تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 92 هستید؟

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

92 51.11%
  • انسانی

11 6.11%
  • تجربی

55 30.56%
  • هنر

10 5.56%
  • سایر رشته ها

12 6.67%
صفحه 159 از 325 اولاول ... 59109149155156157158159160161162163169209259 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,581 به 1,590 از 3245

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 92 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام به بچه های گل کنکوری پی سی ورلد.
    خوبین خیلی وقته که اینجا سرنزده بودم تقریبا بعد از کنکور 91 ولی اون موقع ها بچه های این فروم خیلی کمکم کردن دمشون گرم!
    دوباره برگشتم با چندتا سوال خیلی مهم امیدوارم که بچه مثل همیشه بتونن کمکم کنن.
    اول از همه:کنکورمو گند زدم به معنای واقعی برای دومین بار!!
    امسال بدون کنکور دانشگاه ازاد قزوین کاردانی معماری برمیداشت منم رفتم ثبت نام کردم که نرم سربازی(آخه دفع دومم بود کنکور میدادم دفترچه مو پست کردم الانم معافیت تحصیلی دارم)اما الان خداییش از رشتم خوشم اومده و میخوام درست حسابی بخونم هرچند باراجین دانشگاه خوبیه ها ولی مسیرش واقعا اذیتم میکنه...به خاطر همینم دوباره تو فکر کنکورم(در کمال پررویی!)
    حالا چند تا سوال مهم دارم چون دستم به مشاور نمیرسه از شما کمک میخوام:
    1-امکان دوباره کنکور دادن رو دارم؟(از نظر مشکلات نظام وظیفه)
    2- کنکور امسال چطوریاس؟ میگن خیلی فرق داره درسها هم همینطور
    3-امکان تطبیق واحدهای کاردانی توی کارشناسی هست؟اخه اینجا نزدیک 25 تا واحد پاس کردم قبول میکنن؟

یا ما باید فعلا صبر کنیم تا تقریبا دوسال دیگه بزنیم توگوش کاردانی به کارشناسی؟

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام به بچه های گل کنکوری پی سی ورلد.
    خوبین خیلی وقته که اینجا سرنزده بودم تقریبا بعد از کنکور 91 ولی اون موقع ها بچه های این فروم خیلی کمکم کردن دمشون گرم!
    دوباره برگشتم با چندتا سوال خیلی مهم امیدوارم که بچه مثل همیشه بتونن کمکم کنن.
    اول از همه:کنکورمو گند زدم به معنای واقعی برای دومین بار!!
    امسال بدون کنکور دانشگاه ازاد قزوین کاردانی معماری برمیداشت منم رفتم ثبت نام کردم که نرم سربازی(آخه دفع دومم بود کنکور میدادم دفترچه مو پست کردم الانم معافیت تحصیلی دارم)اما الان خداییش از رشتم خوشم اومده و میخوام درست حسابی بخونم هرچند باراجین دانشگاه خوبیه ها ولی مسیرش واقعا اذیتم میکنه...به خاطر همینم دوباره تو فکر کنکورم(در کمال پررویی!)
    حالا چند تا سوال مهم دارم چون دستم به مشاور نمیرسه از شما کمک میخوام:
    1-امکان دوباره کنکور دادن رو دارم؟(از نظر مشکلات نظام وظیفه)
    2- کنکور امسال چطوریاس؟ میگن خیلی فرق داره درسها هم همینطور
    3-امکان تطبیق واحدهای کاردانی توی کارشناسی هست؟اخه اینجا نزدیک 25 تا واحد پاس کردم قبول میکنن؟

یا ما باید فعلا صبر کنیم تا تقریبا دوسال دیگه بزنیم توگوش کاردانی به کارشناسی؟
    سلام

1. آره . اما برای اقدامات جدی باید مطمئن بشی. تنها راهشم سایت نظام وظیفه س که قبلا بد بود الان بهتر شده میتونی سوال بپرسی.. یا بری خود نظام وظیفه اما بدون کسایی که باجه های جلو هستن هیچی نمیدونن ها باید بری داخل سازمان آقای قمبری مسئول محصلین. البته ممکنه راحت نذارن بری تو + از مسئول امور وظیفه خود دانشگاهتونم میتونی سوال کنی
    2. چندتا تغییر کرده بچه های اینجا کمکت میکنن
    3. آره ولی گویا یه ترمی طول میکشه و بنظر من نمی ارزه چون تو درسهای دیگه رو نمیتونی برداری اگر اونا پیش نیازش باشن.. احتمالا بهتره شرایط رو بررسی کنی و انتخابی این کارو بکنی

در مورد سوال آخرتم با قاطعیت بهت بگم از همین الان تکلیفتو روشن کن چی کاریه. اگه بخوای با دوتا هدف جلو بری احتمالا به هیچ کدوم نمیرسی من از این تجربه ها داشتم...

3. 2 کاربر از Nocturne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام

دوستان رشته نمایش ، نویسندگی (ادبیات نمایشی) برای دانشگاه تهران ، رتبه چند میخواد ؟

ممنونم

کاربر فعال علوم انسانی mohammad varaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کشور37 شهر 37 کوچه37 پلاک37

پيش فرض

برنامه فرصت برابر رو چه موقع میده ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه m-asadabadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قرابت معنایی رو الان آنلاین خریدم....
    در مورد آرایه ها کتابی که فرمودید متن به متن درسا رو گفته یا کلی آرایه ها رو یاد داده؟
    کلی گفته .

پروفشنال hfj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    On the Earth

پيش فرض

برنامه فرصت برابر رو چه موقع میده ؟
    هر روز از ساعت 4:45 شروع میشه و تا 1 ساعت ادامه داره. (از شبکه‌ی آموزش)
    جمعه‌ها فکر کنم از ساعت 4 شروع میشه.

8. 2 کاربر از hfj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

يه حسي دارم فكر ميكنم همه چي فراموشم شده!يه حسي ميگه بدبخت شدم يه حسي ميگه اينو نخون اونو بخون!يه حسي ميگه همش

اسونه ولش كن!چندتا درس رو يكجا نمي تونم بخونم چكار كنم!؟دين و زندگي رو هنوز شروع نكردم!!!چون فكر ميكنم هر موقع شروع كني

هم زوده هم خيلي دير!چون هم خيلي اسون به نظر مياد هم اين كه با ديدن گاج و توضيحات نايابش!فكر كنم هر درس 3 يا 4 ساعت زمان ميبره

خوندنش!

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

مرسی..میخوام برنامه ریزی کنم ..بنظرتون روزی چند ساعت بزارم که با توجه به وقت باقی مونده بتونم نتیجه بگیرم؟؟؟
    خواهش دوست من
    این دوران زمانی بسیار مهم هست.خیلی از داولبانی که تا امروز سخت تلاش میکردند دست از تلاش میکشند. در مقابل هم برخی ها تصمیم به شروع دارند.
    پس شما ه چه بتوانید از دیگران جلوتر باشید موفق هستید.
    خب برخی ها که کمی سرد میشوند.خود به خود شما را به جلو میبرند.
    ولی باز هم توجه کن که داشتن ساعات مطالعه باید با کیفیت در مطالعه همراه باشه.
    بیشتر سعی کن خوب بخونی تا اینکه چند ساعت خونده باشی....
    هر روز مطالعه کن به طور مستمر ... بعد از مدتی ببین در طول روز چند ساعت مطالعه داشتی و چقدر استراحت.وقتی چنین مقایسه کنی خود به خود میبینی از وقتهای طلف شده هم میتونی استفاده کنی و ساعات مطالعه ات رو بیشتر کنی

موفق باشی

11. 2 کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    امروز یه مشاور اومده بود مدرسمون یه برنامه داد بهمون که تا 13 کل درسای پایه+پیش1+ یکم از پیش دو رو مرور کنیم.چون حجم درسا زیاده واسه همین به هر درس زمان کمی رو داده. مثلا 5 ساعت تا اخر عید واسه زیست پیش 1. 1ساعت وقت داده واسه فصل 5 شیمی 2.
    به نظرتون این برنامه خوبه یا برنامه کانون. برنامه کانون پیش1 + درسای دوم دبیرستان هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه m-asadabadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    امروز یه مشاور اومده بود مدرسمون یه برنامه داد بهمون که تا 13 کل درسای پایه+پیش1+ یکم از پیش دو رو مرور کنیم.چون حجم درسا زیاده واسه همین به هر درس زمان کمی رو داده. مثلا 5 ساعت تا اخر عید واسه زیست پیش 1. 1ساعت وقت داده واسه فصل 5 شیمی 2.
    به نظرتون این برنامه خوبه یا برنامه کانون. برنامه کانون پیش1 + درسای دوم دبیرستان هست.

مهم این نیست کدوم بهتره
    مهم اینه که فقط با یه برنامه پیش بری ؛ به برنامه دیگه ای اصن فکر هم نکنی
    اگه آزمون های کانون رو میدید که همون برنامه کانون وگرنه برنامه این بابا هم بد نیست .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •