تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 159 از 197 اولاول ... 59109149155156157158159160161162163169 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,581 به 1,590 از 1967

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | جلد 2

داره خودمونی میشه rhbr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

یعنی پرسپولیسی بودن مربی انقدر مهمه که مربیایی مثل پیروانی ومایلی کهن و... باید کاندیدای مربیگری پرسپولیس باشند؟

2. 2 کاربر از rhbr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

4. 6 کاربر از AMoO.Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

6. این کاربر از AMoO.Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

مثل اینکه رویانیان هم رفتنی شد ماموریتش تموم شده!

Sent from my ST15i using Tapatalk 2

8. این کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

عمو رضا جان اگه میشه عکسها رو درون اسپویلر قرار بدید تا ما اینترنت ذغالیها هم استفاده کنیم!
    Last edited by Alinho; 12-05-2013 at 10:03.

10. 4 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Йeda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    221B

پيش فرض

1. همه تیما مربی انتخاب میکنن مام مربی انتخاب میکنیم...
    2. یکی با جیب پر میاد.. بهش تهمت میزنن../رویانیان/
    3. پهلوونا میان ،5 دقیقه بیشتر تو زمین راشون نمیدن.../مهدوی کیا/
    4. بعضیا گل که نمیزدند میگفتند: عمدا نزدا../بنده خدا،کریمی/
    5. تماشاچی زیاد داریم بعضی مربیا انتقاد میکنند...
    و... .
    حالام که پهلوونامون رفتند و ... موندند...
    .. فقط میخوام یه نگاه به ترکیب تیم بندازید...
    حالا ببینم باز مردم چی میخوان بگن...
    Last edited by Йeda; 12-05-2013 at 10:12.

12. 4 کاربر از Йeda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیشب که رویانیان توی یه برنامه ای بود کانال 2 فکر کنم
    خبری و حرفی از رفتن نبود
    داشت در مورد آینده و اینا حرف میزد

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

خبری و حرفی از رفتن نبود

محتوای مخفی: بقایی: مأموریت رویانیان در پرسپولیس به پایان رسید 
    با اعلام بقایی، معاون رئیس‌جمهور پایان مأموریت محمد رویانیان اعلام شد.

با توجه به شرایط محمد رویانیان در خصوص حضورش در پرسپولیس او باید سال به سال ماموریت خود را برای حضور در باشگاه پرسپولیس تمدید کند اما نکته جالب این است که حمیدرضا بقایی، معاون رئیس‌جمهور در نامه‌ای در تاریخ 30/1/92 به باشگاه پرسپولیس و رویانیان اعلام کرده که ماموریت او در این باشگاه به پایان رسیده است.

پس از این اتفاق رویانیان سعی کرد با رایزنی‌های انجام شده و مکاتبات ماموریت خود را از طریق وزارت ورزش و دفتر معاون رئیس‌جمهور تمدید کند اما نکته جالب این است که علی‌رغم گذشت زمان و پیگیری‌های لازم هیچ کس پاسخگوی مدیرعامل قرمزپوشان نیست و همین موضوع باعث ناراحتی رویانیان شده است.

این در حالی است که رویانیان خبر بازنشستگی‌اش را تکذیب کرده است.

محتوای مخفی: رويانيان: احمدی نژاد تکليفم را مشخص کند 
    محمد رويانيان در خصوص آخرين شرايط پرسپوليس، اظهار داشت: به نظرم در حضور کوتاه مدتم در پرسپوليس بد کار نکردم. من در نيم فصل در شرايطي که خط هافبکم کمي خوب نبود، 5/1 ميليارد خرج کردم تا 3 بازيکن را به پرسپوليس بياورم، من که نمي‌توانم در مسائل فني دخالت کنم اما هميشه سعي مي‌کنم شرايط را براي تيم مهيا کنم.

وي افزود: من بهترين‌هاي ايران را دور هم جمع کردم، اگر در نيم فصل اول دقت مي‌کرديم قطعا با 2 يا 3 برد ديگر در ليگ برتر در نيم فصل اول مي‌توانستيم الان سهميه آسيا بگيرم، اما نشد ولي من قول مي‌دهم که جام‌ مي‌گيريم.

رويانيان در خصوص پايان ماموريتش نيز گفت: 15 روز قبل از جام حذفي با من مشکل داشتند. به همين دليل است که براي من نامه‌نگاري مي کنند و مي‌نويسند که ماموريت شما تمام شده است.متاسفانه نامه‌اي از نهاد رياست جمهوري در تاريخ 31/1/92 براي من آمد از طرف آقاي بقايي که در آن نوشته شده بود، از خدمات آقاي رويانيان تقدير و تشکر مي‌کنيم. قطعا اين مشکل به بدنه تيم سرايت کرد و در 20 روز گذشته نيز هرچه پيگيري کردم نمي‌دانم ماجرا چيست. مفهوم صحبت‌هايشان را متوجه نشدم. يعني دوست دارند من در پرسپوليس نباشم؟! هرچه پيگيري کردم هيچ‌کس جواب مرا نداد. من هميشه به نظر رئيس جمهور احترام گذاشتم اما برخوردهاي خوبي برخي اوقات با من نمي‌شود و ماموريت مرا تمديد نکردند که دليلش را نمي‌دانم.

وي افزود: الان مدتي است که تکليفم مشخص نيست. من قدردان تلاش‌هاي احمدي‌نژاد هستم و او را بسيار قبول دارم اما دوست دارم تکليفم را روشن کند که من هستم يا نه؟ اعلام اتمام ماموريتم 15 روز قبل از جام حذفي واقعا ناراحتم کرد و از طرفي ديگر اينکه کسي پاسخگوي پيگيري‌هايم نيست. البته من بازنشسته نيستم و بايد طبق قانون هر سال ماموريتم تمديد شود. علي‌رغم پيگيري‌هاي انجام شده مدتي است که اين نامه في‌لم‌يکن نشده اما من به عشق هواداران کارم را دنبال مي‌کنم. من نمي‌روم و آنقدر مي‌مانم تا من را بردارند. من مخلص همه آقايان هستم اما نمي‌روم.

تکلیفشون با خودشون هم مشخص نیست...
    Last edited by *IN*; 12-05-2013 at 13:57.

15. 3 کاربر از *IN* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض مهدوي‌کيا: استقلالي‌ها سورپرايزم کردند

مهدوي‌کيا: استقلالي‌ها سورپرايزم کردند

حالا حتي وقتي مهدوي‌کيا در ايران نيست همه از او ياد مي‌کنند. حتي وقتي ورزشگاه آبي است و خبري از قرمز نيست.

علي دوستي‌مهر، سرمربي تيم‌ملي نوجوانان به يک موضوع اعتقاد دارد و آن اين است: «شايد اگر خداحافظي مهدي مهدوي‌کيا باشکوه مي‌شد، اين‌قدر به ياد نمي‌ماند. نمي‌دانم چطور مي‌توانم منظورم را به شما برسانم.» اما فهميدن منظور اين مربي دوست‌داشتني و زحمتکش فوتبال پايه، زياد دشوار نيست. علي دوستي‌مهر توضيح مي‌دهد: «ببينيد اين اتفاق نتيجه معکوس داشت. يعني رفتن مهدي با اين اتفاقات، به‌يادماندني‌تر بود. حالا مردم مهدي را بيشتر دوست دارند. فکر کنم منظورم را بفهميد.» او اشاره‌اي مي‌کند به اتفاقاتي که در مسير تهران - دبي رخ داد؛ مسيري که تيم‌ملي نوجوانان همراه با مهدوي‌کيا طي کرد تا حالا در اردو باشد. او مي‌گويد: «از فرودگاه امام(ره) همه دور مهدي را گرفتند. در خيابان‌هاي دبي، در رستوران‌ها و خلاصه هرجا که مي‌رويم از زن و دختر و پير و جوان و بچه بگيريد، همه مي‌گفتند مهدي مهدوي‌کيا. همه او را دوست دارند. خداحافظي او طوري بود که حالا براي همه عزيز شده است. مردم اين را مي‌گويند. مي‌گويند تو عزيزتر شده‌اي.» علي دوستي‌مهر سپس حرف آخرش را مي‌زند: «اين به نظر من يک کار خدايي است. اين کار خداست که مهدي با عزت شود. مهدي غريبانه رفت، قبول دارم ولي حالا مردم دو برابر دوستش دارند. مي‌بينيد که استقلالي‌ها هم عاشقش هستند. مهدي لياقت اين همه حمايت را دارد. او بازيکن بزرگي است. بااخلاق است. در مکتب خاصي بزرگ شده، همه دوستش داريم.» اين داستان خداحافظي مهدي مهدوي‌کيا از زبان علي دوستي‌مهر است‌؛ اولين مربي مهدي مهدوي‌کيا. کسي که در باشگاه بانک ملي که حالا قفل بزرگي سردرش خورده، مهدي را کشف کرد. کيا حالا کنار اوست، در دبي. کنار او و تيمش. با آنها تمرين مي‌کند، به بازيکنان روحيه مي‌دهد و کنار مربي محبوبش است.
    حالا حتي وقتي مهدوي‌کيا در ايران نيست همه از او ياد مي‌کنند. حتي وقتي ورزشگاه آبي است و خبري از قرمز نيست. استقلالي‌ها بعد از بازي يادي از او زنده کردند. جواد نکونام همبازي سابق مهدي مهدوي‌کيا در تيم‌ملي و کاپيتان ايران، در جشن قهرماني آبي‌ها پيراهني را بر تن داشت که عکس مهدي روي آن ديده مي‌شد. زيرش هم نوشته شده بود: «اسطوره فراموش‌نشدني». علي دوستي‌مهر مي‌گويد: «خب من همين چيزها را مي‌گويم ديگر. سخت اتفاق مي‌افتد که استقلالي‌ها يکي از پرسپوليسي‌ها را دوست داشته باشند. مرحوم حجازي يکي از آبي‌هايي بود که تمام مردم عاشقش بودند و حالا مهدي هم از آن دسته کساني است که مردم دوستش دارند.»

کيا: کار قشنگي بود
    و اما واکنش خود مهدي مهدوي‌کيا به اين اتفاق. با او وقتي ديروز در دبي تماس گرفتيم علاقه چنداني به مصاحبه کردن نداشت: «فعلاً ترجيح مي‌دهم سکوت کنم. وقتي برگشتم تهران مصاحبه مي‌کنم.» اما اتفاقي که در بازي استقلال افتاد، اتفاق روز است. مهدي در اين‌باره سکوت نمي‌کند و به خبرورزشي مي‌گويد: «من هم شنيدم بعد از بازي استقلال چه اتفاقي افتاده است. من واقعاً ممنون هستم به‌خاطر کاري که برايم شد. ديدم که عکس من روي لباس جواد نکونام بود با آن نوشته. مي‌خواهم همين‌جا از جواد تشکر کنم و بگويم ممنونتون هستم. او رفاقتي چنين کاري کرد. نمي‌دانم چه بگويم.» مهدوي‌کيا سپس به تشکر از هواداران استقلال مي‌پردازد؛ هواداراني که به شدت مهدي مهدوي‌کيا را تشويق کردند: «جا دارد از هواداران اين تيم هم تشکر کنم که هميشه به من لطف داشته‌اند. از تمام مردم ايران ممنون هستم که در اين مدت از من حمايت کردند.» مهدي دوباره به کاري که استقلالي‌ها کردند اشاره مي‌کند و به حرف‌هايش اين‌طور پايان مي‌دهد: «کار قشنگي براي من کردند. مخصوصاً در روزهايي که ايران نيستم. ديگر نمي‌توانم چيز بيشتري بگويم و تنها از همه آنها تشکر مي‌کنم. استقلالي‌ها من را سورپرايز کردند.»

مهدوي‌کيا به مالزي مي‌رود
    مهدي مهدوي‌کيا به عنوان سفير فوتبال پايه آسيا انتخاب شد. اين خبر براي فوتبال ايران خوشايند بود، به‌خصوص حالا که اين‌طور خداحافظي کرده و محبوبيتش دوچندان شده است. مهدوي‌کيا بايد از روز 15 تا 17 مي‌ (25 تا 27 ارديبهشت) در مالزي حاضر باشد تا در يک کلاس شرکت کند. گفته مي‌شد مهدي قرار است از دبي راهي مالزي شود تا در اين برنامه حضور يابد ولي خودش مي‌گويد هنوز برنامه‌اش معلوم نيست: «فعلاً که چيزي مشخص نشده. نمي‌دانم برنامه‌ام چيست. شايد اول به ايران برگردم و بعد برنامه‌ام را بچينم.»

منبع:90
    Last edited by شاهزاده خانوم; 12-05-2013 at 16:14. دليل: 'گذاتن منبع

17. 5 کاربر از شاهزاده خانوم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

خبری و حرفی از رفتن نبود
    دولت آوردش و تعویضشم با دولت جدید بعید نیست !

19. این کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •