تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 159 از 444 اولاول ... 59109149155156157158159160161162163169209259 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,581 به 1,590 از 4431

نام تاپيک: FIFA 14

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

میدونی چیه ؟ EA اومده در اصل بازی رو به سمت رئالیسم یا واقع گرایی برده که خیلی هم عالیه و واقعا بازی لذت بخش شده . اما از اون پشت بد ضربه ای خورده و اون هم اینه که راه های اماتورگونه ای واسه گل زدن باز شده که شاید ماهایی که داریم دو سه ساله فیفا انلاین میزنیم به این راههای مبتدی فکر هم نکنیم و دقیقا هم مشکل از سیستم دفاعه و هوش بازیکنها برای یارگیری . توی 13 خیلی بهتر یارگیری میکردن اما الان بازیکن حریف یا راحت فرار میکنه یا وقتی واسش سانتر میکنن تنهای تنهاست و راحت توپ رو گل میکنه . بهترین خط دفاعی توی بازی هم مثل خط دفاع استقلال شده چه برسه به بقیه .

+
    راستی اوضاع پینگ و دیلی چطوره تو فیفا 14 ؟
    او ه ببخشید نقل قول اشتباه شد . من منظورم با آقایی بود که میگن میشه درصد گل شدن شوت هارو تنظیم کرد .

اوضاع پینگ ، من خودم هروقت آنلاین بازی کردم نفهمیدم توی زمین چه خبره ، یه لحضه توپ دست دروازبانه ولی توی فریم بعدی یه گل خوردم دوتا اخراجی دادم سه چهارتا هم مصدوم شدن
    زغال هایی هم که واسه مودم استفاده میکنم مرغوبن ولی خب لامصب نمیکشه .
    Last edited by pc-game; 03-10-2013 at 12:55.

2. 2 کاربر از pc-game بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

چرا آپدیت بیاد؟ همه قابل حل شدنه
    شوت های بازی در حالت دیفیالت بازی بیش از حد خوبه و گل میشه ، من قبول دارم
    شما برید توی تنظیمات game setting
    shot error رو زیاد کنید
    shot speed رو کم کنید
    بعدشوت ها هم ایده آل میشه

برای ضربه سر هم شما وقتی در جایگاه مدافع هستید بجای اینکه توپ رو بخواید با X دور کنید از دکمه مربع استفاد کنید راحت توپ به وسیله مدافع دور میشه
    آنلاین با پیش فرض های فیفا هست و نمیشه تغییر داد چیزیو . اگر هم بشه به ضرر حودتته چون درصد گل رنی خودتو میاری پایین . همچنین مسابقاتی که برگزار میشه همینطور چه کشوری په جهانی . پس باید با همین پیشفرض های فیفا عادت کرد که متاسفانه افتضاحه ...

برای ضربه سر هم کار از این حرف ها گذشته شوتو بزنیو Pace Control بگیریو ... هر کار بکنی کاوانی کارشو میکنه
    Last edited by Kamyar_AnathemA; 03-10-2013 at 13:35.

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

بله، گفته شده تو اپدیت همه این مشکلات حل میشه.

کجا گفته شده ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

میدونی چیه ؟ EA اومده در اصل بازی رو به سمت رئالیسم یا واقع گرایی برده که خیلی هم عالیه و واقعا بازی لذت بخش شده . اما از اون پشت بد ضربه ای خورده و اون هم اینه که راه های اماتورگونه ای واسه گل زدن باز شده که شاید ماهایی که داریم دو سه ساله فیفا انلاین میزنیم به این راههای مبتدی فکر هم نکنیم و دقیقا هم مشکل از سیستم دفاعه و هوش بازیکنها برای یارگیری . توی 13 خیلی بهتر یارگیری میکردن اما الان بازیکن حریف یا راحت فرار میکنه یا وقتی واسش سانتر میکنن تنهای تنهاست و راحت توپ رو گل میکنه . بهترین خط دفاعی توی بازی هم مثل خط دفاع استقلال شده چه برسه به بقیه .

+
    راستی اوضاع پینگ و دیلی چطوره تو فیفا 14 ؟
    یک بازی مثل فوتبال نباید زیاد به سمت واقع گرایی پیش بره چون نتیجش میشه این فیفا 14 که الان اومده
    اکثریت کسایی که قدیمیه فیفا هستن و به قول معروف اینکاره هستن این نسخه رو که بازی کردن میکن یاد فیفا 09 افتادیم

کسی ندیدم راضی باشه والا !!!

دیلی و لگ هم نیست
    حتی ساعات اولیه دانلود رایگان (1-2 شب) که همه دانلود میکنن من با خارجی جماعت بازی میکنم مشکلی نیست که خیلی عجیبه !!!!

6. 2 کاربر از Kamyar_AnathemA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

یک بازی مثل فوتبال نباید زیاد به سمت واقع گرایی پیش بره چون نتیجش میشه این فیفا 14 که الان اومده
    اکثریت کسایی که قدیمیه فیفا هستن و به قول معروف اینکاره هستن این نسخه رو که بازی کردن میکن یاد فیفا 09 افتادیم

کسی ندیدم راضی باشه والا !!!

دیلی و لگ هم نیست
    حتی ساعات اولیه دانلود رایگان (1-2 شب) که همه دانلود میکنن من با خارجی جماعت بازی میکنم مشکلی نیست که خیلی عجیبه !!!!
    خیر سرش به عنوان شبیه ساز فوتباله. چطوری میگید نباید به سمت شبیه سازی بره.

9. این کاربر از mj94 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

خیر سرش به عنوان شبیه ساز فوتباله. چطوری میگید نباید به سمت شبیه سازی بره.
    چون گیم هیچ وقت واقعیت نمیشه
    حتی اگه نسل 200 ام هم باشه

به سمت مثلا واقعیت که بره میشه فیفا 14 که الان هست
    چقدر واقعی هست ماشاالله
    تو هر بازی 10 تا گل رد و بدل میشه مثل واقعیت که دیشب بایرن و من سیتی 5-5 مساوی شدن !

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

چون گیم هیچ وقت واقعیت نمیشه
    حتی اگه نسل 200 ام هم باشه

به سمت مثلا واقعیت که بره میشه فیفا 14 که الان هست
    چقدر واقعی هست ماشاالله
    تو هر بازی 10 تا گل رد و بدل میشه مثل واقعیت که دیشب بایرن و من سیتی 5-5 مساوی شدن !
    بارها شده که توی بازی فوتبال 10 گل یا نزدیک به 10 گل بین دو تیم رد و بدل بشه .

سه سال پیش بازی بین میلان و ادوینزه با تساوی 4 بر 4 به پایان رسید .
    بارسلونا 8 بر 2 آلمریا رو شکست داد . منچستر سیتی 6 بر 1 منچستر یونایتد رو شکست داد .
    یا همین دو هفته پیش که اینتر 7 بر صفر ساسولو رو شکست داد .
    پس همچین نتایجی توی فوتبال واقعی هم پیش میاد و چیز عجیبی نیست .

ولی این که توی هر بازی 5 تا 6 گل رد و بدل بشه به تبحر و کیفیت بازی گیمر هم بستگی داره .
    خیلی موارد هست مثل تاکتیک و کنترل مدافعین و تایمینگ مناسب در تکل و زدن ضربات سر که میتونه توی بازی روی گل های رد و بدل شده اثر بذاره و تعداد اونا رو کمتر کنه .
    اگه شما توی هر بازی 5 گل میخورین به این معنی نیست که این مورد برای همه صدق میکنه .

درسته که فیفا در حال حاضر یک شبیه ساز واقعی فوتبال نیست ... چون برای رسیدن به این مورد به خیلی چیزهای دیگه باید توجه بشه و زمان زیادی برای رسیدن به اون نیازه .
    ولی میشه گفت مسیری رو که در پیش گرفتن پیرو همین ادعاست و سعی بر ارائه یک بازی شبیه ساز داره .... هر چند که هنوز راه زیادی در پیش داره .

البته من هنوز این نسخه رو بازی نکردم و منتظر کرک هستم و از مشکلات اون بی خبرم .
    به هر حال با تست نسخه اصلی بهتر و بیشتر میشه روی نقاط ضعف و قوت اون نظر داد . هر چند که همین نقاط {ضعف و قدرت} با توجه به توانایی گیمر میتونه تاثیرش بیشتر باشه .
    نقاط ضعف بازی رو میشه با بالا بردن توانایی هامون تا حدودی پوشش بدیم و نقاط قوت رو هم به همین ترتیب میتونیم استفاده بیشتری از اون ببریم .

12. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

به نظر من انتقاد اکثر دوستان احساسی هست و به خاطر سخت تر شدن بازی هست...
    اگر راضی نیستید میتونید به رقیب فیفا که شاهکاری هست واسه خودش مراجعه کنید..اکثریت لذت بردن از این بازی و من نمیدونم چرا میگید همه ناراضین!!!

14. 5 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

به نظر من انتقاد اکثر دوستان احساسی هست و به خاطر سخت تر شدن بازی هست...
    اگر راضی نیستید میتونید به رقیب فیفا که شاهکاری هست واسه خودش مراجعه کنید..اکثریت لذت بردن از این بازی و من نمیدونم چرا میگید همه ناراضین!!!
    من نمیدونم چجوری میگن تعداد گلا زیاده.
    البته بازی اصلی رو انجام ندادم، ولی اگه مثل دمو باشه، من پر گل ترین بازیم مساوی 2-2 شده.
    دفاعای خودی که به هیچ وجه مشکل ندارن. نه کاوانی، نه ابراهیموویچ، نه هیچ بازیکن دیگه ای رو سر دفاعای من نمیتونه سر بزنه. حتی دفاعای 18 ساله با قدرت 60 و خورده ای.
    من تو گل زدن مشکل داشتم تو دمو، که البته با تمرین بهتر میشم.
    کرنر و سانتر از جناحین هم اگه به گوشه ها برسم راحت گل میشن.

16. 2 کاربر از mj94 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •