من این درایور HP Hotkey Support نصب کردم اما هنوز key f2,f3 که برا تنظیمات روشنایی هستن + f10,f12 کار نمیکنن ؟
بعد مطمئنید درایور خاصی نمیخواد برا کلید f4 که مربوطه به پروژکتور ؟
مرسی
من این درایور HP Hotkey Support نصب کردم اما هنوز key f2,f3 که برا تنظیمات روشنایی هستن + f10,f12 کار نمیکنن ؟
بعد مطمئنید درایور خاصی نمیخواد برا کلید f4 که مربوطه به پروژکتور ؟
مرسی
ویندوز فعلی من 7 میخوام عوض کنم پیشنهادتون 7 یا 8 ؟
میشه لطف کنید لینک ویندوز + همه درایور ها رو بدید ؟
سلام دوست عزیز
واسه استفاده از پروژکتور یا هر صفحه نمایش خارجی دیگه ای نیاز به درایو خاصی نیست ... کابلو به لب تاپ وصل کنید سپس نمایشگر خودتون رو تو ویندوز عوض کنید ( رو این مدل از لب تاپ HP میتونید با زدن کلید Fn و F4 ) این کارو انجام بدین .. که 4 حالت مختلف داره خودتون میتونید تست کنید.
واسه عملکرد صحیح دکمه های فانکشین یا همون Fn هم ؛ فقط درایور HP Hotkey Support کفایت میکنه ( البته یه سری Componet ها هست که اگه نصب نداشته باشید قبل از نصب HP Hotkey Support بهتون ارور میده . پس باید اول اونا رو نصب کنید و بعد این درایور رو نصب کنید ) ... حالا اگر با نصب این درایور برخی از دکمه هاتون کار نمیکنه مثلا دکمه های مربوط به Brightness میتونه مشکل از گرافیک یا مربوط به نسخه ویندوزتون باشه .. همچین F10 و F12 بر روی برخی پلیرها کاربرد داره .. شما با همون Window media player خود ویندوز تست کنید و نتیجه رو بفرمایید
سلام دوست عزیز ...
این بحث نصب ویندوز مناسب بر روی این لب تاپ و مشکلات و مزایایی که هرکدوم از این ویندوز ها دارن به اندازه کافی تو تاپیک مطرح شده ... وبعضی جا ها هم حاشیه ساز شده !!!! یه عده لب تاپشون رو فروختن ، یه عده گذاشتم دم در آشغالی ببره ، یه عده عوضش کردن با یه مدل دیگه !
پس لطفا پست های گذشته رو بخونید و اگر جایی باز نیاز به کمک داشتین بنده و دوستان در خدمت شما هستیم .
اگر ویندوز 7 واستون مشکلی پیش نیاورده ، دست بهش نزنید و ازش استفاده کنید ... اگر هم دوست دارید آپدیت باشین که میتونید 8.1 نصب کنید اما درحال حاضر گرافیک این لب تاپ با ویندوز 8.1 کمی ناسازگاری دارد .
درایورهای مورد نیاز رو که پس از نصب ویندوز نیاز به نصب دارن ، در پست 1029 خدمت دوستان معرفی کردم .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تمام درایورهای این لب تاپ ؛ مستقیم از سایت HP !
با توجه به توع ویندوزتون میتونید انتخاب کنید ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفحه مانتیور این مدل لپ تاپ من احساس میکنم وسط صفحه روشنایی ش بیشتر و گوشه هاش کمی تاریک است درسته یا نه؟
نه! اتفاقا نور صفحه بسیار ملایمه! فقط باید با زاویه مناسب نگاه کنی که اکثر لبتاب ها اینطوریاند.
اگه جسارت نباشه شما یا نمیدونید اسلیب چیه یا نمیدونید سوییچ چیه یا ویندوز 8.1
![]()
والاا...
به نظرتون روزی میرسه که ویندوز 8.1 بدون هیچ مشکلی رو این لب تاپ نصب بشه !!؟؟ من هر وقت بهش فک میکنم به بن بست میرسم![]()
اگرم حل بشه بدست اچ پی حل نمیشه.باید بررسی کرد دید آیا لبتاب های مشابه با گرافیک Radeon این مشکل را ندارند. یا فقط همین مدل این مشکل را داره؟ یا شاید با کاتالیست های جدیدترحل بشه...
دوستان به نظرتون 8.1 بزنم wifi و bluetooth
کار میکنه ؟ چون تو سایت درایور هاشو نذاشته مال من از نوع Ralink هستش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)