خیلی شما اشتباه می کنی بدون بسته از اینترنت نسل سه استفاده می کنه... هر کلوبایت 5ریال پات حساب میشه...
*
555
*
2
*
5
#
خیلی شما اشتباه می کنی بدون بسته از اینترنت نسل سه استفاده می کنه... هر کلوبایت 5ریال پات حساب میشه...
*
555
*
2
*
5
#
دوستانی هم که شک دارید ایرانسا احیاناً داره بیشتر از مقدار مصرف شده از شما حجم میکشه از برنامه internet speed meter حتماً استفاده کنید ریز مصرف درش به راحتی قابل مشاهده و بازبینی هست به تفکیک شبکه
فقط برای تست بود رفیق . وگرنه رایتل دارم با کیلوبایت ازادش ، خیلی کلاه برداره این ایرانسل
توجه هم داشته باشید با تعرفه فعای ایرانسل هر 1مگ اینترنت (تعرفه آزاد) پای شما 510تومن محاسبه میشه.
هر تست اسپید تست هم میشه گفت حدود 4تا6مگ میکشه برای یک تست که در تعرفه آزاد میشه قیمیت معادل 2تا3هزار تومن بطور مستقیم از شارژ شما پر میشه!
ایرانسل حجم خوری شدید داره؟؟ (چون رایتل حداقل حجم دزدی شدید نداره)
تعرفه های آزاد فوق گرونه شما باید به این موضوع دقت کنی دوست مندر سایتش هم به این مسله اشاره کرده
باید با برنامه ای که گفتم حتما مانیتورینگ کنید حجم رو
ولی من حجم خوری ندیدم چون سرعت بالاست میره واقعا حجم های کم!
من خیلی وقته ایرانسل دارم و از اون موقعی که قسمت ecare رو گذاشته حجم نتم رو چک میکنم و همیشه دقیق دقیق محاسبه میکنه !! یه بار هم رایتل رو تست کردم کاملا دقیق بود
حالا این وسط یه چیزی هست !! همراه اول کلا قسمت ecare نداره و تا چند روز دیگه هم میخواد نسل 3 بده !! حالا ecare هم برای خودش راه انداخته ؟
در مورد دزدی هم من از تنهای اول دزد تر ندیدم !! پول بسته رو میپیره ولی بسته رو اصلا فعال نمیکنه !! سر همین موضوع برای دوستم قبض 270 هزار تومنی اومد ! در حالیکه 2 تا بسته 10 هزار تومنی خریده بود ولی هیچ کدوم فعال نشده بودخخخخ
حذف شودددددددد
Last edited by meysambs; 25-12-2014 at 17:22.
سلام ممنون از اطلاع رسانیتون و خسته مباشید
از چهااره منصور به سمت نصف راه کلاً همه جا نسل دوم است
خیابان دانشسرا هم نسل دوم فعاله و حتی لاله پارک همشون نسل دوم هستن
در ضمن ایرانسل دقیقاً تو تبریز چندتا سایت ماکرو داره و کجاها هستن محلشون ؟ جدیداً جهارره شهناز یه سایت ماکرو زدن که خالیه فعلاً مال کدوم اپراتوره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)