تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 159 از 379 اولاول ... 59109149155156157158159160161162163169209259 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,581 به 1,590 از 3782

نام تاپيک: Grand Theft Auto V

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

لعنت به راک استار ۲ بار بازیرو بردم عوض کردم بازم اجرا نشد ... دیسکه اول کپی میشه اما با دیسکه دوم مشکل دارم ... دیگه اعصاب نموند برام همش رو لودینگ میمونه و یدفه ریستارت میشه روی هارد هم نمیتونم کپی کنم دهنم سویس شد لعنت به راک استار همیشه یه بامبولی در میاره (الان مشخصه اعصاب ندارم یا بازم بگم ؟) ترو خدا یکی یه راهی بگه من دیگه از مغازه دارا نا امید شدم ... کسی از اهواز داریم اینجا که روی فت اجرا کرده باشه من بیام ازش بگیرم رایت بزنم ؟
    لعنت به راك استار ؛ چرا براي قشر محترم كپي خور فكري نكرده و بازي رو يجوري نداده كه بتونن راحت تر پايرتش كنن ؟ لعنت به راك استار !
    +
    پارسا تا خَفت نكردم نمرتو ببر بالا ، اينجا ديكتاتوري كامل برقراره

2. 5 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

خب تایید کنید ببینم

4. 5 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه swastika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Earth womb

پيش فرض

تایید میشه...

البت بهتر بود می گفت:

Never see that particular car again

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

پارسا، با نکاتی که اشاره کردی کار منو برای اینده ای احتمالا خونین سبکتر و راحت تر کردی
    البرز خودت رو اماده کن که در چند روز اینده که بازی رو تموم کردم خواهم امد، با لشکری عظیم خواهم امد

نیش ِ آخر این نسل، بر تنه ی بهترین ِ این نسل
    من یک بازی برات پیشنهاد می کنم که گرافیکش مثل عسل میچکه از تنه بهترین بازی این نسل

7. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه adook's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

لعنت به راك استار ؛ چرا براي قشر محترم كپي خور فكري نكرده و بازي رو يجوري نداده كه بتونن راحت تر پايرتش كنن ؟ لعنت به راك استار !
    +
    پارسا تا خَفت نكردم نمرتو ببر بالا ، اينجا ديكتاتوري كامل برقراره
    والا با این نوناشون
    خارج از شوخی اگه جی تگ کنم به مشکل نمیخورم ؟

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

محتوای مخفی: اما 
    اما صرفا در مورد اینکه چرا همسر مایکل بهش Cheat میکنه و با مربی تنیسش میره،
    توی ماموریت اولی که تروور میاد خونه مایکل و جلوی خانواده مایکل رو در رو میشن،
    قبل از وارد شدن تروور، مایکل داشت با همسرش بگو مگو میکرد،
    و همسرش بهش گفت من به تو وفادار بودم، تا وقتی که تو رو با یدونه ST*ripper پیدات کردم

نه دوست عزیز. خود ِ اماندا ...

محتوای مخفی:  
    اول Str**per بوده ، اینو وقتی Trevor داره میره دنبال ِ مایکل واسه اون اسکله تعریف میکنه. که میگه حتی پول پروتز های اماندا رو هم مایکل میداده...
    البته مایکل هم چیت کرده ولی خب فکر نکنید اماندا قدیسه بوده

الله اکبر :|
    زودتر امتیازت رو ببر بالاتر و ویرایش کن... :|
    البته منظورم 10 نیست،من خودمم 10 نیمدم به بازی،به نظرم یه امتیاز بین 9.4 تا 9.7 مناسبشه.........
    ببین ، باور کن بیشتر نمیدم. چون که واقعا" مایوس شدم. بازی جدا" Over Hyped بود. عالی بودا ... ولی مث ِ این میموند که یه ماشین بخری 1000 اسب بخار بعد روی کیلومتر شمارت تا 120 تا بیشتر نزده باشه و بیشتر نره.
    Last edited by manuelcalavera; 23-09-2013 at 23:07.

10. 3 کاربر از manuelcalavera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یادداشتتو خوندم و یه سری نکته!

اولین بحث: وسعت
    این وسعت دیوانه وار نیازی به ماموریت های مختلف نداره و نمیتونیم ضعفی براش در نظر بگیریم که چرا از این وسعت استفاده نشده! بهتره بگی که من از این وسعت استفاده نکردم،بازی های Sand Box این فرصتو بهت میگه که بدون هیچ محدودیتی همه ی این وسعتو زیر پات بزاری و از این طریق لذت ببری نه صرفا با ماموریت های مختلف،توی عناوین دیگه ی *G هم این مورد به چشم میخوره،مثلا وسعت RDR زیاد بود ولی همش لزوما استفاده نشد و باید از "آزادی" لذت میبردی نه انجام ماموریت.

دومین بحث: محدود بودن خودروها
    جدی نگفتی که؟؟دی: از لحاظ اتومبیل هیچ کم و کسری نداره این عنوان،چه از لحاظ گوناگونی و چه از لحاظ تعدد،وقتی خودروهای روز دنیا و علاوه بر اون کلاسیک ها توی یه عنوان جمع آوری میشن ذکاوت سازنده رو میرسونه! اگه بگم اولین نفری هستی که اینو میگی بیراه نگفتم دی:
    *G همون اوایل اعلام کرد که بیشترین تعداد خودروی سری رو برای این وسعت عظیم در نظر گرفته تا گیمرها بتونن توی گشت و گذارها لذت ببرن،طبیعتا هم عناوین دیگه ی این سبک اصلا قابل قیاس با این عنوان نیستن.

سومین بحث: دزدی ها
    به شخصه توی دزدی های بزرگ بیشترین هیجان رو داشتم و پای بازی میخکوب میشدم،اینکه شما سطح Crew رو چجور انتخاب کنی خیلی در روند بازی تاثیر میزاره و یا اینکه نوع دزدی،بعنوان مثال اولین دزدی بزرگ با روش Smart خیلی آسونتر از روش Load بود و اینم ذاتا اینجوری طراحی شده بود،چون پشت دزدی های با روش اول فکر و طراحی بود و طبیعتا باید آسون باشه.

در آخر بگم که هرچیزی میتونه بهتر باشه و پرفکت نداریم کلا،مثلا برای نقد یه بازی بگیم میتونست بهتر باشه خیلی کلیه و نمیشه بعنوان یه امتیاز منفی در نظر گرفتش....

در مجموع یادداشت خوبی بود،انتظار داشتم یه مقدار موشکافانه تر و ریزبین تر باشی و از کلی نگری فاصله بگیری ولی بازم خوب بود...

12. 10 کاربر از Turok-71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه emad_rowan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با کلمه به کلمه نوشته کاربر محترم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در پست بالا موافقم
    هر جور فکر کردم منصفنانه نیست به یک تشکر خشک و خالی بسنده کرد

وسعت بازی غیر قابل توصیفه
    همه نوع وسیله ی نقلیه ( انواع ماشین کلاسیک ، مدرن ، انواع هلکوپتر ، هواپیما ، دوچرخه ، ماشین سنگین ، اسپیشیال ، ... ، همه نوع منطقه (بیابونی ، شهری ، با کلاس ، بی کلاس ، جنگلی ، کوهستانی ، و...) ، همه جور آزادی و سفارش سازی ، همه ....
    به عنوان گیمر سبک open world دیگه چه انتظاری میشه داشت؟ همه چی تکمیله ، همه چی

سه شخصیت با سه تا داستان در هم گره خورده با اتودهای متفاوت...
    داستان درگیر و کننده و فراگیر...
    نمره من 100/100 خواهد بود

14. 5 کاربر از emad_rowan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

@Turok71
    خیلی برای این بازی وقت گذاشتم ، از خوابم زدم ! این برچسبارو به من نچسبونید من توی این بازی از فروش لاشه ی حیوون چهار برابر خیلی ماموریتها پول در آوردم ... من نظر شخصیمو گفتم ، یادمون نره، اما ...

- اینکه شما صرفا آزادی عمل رو کافی میدونید و میگید ماموریت لازم نیست ،نظر شماست ... من با شما مخالفم. مثلا مگه فرودگاه که توش ماموریت داره ، ازش بعدا نمیشه توی آزادی عمل استفاده کرد ؟ چرا جاهای دیگه رو اینطوری استفاده نکردن. بعدشم ، RDR رو مثال میزنید ، مگه اون درست بوده اصن ؟
    - شما comet رو اوایل بازی میبینید ؟ این محدودیت نیست ؟ شما ماشینهای اگزاتیک رو میتونی اول بازی از جایی بدزدی ؟
    - شما خودت داری حرف منو تایید میکنی که ماموریتها آسون بوده. من دیگه لازم نیست حرفی بزنم چون خودتم قبول داری ... این چه توجیهیه که چون حساب شده ست دزدی، باید آسون باشه ؟؟؟ آخه خداییش این حرفه میزنی ؟

دوستان یادمون باشه که این بازی جدید اومده و با هیجانی که الان درگیرش هستیم صحبت نکنیم ... صحبتهای هم رو بشنویم و به صرف اینکه "داستان فراگیره و وسعت زیاده" همینجوری نمره نپاشیم واسه بازی ... ما اگه کم بخوایم ، کم بهمون ارائه میکنن بازیو ... مصرف کننده همیشه باید خواسته هاشو بگه .

16. 5 کاربر از manuelcalavera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه linuxx2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

اینم یک نمونه دیگه از ماشین های خاص بازی هستش
    خیلی کم پیدا میشن و فقط توی شمال شهر وجود دارند
    درضمن این منطقه که توی عکس میبینید بهترین منطقه برای شکار انواع حیواناته و خیلی هم زیباست

هههههههههه من این ماشینو توی نیروگاه بخار شهر هم پیداش کردم.

18. 2 کاربر از linuxx2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •