آقا من الان یه خبر بدی دیدم دایر بر اینکه جی ال ایکس به سامسونگ در مورد گوشی اس 3 تهمت هایی زده : متن خبر :
" متاسفانه با خبر شدیم که تکنولوژی راحت از جیب در اومدن گوشی جی ال ایکس توسط سامسونگ دزدیده شده "
خبر درسته ؟![]()
آقا من الان یه خبر بدی دیدم دایر بر اینکه جی ال ایکس به سامسونگ در مورد گوشی اس 3 تهمت هایی زده : متن خبر :
" متاسفانه با خبر شدیم که تکنولوژی راحت از جیب در اومدن گوشی جی ال ایکس توسط سامسونگ دزدیده شده "
خبر درسته ؟![]()
سلام.
دوست عزیز گالاکسی اس 4 طبق اعلام رسمی سامسونگ از 13 روز دیگه یعنی 26 آپریل توزیع میشه و هنوز توی بازار نیومده چه جوری توی هرمزگان اومده؟!!!!![]()
سلام.
توی تنظیمات کیبوردتون دوباره میتونید تنظیمش کنید.![]()
سلام.
شما باید رام رو دانلود کنید و از طریق نرم افزار اودین روی گوشیتون نصب کنید.اگر لینک رام رو ندارید بفرمائید براتون لینک مستقیم رو بزارم.![]()
سلام.
برنامه بانک ملت مخصوص آندروید رو از سایت بانک ملت بگیرید و نصب کنید به همین راحتی.![]()
![]()
تو سایت موبایل دات آی آر زده بود منم ظهری دیدم
اینجوری شدم :confused:
اچ تی سی وان هم اومده انگار
Sent from my GT-I9001
رام چی هست؟
دوستان من دیشب گوشی رو از طریق sofware update اپدیت کردم ولی الان نمیدونم به خطر اونه یا نه گوشی یه دفعه خاموش میکنه...
دوست عزیز قیمت اکسپریا ضد 650 یورو هستش الان قیمتش حدود دو و دویسته باترفلای 690 یورو و قیمتش از سه و نیم اومده روی دو و نیم اس 4 که 600 یورو هست خیلی باشه باید دو و دویست بشه
اوایل که بلک بری ضد 10 اومد چهار و پانصد زده بودن الان روی دو و نیمه
اس سه هم که میبینید رفته بالا به خاطر تورم کلی سال 91 بودش
من که تا دو تومن نرسه نمی خرمش
Sent from my GT-I9001
سلام.
رام همون سیستم عامل گوشیتون هست.(کل سیستم گوشیتون رام رو تشکیل میده).اینکه گوشی خاموش میشه بخاطر آپدیت هست یا نه رو نمیتونم به قاطعیت بگم. که هست یا نیست.اما برای اینکه مطمئن بشید رام رو دانلود کنید و با ادین بصورت آفلاین آپدیت کنید که مطمئن باشید رام به درستی نصب میشه بعد اون موردش رو تست کنید تا مطمئن بشید ایراد نرم افزاری هست یا مشکل سخت افزاری وجود داره.اما اینکه بعد از آپدیت اینجوری شده(اگه قبلش نبوده) به احتمال زیاد مربوط میشه به آپدیت گوشیتون که احتمالا درست آپدیت نشده.![]()
Last edited by AryanLand; 13-04-2013 at 22:45.
والا قبلش هم یکی از اشناهای ما این گوشی مارو انداخت زمین ممکنه از اون باشه؟؟
حالا اگه میشه لینک این ابنبات ژله ای رو بده بی زحمت طریقه ریختنش رو هم اگه میشه لطفا بگو به ما چون راستیتش اولین بارمه که میخوام همچین کاریو انجام بدم...مشکلی نداره که اولین بارمونه؟کار تخصصی ای هستش؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)