من این کار رو هم انجام دادم بازم نمیشناسه..چیکار کنم؟direx باید نصب کنم؟
من این کار رو هم انجام دادم بازم نمیشناسه..چیکار کنم؟direx باید نصب کنم؟
سلام.
من همین امروز لب تاپو گرفتم. فردا به دستم میرسه. چندتا سوال دارم:
1. ویندوزش 8 است. میشه به 8.1 آپدیت کرد بدون اینکه از حالت اورجینال خارج بشه؟
2. برای اینکه باتریش از مدار خارج بشه (بعد از مثلا 80 درصد) میشه کاری کرد؟
3. برای اینکه از ویندوز اورجینال بکاپ تهیه کنم باید چیکار کنم؟ آیا سی دی ریکاوری در داخل جعبه موجود هست؟
4. 3،480،000 تومان خریدم. خوبه؟
Asus N550JV
i7 4700
1TB
2GB Graphic 750
8GB Ram
Touch FHD
گارانتی لوتوس + 10 روز تعویض
عزیز مبارک باشه اگه میشه ببین برای شما دی وی دی رامش لقی داره ؟؟؟ و بلوتوثش مشکلی نداره ؟؟؟
ای کسانیکه لپ تاپ نگرفته اید؛ Asus مدل N550JK و N750JK را با گرافیک GTX 850m روانه بازار کرد. اندکی صبر کنید شاید که رستگار شوید.
(طبق فرمایشات Nvidia کارایی 850 60% fبهتر از 750 هست.)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته یه نکته ریزی که وجود داره اینه که Vramشون DDR3 هست و درنتیجه بهبود کارایی گرافیک باس کمتر از 60% باشه.![]()
دوست عزيز ويندوزش الكى اورجيناله ..من دارم خودم فقط يه برچسپ ويندوز زيرش خورده كه هيچي روش از جمله شماره سريال ننوشته.....بعدشم با يه دستور توي cmd فهميدم با اين سريال ويندوز 993 نفر استفاده ميكنن......
كلا من ويندوزش را پاك كردم 8.1 ريختم فوق العاده شده.....
ميتوني آپديت كني اما سرعتت بايد خوب باشه تا 3gb دانلود كني.....من 8.1 كرك شده ريختم راحت تر بود......
باتري خودش از مدار خارج ميشه نگران نباش
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام ببخشید جای سوالم اینجا نیست لطفا راهنمایی کنید- لپ تاپ s200e وندز اورجینال داره چطور باید آفیس رو فعال کرد؟ رمز عبور می خواد ازم ممنون
سلام دوستان من حدود یک هفته هست دو دستگاه از این لپ تاپ (ایسوس N550jv )را خریدم. خودم و دوستم .... اما هارد دستگاه من در اکثر مواقع صدای ززززز می ده درصورتی که دستگاه دوستم این مشکل رو نداره و در ضمن ال ای دی مربوط به هارد من مثل اینکه تو رفتگی داره و خیلی واضح نیست ....به نظرتون چکار کنم ببرم واسه گارانتی ؟ ایا تعویض می کنن؟
حتماببرید گارانتی .اگرهم تعویض نکردن چیزی راازدست ندادین .!
من خیلی گذشتم تا بتونم لب تاپ خوبی بگیرم که ویندوزشم اورجینال باشه. آپدیتش میکنم. این که میشه رایگان آپدیت کرد، عالیه... .
Lenovo نرم افزار مدیریت باتری داره. یعنی میشه بگی تا 80 درصد شارژ بشو و بعد مستقیم برق بگیر. ASUS نداره؟
چطوری یه بکاپ کامل از ویندوز بگیرم؟ CD ریکاوری نداره؟
ممنون از شما
سلام
من یه لپ تاپ ASUS N550 JV خریدم و ویندوز 8.1 اصل هم روش نصب کردم
وقتی درایوهای دستگاه رو نصب کردم هرکدوم که نصب میشد از لیست حذف میشد که نشون میده نصب شده و مشکلی نیست ولی دوتاشون توی لیست موندن. این دو تا:
1- Qualcomm Atheros Wireless LAN Driver
2- Qualcomm Atheros Bluetooth utility
مورد اولو میزنه FAILED ولی دومی رو چیزی نمینویسه
البته اینم بگم که من با WIFI منزل به اینترنت وصل میشم و مشکلی نداره و بلوتوث هم کار میکنه (البته نتونست بلوتوث موبایلمو تشخیص بده ولی بلوتوث موبایلم پیداش کرد و تونستم موبایلو بهش وصل کنم)
به نظرتون مشکل از کجاست؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)