است که با تقویت سایت توزیع برق این مشکل به زودی حل خواهد گردید. دوستان در هر منطقه اگر موردی است با ذکر روز و محل تست ایفاد بفرمایند تا شبکه مانیتورینگ شود . با تشکر فراوان.

سلام ممنون از اطلاع رسانیتون و خسته مباشید

از چهااره منصور به سمت نصف راه کلاً همه جا نسل دوم است
    خیابان دانشسرا هم نسل دوم فعاله و حتی لاله پارک همشون نسل دوم هستن
    در ضمن ایرانسل دقیقاً تو تبریز چندتا سایت ماکرو داره و کجاها هستن محلشون ؟ جدیداً جهارره شهناز یه سایت ماکرو زدن که خالیه فعلاً
    مال کدوم اپراتوره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •