من برنامه 5-6 مگی هم نصب کردم ولی با این پیغام مواجه نشدم.شاید حافظه داخلی گوشیت حجم خالی نداره.یک مقدار از حافظه داخلی رو خالی کن شاید مشکلت حل بشه.
من برنامه 5-6 مگی هم نصب کردم ولی با این پیغام مواجه نشدم.شاید حافظه داخلی گوشیت حجم خالی نداره.یک مقدار از حافظه داخلی رو خالی کن شاید مشکلت حل بشه.
اگه منظورت پچ هست تو تاپیک پچها موجوده.اگر هم برنامه میخوای تاپیک مخصوص داریم یک سرچ کن برنامه File Lock یا Moby Explorer رو پیدا کن.
روی sms(یا sms های) انتخابی دکمه More رو بزن.سپس Save message در آخر هم Saved messages رو بزن تا روی سیمکارت ذخیره بشن
من برنامه myphonexplorer را درکامپیوترم نصب کردم ولی هنوز هم موفق به وصل گوشی به کامپیوترم نشدم چون پس از نصب برنامه درconnect به مودم وصل می شود
سلام و متشکرم دوست عزیز
اما گوشی من 17 مگ حافظه ی داخلی و 700 مگ حافظه ی خارجی آزاد دارد و در ضمن برنامه هم در قسمت کاربردها در گوشی نصب میشه ولی موقع اجراپیام میده که این برنامه قسمت زیادی از حافظه را اشغال میکند!
من فکر میکنم منظور حافظه ی پردازش باشد که قدرت پردازش این برنامه را ندارد چون این برنامه را روی z550 که فضای خالی کمتری هم داشت با موفقیت نصب کردم!
نظر شما چیه؟؟؟
سلام من ترفندهاي كا 750 رو مي خوام.
سلام بچه ها
لطفا یکی theme گوشی iphone رو برای گوشی k750 بزاره
ممنون بای
شاید هم اینطور باشه. ولی فکر می کنم Cpu این گوشیها مثل هم باشه. به هر حال خوبی این انجمنها اینه که از تجربیات همدیگه استفاده می کنیم و مطالب جدیدی یاد میگیریم.موفق باشی.
بهتر بود این سوال رو تو تاپیک تمها مطرح میکردی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چه ترفندهایی. این گوشی ترفندهای خاصی نداره و اگه یک کم باهاش کارکنی همه چیش میاد دستت.اگر هم چیز قابل توجهی باشه تابحال بارها تو انجمن مطرح شده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)