دوستان ما مثلا همه یه تیم هستیم!!![]()
نمیتونین تیم باشید حداقل اداشو در بیارین!![]()
دوستان ما مثلا همه یه تیم هستیم!!![]()
نه انگار پویول نیست!
اینا شوخیه بابا جدی نگیر!دوستان ما مثلا همه یه تیم هستیم!!![]()
![]()
Last edited by M E S S I; 12-03-2013 at 22:44.
بازی فوق العاده جذاب و حساسی پیش رو خواهیم داشت ، شکست بارسا در دیدار رفت کار رو برای بارسا سخت کرده سارسایی که توی 2بازی در برابر رئال شکست خورد و این و هم باخت 2بر صفر در سن سیرو باید جبران بشه!
اما مشکل بارسا دفاع قدرتمند میلانی ها است که بارسا باید از دیوار آن عبور کنه!
بارسلونا توی چند سال اخیر که در دیدار رفت نتیجه لازم رو کسب نکرده بود با دفاع های قدرتمندی ( چلسی - اینتر ) روبرو بود که موفق صعود نشدند حالا باید ببینیم میلانی ها شکست پرگل رو میپزیرند یا نه البته کار خیلی دشواری خواهد بود هم برای بارسا و هم برای میلان.
بارسلونا موقعی پیروز خواهد بود که توی نیمه اول کار رو تموم کنه آمار این رو نشون میده که بارسا تو نیمه دوم موفق نخواهد بود.
ترکیب احتمالی:
به امید یه بازی خوب و تماشاگر پسند!
خوب من برم مقدمات رو برا بازی آماده کنم!!![]()
خوبی بدی دیدید حلال کنید شاید تا فردا زنده نمونم و دیدارمون به قیامت بیفته، فعلا...!![]()
ترکیبی که تو سایت یوفا اعلام شده :
![]()
مگه من جدی گفتم!!؟اینا شوخیه بابا جدی نگیر!![]()
![]()
نظری در مورد ترکیب ندارین؟!
من فقط از پدرو مطمئن نیستم تو چند بازیه آخر خیلی خوب نبوده انشالله امشب همه بازیای بدشو جبران کنه!!!
سانچز به نظرم بهتر از پدرو می تونه بازی کنه تو این بازی .
کاشکی یه جایی هم برا تیاگو بود خیلی خوب بازی میکنه!!!
نیگاه کنین . جلال معلومه آجیل و چیپس و ماست موسیر و اینا داره ..... که رفت مقدمات رو آماده کنه
یه تعارف خشک و خالی هم نزد به دوستای بارساییاین بود آرمان های امام راحل ؟
![]()
قوی تر -هیچ کس توانایی شکست تو را ندارد
Kelly Clarkson - What Doesn't Kill You
این اسم آهنگ کلی کلارکسون هست که امسال تیتو ویلاننوا انتخاب کرده و قبل از بازیهای تیم توی اتوبوس بازیکنان بهش گوش میدن .هر سال یک آهنگ انتخاب میشه . تیتو با تکرار جمله موردتوجهش دراین ترانه:« آن چیزی که تو را نمی کشد، باعث می شود تا قوی تر شوید...کمی شجاع تر شوی.» همیشه به بازیکن ها رو حیه میده!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by runner; 12-03-2013 at 23:08.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)