تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 159 از 328 اولاول ... 59109149155156157158159160161162163169209259 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,581 به 1,590 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

دوست عزیز شما عقیده خودتون رو دارید و عقیده تون قابل احترام هست هر چند که قبول نداشته باشیم

احساس میکنم ما هرچقدر توضیح بدیم باز شما نظر خودت رو خواهی گفت

دوستان راجع به دلایل این مساله بسیار صحبت های مفیدی کردند اما باز شما قانع نشدی

پس بهتر هست این بحث رو تموم کنیم چون ما نمیتونیم شما روقانع کنیم به این دلیل که شما اساسا نمیخواهید از یک بعد دیگه به

ماجرای مهریه نگاه کنید ! به شما هر چقدر هم توضیج بدیم شما باز حرف استفاده کردن و چشم و هم چشمی و... رو خواهید زد

باز هم تکرار میکنم عقیده شما رو قبول ندارم اما به عنوان یک فرد در این جامعه به عقیده شما احترام می گذارم .

.

ممنون .

سوال های زیادی ازمن در چند پست قبلی موجوده که بی پاسخ مونده ! چند تا از این سوالها از شخص شماست که در پستهام بی پاسخ گذاشتید !

وقتی سوالی بی پاسخ مونده چطوری میشه تحلیل کرد؟

کما اینکه این چند صفحه ی آخر بحث های خوبی در مورد مهریه شده که همشون صحتی بر گفته هام بود ....

در بحثها ( مخصوصا دو جبهه ی مخالف ) بهتره به تمامی شبهات پاسخ داده بشه تا بشه مطالب رو جمع بندی کردی ....

به هر حال ، درصورتی که به سوال های بی جوابم پاسخ گفتین اونوقت میشه تصمیم نهایی گرفت ! من درخدمتم!

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

نمیشه بعضی از حرف ها رو اینجا زد

ولی این رو هم حساب کنید که اون زن 9 ماه باید چه زجری رو تحمل کنه
    اگر واقعا زن زنه زندگی باشه اگر همه چیزت رو هم براش بزاری بازم کمه
    من نمیدونم چرا خانمها تو محیط کار و سر حقوق ماهیانه شان دنبال حقوق و حقوقشان نیستند و با نصف یا یکسوم حقوق آقایان استخدام میشوند!

بعد نوبت به مهریه که میشه مهریه بالایشان را با مشکل بارداریشان توجیه میکنند!

مهریه هدیه مرد به زنه! همین! نه وسیله تهدید مرده و نه پشتوانه برای بعد از طلاق!

خانمها اگر دنبال حقشان هستند بروند قانون را عوض کنند و چشم و هم چشمیشان را با مشکلات حقوقیشان توجیه نکنند!

البته من با مهریه بالا برای مردی که ثروتمند است (و توان پرداختش را از جیب خودش داره) مشکلی ندارم اما دختری که خودش از طبقه متوسط یا ضعیف جامعه است بعد میاید از یک مرد کارمند که داره حقوق 800.000 تومان در ماه میگیره 500 تا سکه یعنی 500 میلیون تومان پول مهر میخواهد این پول را این مرد چطور باید بدهد؟!

البته قانون مشکل داره که نمیاد قبل از ثبت مهریه ایی که عندالمطالبه است اموال مرد را در آن لحظه محاسبه کنه و بر اساس انچه دارد مهریه تعیین بشه اونوقت زنهایی که دنبال مهریه اند یا میتونند این مهریه ها ازدواج کنند یا کلاً قید ازدواج را با این شرایطی که ممکنه برایشان صرف نکنه بزنند!

(چند هفته پیش یکی از نشریات ماجرای زنی را نوشته بود که برای رفتن به سفر خارج مهریه اش را گذاشته بود اجرا, دادگاه هم مهریه را قسطی کرده بود مرد هم حاضر بود ماهی سه سکه مهریه بدهد اما برای اینکه او هم از حق قانونی اش استفاده کند اجازه سفر خارج را به زنش نداد!)

3. 2 کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

شما آدرس رو لطف کن شاید برای ما باز شد

بالفرض ما و دیگران پذیرفتیم ، بعدش چی میشه؟
    چه آموزشی؟
    پیشنهاد شما برای آموزش بهتر چیه؟
    توو گوگل سرچ کنید "پایگاه اینترنتی وزارت ورزش و جوانان" و در مورد پیشنهادم که پست های پیشین توضیح دادم.
    نه منظورم این بود که این مشکل فقط برای ایران هست؟
    در مورد مشکل جنسی، بیشتر در کشور های اسلامی همچین مشکلی هست.
    ممنون .

سوال های زیادی ازمن در چند پست قبلی موجوده که بی پاسخ مونده ! چند تا از این سوالها از شخص شماست که در پستهام بی پاسخ گذاشتید !

کما اینکه این چند صفحه ی آخر بحث های خوبی در مورد مهریه شده که همشون صحتی بر گفته هام بود ....

در بحثها ( مخصوصا دو جبهه ی مخالف ) بهتره به تمامی شبهات پاسخ داده بشه تا بشه مطالب رو جمع بندی کردی ....

به هر حال ، درصورتی که به سوال های بی جوابم پاسخ گفتین اونوقت میشه تصمیم نهایی گرفت ! من درخدمتم!
    من کلن با نگاه معامله گونه به ازدواج مخالفم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    ;)

پيش فرض

ممنون .

ببینیبد دوست عزیز اون جا که اشاره کردم نمیخوام صحبت کنم دلیلش این بود که پست های شما رو که بررسی کرده بودم به این نتیجه رسیده بودم

که نظرات و دیدگاه من و شما با هم بسیار متفاوت هست بنابراین مطمین بودم که در این مورد هم هم عقیده نخواهیم بود کما اینکه ثابت شد ! نظرات من دقیقا

مشابه نظرات دوستانی هست که با شما بحث کردند سر این موضوع !

ببینید بنده مسیول رفتار اشخاص دیگه نیستم بنده فقط مسیول نگرش و دیدگاه خودم هستم بنده هرگز به خودم اجازه ندادم که بر اساس ثروت یک شخص

به اون شخص احترام بگذارم بنابراین هرگز نمیتونم دیدگاه شما رومبنی بر ازدواج بر اساس مهریه و.. قبول کنم اما این که موافق بحث مهریه هستم به دلیل

همین دلایلی هست که دوستان اشاره کردند که قانون برابر نیست و این یک حقیقت هست !

من جسارت نمیکنم که دیدگاه شما اشتباه هست چون این جایگاه و این جق رو ندارم شاید خیلی از دیدگاه های خود بنده هم اشتباه باشه ما در حقیقت اینجا

بحث میکنیم تا ببینیم چقدر دیدگاه ما درست و واقع بینانست و شاید دیدگاه دیگه از دیدگاه ما بهتر باشه بنابراین باید نگرش جدید رو قبول کنیم!

و متاسفانه شبهات شما برای ما قابل قبول نیست و من این 158 صفحه رو کلا مطالعه نکردم اما مطمین هستم راجع به این مساله زیاد بحث شده و هر کس نظر

خودش رو داره .خوشحال میشم که قانون برابری رو اعمال کنه تا شاید این بحث مهریه برای همیشه فراموش بشه

.

6. این کاربر از بانو . ./ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

البته من با مهریه بالا برای مردی که ثروتمند است (و توان پرداختش را از جیب خودش داره) مشکلی ندارم اما دختری که خودش از طبقه متوسط یا ضعیف جامعه است بعد میاید از یک مرد کارمند که داره حقوق 800.000 تومان در ماه میگیره 500 تا سکه یعنی 500 میلیون تومان پول مهر میخواهد این پول را این مرد چطور باید بدهد؟!
    خب این مرد مورد نظر رو مگه مجبور کردن مهریه ای که توان پرداختش رو نداره قبول کنه ؟ تحت شکنجه بوده برای پذیرش مهریه؟

نه یه کلمه دو حرفی هست که برای استفاده در این جور مواقع ساخته شده ..

8. 3 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

توو گوگل سرچ کنید "پایگاه اینترنتی وزارت ورزش و جوانان" و در مورد پیشنهادم که پست های پیشین توضیح دادم.

در مورد مشکل جنسی، بیشتر در کشور های اسلامی همچین مشکلی هست.

بی زحمت لینک اون قسمتی رو بدین که این آمار رو زده؟

به نظر میاد شما با اسلام مشکل داری ( با توجه به پستهاتون ) ، و همه چیز رو به اسلام داری نسبت میدی !!!

بیشتر توضیح بده و راه حل مناسب پیشنهاد بده؟!

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خب این مرد مورد نظر رو مگه مجبور کردن مهریه ای که توان پرداختش رو نداره قبول کنه ؟ تحت شکنجه بوده برای پذیرش مهریه؟

نه یه کلمه دو حرفی هست که برای استفاده در این جور مواقع ساخته شده ..
    خیلی از مردها قبول ندارند که مهریه روزی باید پرداخت بشه بنابراین راحت زیر این رقمهای بالا میروند!

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

من نمیدونم چرا خانمها تو محیط کار و سر حقوق ماهیانه شان دنبال حقوق و حقوقشان نیستند و با نصف یا یکسوم حقوق آقایان استخدام میشوند!

بعد نوبت به مهریه که میشه مهریه بالایشان را با مشکل بارداریشان توجیه میکنند!

مهریه هدیه مرد به زنه! همین! نه وسیله تهدید مرده و نه پشتوانه برای بعد از طلاق!

خانمها اگر دنبال حقشان هستند بروند قانون را عوض کنند و چشم و هم چشمیشان را با مشکلات حقوقیشان توجیه نکنند!
    برای اینکه این مورد دلیل داره. وقتی خانومی باردار بشه 3 یا 6 ماه بسته به جایی که استخدام شده میتونه مرخصی با حقوق بگیره و اون حقوق کم گرفتن اونجا جبران میشه.
    کلن خانومای ایرانی برعکس هستن، جنبش فمنیست آمریکا سالها مبارزه کرد تا خانومای آمریکایی کار نکنن یا کارهای سخت بهشون محول نشه و کار متناسب باشه با شرایط اون خانوم و بعد توو کشور ما خانوما دقیقن برعکس حرکت میکنن.

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خیلی از مردها قبول ندارند که مهریه روزی باید پرداخت بشه بنابراین راحت زیر این رقمهای بالا میروند!
    برای اشتباهی که خیلی از مردها مرتکب شدن طرف مقابلشون باید جواب گو باشه ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

بی زحمت لینک اون قسمتی رو بدین که این آمار رو زده؟

به نظر میاد شما با اسلام مشکل داری ( با توجه به پستهاتون ) ، و همه چیز رو به اسلام داری نسبت میدی !!!

بیشتر توضیح بده و راه حل مناسب پیشنهاد بده؟!
    عزیز من میگم نمیتونم وارد سایت بشم، شما میگی لینک بده؟!
    گفتم که اسلام در این مورد کاملن بازه، مشکل من با اسلامیه که افراد خاصی میپسندن و درست کردن و دارن به جامعه تحمیل میکنن در حالی که این دقیقن برعکس اصل مواردی هستش که در اسلام وجود داره. راه حل دادم پستای پیشین، مطالعه کن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •