منظور من kick off هست. تیم رو که انتخاب می کنم از بازی می زنه بیرون.
الان خیلی ها دارن بازی می کنن
...
الان career هم تست کردم وارد نشد. البته نرم افزار اوریجین رو قبلش پاک کردم. شاید به خاطر اون باشه! به هر حال کسی اگه می تونه راهنمایی کنه.
منظور من kick off هست. تیم رو که انتخاب می کنم از بازی می زنه بیرون.
الان خیلی ها دارن بازی می کنن
...
الان career هم تست کردم وارد نشد. البته نرم افزار اوریجین رو قبلش پاک کردم. شاید به خاطر اون باشه! به هر حال کسی اگه می تونه راهنمایی کنه.
Last edited by hesam 63; 08-10-2012 at 23:14.
شما از کدوم کرک استفاده میکنی!؟!؟
skidrow یا reloaded ؟!؟!؟؟!
نمی دونم. بازی که خریدم مستقیما وارد بازی می شه. یعنی فکر کنم از این هایی باشه که کرک داخلش نصب شده. چون به هیچ کدام از فایل ها دست نمی زنم. قاعدتا اگه مشکل از کرک بود نباید اصلا وارد بازی می شد
دوستان من دسته بازیم موقعی که بخوام از رایت استیک استفاده کنم کار نمی کنه....توی حالت خاموش کار می کنه
راه حلش چیه!!؟
من هم امروز دی وی دی بازی رو که خریدم 19 تا پارت داشت که فقط روی هارد اکسترکت کردم....و بعد بازی رو اجرا کردم...
دوست عزیز کارت گرافیکت رو آپدیت کن....مشکل کرش به خاطر گرافیکه....هر کی آپدیت کرده درست شده....
خوب یخورده پیچیده شد
این روشی که میگما امتحان کن شایذ جواب بده اما تضمینی نیست
در my documents/fifa 13 یک فایل به اسمه instance0 باید باشه
اگه همچین فایلی نیست باید به صورت دستی یک فایل درست کنی
شما یک فایل txt درست میکنی و اسمشا میزاری replay0.txt
و سپس پسوند txt را به bin تغیر میدی تا نتیجه بشه replay0.bin
در آخر هم روش کلیک راست میکنی و تیک گزینه read only را میزنی
امیدوارم ک جواب بده واستون
کسایی هم که مشکل کرش دارند این روشا امتحان کنند احتمالا رفع میشه
دوستان کسی نحوه ادیت فایل buttonDataSetup.ini رو می دونه!!؟اصلا امکانش هست مال خودتون رو اینجا بذارین!!؟این فایل توی my documents/fifa 13 هستش
نمیدونم چرا توی این فیفا از virtual pro چیزی به چشمم نخورد . یعنی توی این نسخه virtual pro نداریم ؟ یا جایی هست که من ندیدم .
بچه ها یعنی کریر مود نمیشه بازی کرد با این کرک؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)