موقع نصب چه پارتیشن هایی رو درست میکنید ؟
موقع نصب چه پارتیشن هایی رو درست میکنید ؟
هارد من 80
4 تا درایو داشتم با partition magic یکیشو به سه تا 6.5 قسمت کردم
بعد بافرمت ext3 فرمت کردم
موقع نصب هم یه (/) یه swap با یکی /home
ساختم
من کلا با PM مخالفم. وقتی ابزار پارتیشن بندی با خود لینوکس هست چرا اخه از ویندوز!
شما یه کاری کن.
برو با پارتیشن مجیک اون اون مقدار فضای خالی رو فرمت کن تا بشه Unallocated.
بعد بیا تو نصب فدورا. موقعی رسیدی به مرحله پارتیشن بندی یه منوی کشویی هست که چند تا گزینه داره اعم از پارتیشن بندی توسط خود سیستم / حذف تمامی پارتیشن ها و... . یه گزینه اخری هم هست به نام Create custom layout. روش بزن و در اونجا از پارتیشن اخری که نوشته شده FREE استفاده کن و پارتیشن بندی کن و پارتیشن های زیر رو درست کن:
home/
usr/
root/
swap/
اگر تونستی boot رو هم درست کن.
یه بار اینطوری نصب کن و مجدد بوت کن باید مشکل رفع شده باشه.
در ضمن ۶.۵ برای یه root(/) مقدار خیلی کمی هس ت و حداقل ۱۲ گیگ واسش بگیر(نصب بسته ها چه موقع نصب چه در اینده فضای بیشتری میخواد)
اون swap رو اگه بخوای 6.5 بگیری که افتضاح میشه..
زیاد اگر بگیری سرعت بدتر میشه رو بعضی سیستم ها که اصلا نباید swap رو ساخت حالا بستگی به کار خودت با کامپیوترت داره
دوست عزیز
هرکدوم از این پارتیشنا حداقل چه قدر فضا لازم دارن چون من پارتیشن بندی کردم ارور داد نصب نمیشه
مهم / (روت) هست که ایشون گفتن دیگه
برای /usr زیاد جالب نیست پارتیشن جدا ایجاد کنی(به نظرمن) چون هیچ وقت نمیشه حدس زد و مطمئن باش کم و زیاد میشه
به نظر من کار رو سخت نکنید برای اول کار، دو پارتیشن / و swap کافی هستند.
برای / فضایی حدود 12 - 15 گیگ رو در نظر بگیرید و برای swap هم حدود 1 گیگ کافی هست.
همونطور که احمد عزیر هم گفت، بهتر هست پارتیشن ها رو در خود نصاب درست کنید و اونجا هم یکبار فرمت کنید.
بعدا در نصب های بعدی، وقتی به نصب و مراحل کار تسلط پیدا کردید، می تونید برای ساختن بقیه ی پارتیشن ها هم اقدام کنید.
البته برای ایشون بهتره home/ رو هم بسازه.
حالا شما این کارا رو بکن دوباره نصب کن مشکل رفع میشه
به ارور ها توجه کن... و اگر اروری رو نمیشناسی اینجا بذار متنش رو.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)