تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 159 از 293 اولاول ... 59109149155156157158159160161162163169209259 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,581 به 1,590 از 2928

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | فصل 2013-2014

کاربر فعال انجمن انیمیشن / کارتون E.N.A.Y.A.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

پيش فرض

بارسلونا چهارشنبه شب در ورزشگاه نوکمپ به میزبانی میلان می رود و امیدوارست تا بتواند به روند 22 بازی بدون شکست در خانه را ادامه دهند.

این غول کاتالونیایی با کسب 11 برد از 12 بازی این فصل رقابت های لالیگا شروع بسیار فوق العاده ای در لیگ داشته در حالی که با کسب هفت امتیاز از سه بازی مرحله گروهی لیگ قهرمانان در صدر گروه اچ به سر می برند.

جراردو مارتینو سرمربی جدید این فصل بارسلونا از زمان سرمربی گری اش در این تیم هرگز طعم شکست را تجربه نکرده و آخرین شکست باشگاه برابر بایرن مونیخ در ماه می بود و در حال حاضر آنها اگر موفق شوند میلان را چهارشنبه شب شکست دهند اختلاف امتیازهایشان در صدر با رده ی دوم به عدد پنج می رسد.

فرم اخیر آنها با چاشنی گل نزدن های مسی همراه بوده بازیکنی که طی یک ماه گذشته تنها یک بار آن هم در جریان تساوی 1-1 برابر میلان در سن سیرو گلزنی کرد و در پنج بازی اخیر تیمش موفق به گلزنی نشده.

مسی در حال حاضر چهار بار در رقابت های این فصل لیگ قهرمانان گلزنی کرده و موفق شد برابر آژاکس در روز نخست رقابت ها هتریکی زیبا کند.

آن چهارمین هت تریک شاهکاری بود که هنوز هیچ بازیکنی به آن نرسیده چرا که در آن بازی بیست و چهارمین هتریکش را برای بارسلونا انجام داد.

بارسلونا از 23 بازی اخیر خانگی اش در رقابت های لیگ قهرمانان تنها یک بار باخته که شکست 3-0 برابر بایرن مونیخ در مرحله نیمه نهایی بود،بازی که بارسا در نهایت با نتیجه 7-0 تحقیر شد در حالی که آنها در لایگا 21 بازی اخیر خانگی شان را برده اند.

هر چند که مسی نتوانسته اخیرا گلزنی کند اما الکسیس سانچس به خوبی این خلای مسی را پر کرده و در چند بازی که برای تیمش انجام داد پنج گل زد.

جاناتان دوس سانتوس که در ماه گذشته مصدومیت سختی گریبانگیرش شد تا سال آینده در دسترس نیست در حالی که جوردی آلبا،ایبراهیم آفلای و ایساک کوئنکا همگی مصدوم هستند.

در عین حال میلان با کسب پنج امتیاز از سه بازی در رده ی دوم گروه ای قرار دارد و در پنج مصاف اخیرش در خاک اسپانیا موفق به پیروزی نشده.آنها شنبه شب برابر فیورنتینا از هفته یازدهم رقابت های سری آ ایتالیا متحمل شکست 2-0 شدند.نتیجه ای که باعث شد میلان به رده ی یازدهم جدول سقوط کند.

در حال حاضر پسران آلگری 19 امتیاز اختلاف با رم صدرنشین دارند و به نظر می رسد نتوانند به مانند فصل گذشته به رتبه ی سوم جدول برسند هر چند که آنها در همان فصل هم شروع بسیار ضعیفی داشتند اما در ادامه بازگشتی فوق العاده را تجربه کردند.

روسونری در بازی های خارج از خانه ی این فصل هنوز طعم پیروزی را نچشیده و با کسب چهار تساوی،سه شکست نیز متحمل شده تا در بدترین شرایط ممکن به میهمانی بارسلونای آماده بروند.

ماتیا دی شیلیو که پس از مصدومیت اش در ماه آگوست گذشته به تازگی نخستین بازی فصل را انجام داد بار دیگر با مصدومیت روبرو شد و در کنار دو بازیکن کلیدی دیگر این تیم یعنی استفان الشعراوی و پاتزینی برای این بازی مهم در دسترس نیستند.

دانیه له بونرا با سپری کردن مصدومیت اش پس از مدت ها به تمرینات بازگشت اما بسیار بعید است در بازی برابر بارسلونا بازی کند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by E.N.A.Y.A.T; 06-11-2013 at 16:13.

2. 5 کاربر از E.N.A.Y.A.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

+

تاتا مارتینو: قبل از شروع مصاحبه مطبوعاتی، علاقه دارم تا مراتب احترام و حمایت خودم را نسبت به جاناتان دوس سانتوس اعلام کنم. ما همگی امیدواریم تا او به زودی بازگردد.

تقریباً هیچ گلی از روی ضربه کرنر به ثمر نرسانده ایم ؟ وقتی شما بازیکن بلند قد زیادی در اختیار ندارید این مشکل را دارید. ما در دفاع هنگام ضربات کرنر هم بدون ایراد نیستیم.

من چگونه می توانم خود را برای اولین شکست در بارسلونا آماده کنم ؟ (همراه با لبخند) فیلم جنگی نگاه می کنم.

میلان درون بحران است ؟ خُب به نظر می رسد ما هم درون بحران هستیم. بنابراین تفاوتی وجود ندارد.

نتایج رقابتها نشان می دهد که ما نیاز به فوروارد مرکزی داریم ؟ وقتی رسانه ها رو مرور کنیم خواهیم دید که من گفته ام همچین بازیکنی احتیاج نداریم نه اینکه به بازیکنی با این سبک احتیاج داریم.

آدریانو حتی می توانست در دیدار مقابل اسپانیول هم به میدان برود. پویول هم به خوبی تمرین می کند. او مسابقه می دهد و استراحت می کند و این روند ادامه دارد.

وقتی ما به 18 پاس بیش از رسیدن به هدف احتیاج داریم حتماً آن را انجام می دهیم. وقتی به 2 پاس نیاز داریم هم همینطور. هیچ کس نمیتواند بگوید گل الکسیس مقابل رئال که با 3 ضربه به ثمر رسید زیبا نیست

+

پدرو: من حس خوبی در تمرین و در حین بازی دارم. بدیهی است که مانند تمام بازیکنان، من هم دوست دارم بیشتر بازی کنم، ولی من خوبم.

مسی به روند گلزنی برخواهد گشت. او پاس گل می دهد و برای تیم زحمت فراوان می کشد. من فکر می کنم او مثل همیشه عالی است.

الکسیس از من پیشی گرفته است ؟ من بسیار خوشحالم که او عالی کار می کند. او در تمرینات و رختکن کنار من است و ما با هم عالی هستیم.

نتایج مهمترین هدف ماست. ما بازی به بازی بهتر می شویم. هرچند که این حرفها بدین معنی نیست که ما خوب بازی نمی کنیم.

در این فصل من بیشتر در بازیهای خارج از خانه به میدان رفته ام. همه می خواهند که تداوم بیشتری داشته باشند ولی باید آرامش داشته باشیم.

+

بخشی از کنفرانس مطبوعاتی دنی آلوز:

زمانهای کمی وجود دارد که در آن مسی کم گلزنی کند. شاید او این کار را انجام میدهد تا مطبوعات حرفی برای زدن داشته باشند.

تمدید قرارداد ؟ اکنون به این فکر می کنم که تا پایان قراردادم لذت ببرم. من اینجا حس خوبی دارم.

با فورواردهایی که ما داریم، طبیعیست که اگر گلی نخوریم راحت پیروز شویم.

در گذشته ما چیزی به عنوان Plan B نداشتیم. آلترناتیوی وجود نداشت و برخی از مسابقات بسیار کسل کننده بود. اکنون ما چیزهای جدیدی به بازی خود اضافه کرده ایم و پیروزی ها ادامه دارند.

لایی به رونالدو در ال کلاسیکو ؟ لحظه ای از مسابقه بود که گذشت. چیز ویزه ای نبود.

+

به نظر می رسد باشگاه لیورپول برای به خدمت گرفت سرجی روبرتو با باشگاه بارسلونا صحبت کرده است. مبلغ ترانسفر این بازیکن که در قرارداد ذکر شده، 17 میلیون پوند است.

+

آلگری (سرمربی میلان) در مصاحبهء مطبوعاتی:
    "مسی همیشه بازیکن خوبی است. او بهترین بازیکن جهان است."
    "بارسا بازی فوق العاده ای ارائه می دهد. اضافه شدن نیمار نیز برای آنها فضای بیشتری در حمله ایجاد کرده است."

+

لودویک ژولی معتقد است که موناکو چندین بار با والدز تماس گرفته و خواهان حضور او در این تیم شده است.

ژولی:
    "خود ویکتور این موضوع را به من گفت و از اینکه باشگاهی چون موناکو خواهان اوست ابراز خوشحالی کرد."
    "نمیدانم جواب والدز چیست، اما میدانم که تماسی بین آنها برقرار شده است."
    "اگر والدز به موناکو بیاید من بسیار خوشحال خواهم شد."

+

دانستنی های درباره دوتیم بارسا - میلان قبل ازبازی امشب

* بارسلونا ومیلان تاکنون چندین باردررقابت های مختلف رقابت کردند که سهم بارسادرمقابل تمام تیمهای ایتالیایی 12پیروزی ،4تساوی ،و2 باخت بوده است .

آخرین باری که این دوتیم با هم به رقابت پرداختندبرمیگردد به12 مارچ فصل پیش 2013-2012 که بازی درنوکمپ برگذارشد وبارسا توانست بانتیجه 4-0 وباگلهای مسی (2)،ویا،وجوردی آلبا پیروزمیدان شود.

* بارسا از 23 بازی که دررقابت های لیگ قهرمانان درخانه میزبان بوده تنها دریک دیدارتن به شکست داده . درفصل پیش دربرابربایرمونیخ (3-0).

* الکسیس وسسک هردو یک کارت زرد دارند ودرصورت دریافت کارت زرد دوم بازی بعدی بارسا درلیگ قهرمانان را ازدست خواهندداد.

سایت رسمی باشگاه

+

22 سال پیش درچنین روزی " گل معجزه آمیر باکیرو در کایزرسلاوترن "

آن بازی در 6 نوامبرسال 1991 برگزارشده بود وبارسابازی رفت رو تو نوکمپ بانتیجه 2-0 به آلمانهاواگذارکرده بود ، بارسا برای جبران نتیجه میبایست درخانه کایزرسلاوترن 3 گل میزد وبدون دریافت گل تا جواز حضور به فینال سوپرکاپ اروپا را بدست می آورد .

بازی باروال خودش داشت پیش میرفت تااینکه دردقیقه 36 بازی بارسا با گل Hotic بازی رو 1-0 کرد .، تنها چهاردقیقه بعد اززدن گل اول بازی بارسا دردقیقه 40 بازی گل دومش رو وارد دروازه حریف کرد تا قبل از هافتایم اول بارسا باخیال راحت تری به رختکن 15 دقیقه ای استراحت برود.
    حالا بارسا تنها به یک گل ضرورت داشت تا پیروزی اش رامسجل کند تااینکه مرد دانمارکی بارسا تیرخلاصی را دردقیقه 76 بازی برپیکره آلمان ها کوبیدونتیجه را 3-0 کرد وبارسا آن بازی را بانتیجه 3-0 درخانه تیم کایزرسلاوترن برنده شد وانتقام شکست 2-0 دیداررفت رو ازاین تیم گرفت.

سایت رسمی باشگاه

+

اينم بيليت بازي امشب

+

4. 7 کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

صحبتهای بازیکنان میلان در مورد بازی امشب:

کاکا:
    آسون نیست، اما تمام سعیمون رو میکنیم. دوران سختیه واسه ما ولی این بازی یک فرصت برای ماست.

آباته:
    بازی مقابل بارسا خیلی سخت خواهد بود. ما با بهترین تیم دنیا روبرو خواهیم شد.

آبیاتی:
    این یک مسابقه مهم برای ماست. شرایط ما در جدول خوبه. فکر میکنم در زمان خوبی این بازی رو انجام میدیم.

صحبتهای بازیکنان بارسا در مورد بازی امشب:

پدرو:
    البته ما دوست داریم برنده بشیم ولی رویارویی با میلان همیشه مشکله. اونها بازیکنای بزرگی دارن و ما باید متمرکز باشیم.

آلوز:
    ما داریم با میلان هر سال بازی میکنیم. اونها تقریبا از خانوادۀ ما هستند. اونها باشگاه بزرگی هستند با بیشترین احترام و بازی با اونها مشکله.

ماسکرانو:
    میلان یک باشگاه با سابقه ای بزرگ است. نتایج اخیرشون مهم نیست. اونها همیشه در بازیهای بزرگ در بهترین شرایطشون هستند.

+

کفش های مسی بامدل f50 دربازی امشب

+

ترکیب احتمالی امشب

+شاه لئو امیدوارم با گلزنی تو بازی امشب جواب خوبی به منتقدین بدی

6. 6 کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

8. 4 کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

نیمه اول :
    اخرین ثانیه نیمه اول چه گل مفتی خوردیم گل به خودی پیکه
    کل نیمه اول یه موقعیت هم نداشت میلان فکر کنم مالکیت توپ 80 به 20 بود
    نیمه اول خیلی خوب بود و میشد گل های بیشتری بزنیم حیف شد چیپ مسی گل نشد
    این دو تا مر.... جاودانی و فردوسی پور هم زیادی احساس خوشمزگی میکنن خیلی حرف مفت میزنن به خصوص این جاودانی که سابقش مشخصه
    Last edited by Greedy; 07-11-2013 at 00:15.

10. 5 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

سلام رفقا
    بارسا امشب تو نیمه خوب بود اول بازی ک حمله ای اغاز کرد خیلی ب دلم چسبید...خوشحالم مسی گل زد هر چند از روی پنالتی ولی مهم اینه ک گل زد (هرچند کریس هم کلی گلاش پنالتی بوده ) کاش این گل ب خودی رو نمیخوردیم ولی خب این گل بازی رو قشنگ تر میکنه و بارسا رو هجومی تر میکنه و ما هم مثه همیشه لذت میبریم
    فکر میکنم نیمه دوم بارسا هجومی تر بشه و بازم گل بزنیم ایشالا مسی بزنه و ی هتریک بکنه چون الان لازمه...نیمار هم ک عالی بود دمش گرم آباته رو عجیب ازار داده ...در کل همه عالی بودن
    بریم ک کم کم نیمه دوم داره شروع میشه...ب امید ی برد پر گل و مقتدارنه و باز هم زانو زدن میلان جلو بارسا

12. 5 کاربر از SuperSt@r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

بارسلونای کبیر 3 - میلان 1

یک بازی کاملا برتر ولی افسوس که این پیروزی میتونست با گل های خیلی بیشتری رقم بخوره
    اوایل فصل همگی به مشکل خط دفاعی فکر میکردیم ولی به مرور این نگرانی کم و کمتر شد و الان خراب کردن موقعیت های گل شده معضل بارسلونا
    به راحتی موقعیت های صددرصدی رو هم خراب میکنیم حالا با وجود خراب کردن خیلی موقعیت اکثر بازی ها رو میبریم ولی خوب یه بازی هم میشه مثل اوساسونا این خراب کردن ها گرون تموم میشه
    خط دفاعی هم با اینکه شب سختی نداشت و میلان حمله چندانی نکرد ولی خوب کار کرد پیکه و ماسکرانو هم خیلی خوب کار کردن
    بازگشت کینگ مسی پس از مصدومیت با بازی عالی و گلزنی در این بازی که اگر کمی شانس باهاش یار بود میتونست منجر به پنجمین هتریک لیگ قهرمانانش منجر شه

چه همکاری داشتن امشب کینگ لئو مسی و نیمار
    چند بار یک دو های فوق العاده با هم داشتن و پاس های زیادی رد و بدل شد بینشون
    بهترم میشه قطعا
    Last edited by Greedy; 07-11-2013 at 01:22.

14. 7 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

تبریک...!
    آقا ای کاش یه 60 -70 میلیو تومن روی نتیجه شرط بندی می کردم......امروز هر کی گفت چند چند می شه گفتم که 3-1 بارسا می زنه

16. 4 کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

تبریک بابت برد شیرین...
    و اینکه مسی ۲گل زد و جواب منتقدین رو داد
    نکته ی جالب هم بی طرفی جناب یوسفی و عادل فردوسی پور بود :|
    خودشون ی پا کارشناس داوری هستند ...

18. 3 کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Iman-Emperatour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

پيش فرض

اولی: داری ماهی میگیری ؟
    دومی: هان ؟؟؟
    اولی: آهان ... فکر کردم داری ماهی میگیری !!!

حالا قضیه فردوسی پور و این جاودانی همینه :

جاودانی: گل اول پنالت بود ؟
    فردوسی پور : بله ... دستش رو گذاشت مکسس
    جاودانی: مطمئنی ؟ .... خودش رو ننداخت نیمار ؟
    فردوسی پور : آهان ... راست میگی و ............ ادامه دارد

جاودانی: گل دوم آفساید نبود ؟
    فردوسی پور : نه این بازیکن آخری که دارم نشون میدم باهاش تو یک خطه
    جاودانی: نه یه 10 متری جلوتره
    فردوسی پور: هان ؟ آره 2 متری جلو تره

----------
    مسی پاس نمیده ... میخواد خودش رو نشون بده ...!

و

جاودانی: به خاطر علاقه بلاتر این بازی رو پخش کردیم که بازی رو ببینه و جایزه رو دوباره بده به مسی!!!

2 تا تک به تک 100% رو که الکی آفساید گرفتن
    گل صحیحی که توپ به پای مسی خورد رو هم آفساید گرفتن

و

جاودانی میگه توپ رو به 2 ماه اخیر خیلی تاثیر گزاره و به همین دلیل توپ رو باید بدن به رونالدو

یعنی بی طرفی اینا منو کشته
    ببخشید انقدر درگیر این افراد باحال شدم که یادم رفت بردمون رو تبریک بگم خداروشکر مسی دو تا زد و نیمار خیلی خوب دوید و آباته رو خیلی تو دردسر انداخت از طرفی همه بازیکنانمون خوب بودند مخصوصا ماسکرانو و پیکه بجز اون گل بخودی که خیلی تو ذوق زد! میتونست توپو راحت بزنه به بیرون و یا تکلش کنه که متاسفانه یه گل الکی خوردیم و اینکه دفاعمون خیلی منسجم تر از زمان تیتو شده و این جای خوشحالی داره که مارتینو اینو درک کرده. خیلی موقعیت از دست دادیم حیف که خیلی راحت گلشون نکردیم در مقابل میلان بجزء اون موقعیت گل بخودی هیچ موقعیت مهمی نداشت رو دروازمون.
    Last edited by Iman-Emperatour; 07-11-2013 at 01:57. دليل: ---------- توهین به بازیکن حریف

20. 8 کاربر از Iman-Emperatour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •