خوب الان من اگه اوت پوت پاور رو کم کنم سیگنال بهتر نمیشه ؟ کلا چه گزینه هایی در بهتر شدن سیگنال تاثیر دارن ؟ میخام تغییرشون بدم ببینم سیگنال بهتر میشه یا نه ؟
خوب الان من اگه اوت پوت پاور رو کم کنم سیگنال بهتر نمیشه ؟ کلا چه گزینه هایی در بهتر شدن سیگنال تاثیر دارن ؟ میخام تغییرشون بدم ببینم سیگنال بهتر میشه یا نه ؟
من بشخصه وقتی پاور رو کم میکنم سی سی کیو بد میشه . حنی اگر ۳ یا ۴ واحد کمش کنم بشدت کیفیتم میاد پایین.
و همیشه باید رو حداکثر باشه.
اما از بچه های انجمن پرشین نتورک شنیدم ک همیشه پاور زیاد خوب نیست و گاهی تو فواصل کن پاور کمتر بهتر جواب میده.
نتیجه: همه چیز باید عملی تست بشه و لینکتون رو خودتون تجزیه تحلیل کنید
یکی از نصاب های رفاتک تعریف میکرد برای نصب رادیو رفته بود کیانپارس. با اینکه فاصله دکل کم بود میگفت چندساعت وقت گذاشتیم ولی بخاطر تعداد زیاد دکلها و تراکم سیگنال ها دکل پیدا نمیشد اخرش با کم کردن پله ای اوت پود پاور تونستیم دکل رو تو رادیو پیدا کنیم
Sent from my iPhone using Tapatalk
اگر بخام انتن پارابولیک و نانوبیم و پاوراستیشن رو تست کنم ببینم کدوم بهتر جواب میده چه جوری باید اینکارو بکنم ؟ باید به شرکت ها بگم بیارن تست کنن ؟
بعید می دونم داشته باشن
Sent from my iPhone using Tapatalk
پس راهش چیه ؟ اگه قرار باشه یکی یکی بخرم و تست کنم که کلی ضرر میکنم کلی هم باید وقت بزارم
همون نانو بیم رو بخر هم جدیده هم قدرتش خوبه. همه به اتفاق توی انجمن پرشین نتورک که کارشون استفاده از ایناست میگن نانو بیم قویتره.فقط تنظیمش حساسه که اونم مشکلی نیست.محکمش میکنی تکون نمیخوره.امروز مال من اصلا تکون نخورد تو این باد.بار قبل هم خود لوله تکون خورده بود.خیلی گیرشون محکمه.خوب طراحیش کردن
اینم تست الان من
![]()
اینم سرور خارجی
![]()
اگه انتن قوی مثل پارابولیک بزارم با یه رادیوی قوی سیگنال بهتر از نانو بیم بهم نمیده ؟ یعنی ممکنه قدرتش کمتر از نانوبیم باشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)