درود
علی جان نمیشه با تیم کومودو صحبت کنی شاید قانع بشن که آلارم رو کمی تغییرات درونش ایجاد کنن...حداقل صداش رو کاهش بدن... انصافا امروز صبح شوک بهم وارد کرد ناجور ... جدی میگم خیلی رو اعصابه![]()
درود
علی جان نمیشه با تیم کومودو صحبت کنی شاید قانع بشن که آلارم رو کمی تغییرات درونش ایجاد کنن...حداقل صداش رو کاهش بدن... انصافا امروز صبح شوک بهم وارد کرد ناجور ... جدی میگم خیلی رو اعصابه![]()
فکر کنم آویرا هم یه زمانی یه جیغ بنفش موقع ویرس پیدا کرد داشت که کلا برداشتش![]()
لعنتی تمام فایلهای کرک برنامههامو از بین برد. چجوری میتونم این قابلیت رو غیرفعال کنم و فایلهای حذفی رو برگردونم؟![]()
نگران نباشید.شما به قسمت قرنطینه برو و از اونجا کرکهایی که بهشون اطمینان داری رو ریستور کن.... بعدشم برای اینکه دوباره بهشون گیر نده کرکها رو به لیست فایلهای امن و همینطور استثنائات اضافه کن تا در امنیت باشن.
Last edited by dvb595959; 14-05-2013 at 16:50.
سلام
غیرفعالش کن.....
محتوای مخفی: Play Sound
البته برای من فعاله.... من طرفدارشم.
یا صدای ویندوز را کمتر کن.
در مورد کرکها و نحو اعتماد سازی/روش مطمئن فهمیدن سالم بودن آنها/ عدم قرنطینه خودکار آنها/ کومودو چیزی را خودسر پاک نمیکنه/بازگرداندن آنها از قرنطینه/نحوه پاسخ گویی هشدار/استفاده از کیجن ها و .... همه و همه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . هر چند به ظاهر فقط به عنوان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در لیست مطالب آموزشی جا خوش کرده، ولی فکر نمیکنم چیز ناگفته ای در این باره باقی گذاشته باشم.
سلام
چه طور میشه ادرس سایتی رو توسط فایروال بلاک کرد؟
چند صفحه قبل توضیح داده شده، اگر موفق نشدید راهی نیست.
از دست آواست خسته شدم , یه روز تحریم میکنه .الانم حدود یک هفه است که هر دور روز انتی ویروسش آپدیت میشه .می خوام پاکش کنم و comodo internet security رو نصب کنم .فقط دودلم نمی دونم که آیا در حد اون هست یا نه؟
کسی می تونی برای ما قوت قلبی باشه و منو راهنمایی کنه؟
اگه بدرد نمی خوره به جای اون چی نصب کنم؟
درود
آخه داداشی توی تاپیک کومودو انتظار داری دیگران بهت بگن برو یک آنتی دیگه نصب کن !!!!!!
در هر صورت من نظر شخصی خودم رو میگم....بقیه هم هر جور صلاح بدونن میتونن نظر بدن
من دوتا آنتی بیشتر نصب نکردم...نود و کومودو...ولی خدایی از کومودو تا حالا که راضی بودم...از زمانی هم که کومودو نصب کردم ویروسی نشدم... رایگان هم هست .... فارسی رو هم ساپورت میکنه... خلاصه برای من که عالی بوده و من کاملا راضی هستم.
بقیه هم اون رو تایید می کنن؟ یعنی در حد آواست هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)