تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 159 از 232 اولاول ... 59109149155156157158159160161162163169209 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,581 به 1,590 از 2315

نام تاپيک: I9300 Galaxy S III » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android , صفحه نمايش 4.8 اينچي پردازشگر ا Quad Core ا

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

آقا من الان یه خبر بدی دیدم دایر بر اینکه جی ال ایکس به سامسونگ در مورد گوشی اس 3 تهمت هایی زده : متن خبر :
    " متاسفانه با خبر شدیم که تکنولوژی راحت از جیب در اومدن گوشی جی ال ایکس توسط سامسونگ دزدیده شده "

خبر درسته ؟

2. 7 کاربر از مصطفی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

امروز هرمزگان اس 4 رو زده 3300 ولی قیمتش باید بیاد رو 2 2200 با توجه به قیمت اکسپریا ضد

Sent from my GT-I9001
    سلام.

دوست عزیز گالاکسی اس 4 طبق اعلام رسمی سامسونگ از 13 روز دیگه یعنی 26 آپریل توزیع میشه و هنوز توی بازار نیومده چه جوری توی هرمزگان اومده؟!!!!

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام دوستان من یه مشکلی پیدا کردم حالت continuos typing توی قسمت اس ام اس از کار افتاده چی کار باید بکنم تا برگرده؟؟؟ممنون
    سلام.

توی تنظیمات کیبوردتون دوباره میتونید تنظیمش کنید.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

دوستان گوشی رو چجوری میشه به اندروید ابنبات ژله ای اپدیت کرد؟
    سلام.

شما باید رام رو دانلود کنید و از طریق نرم افزار اودین روی گوشیتون نصب کنید.اگر لینک رام رو ندارید بفرمائید براتون لینک مستقیم رو بزارم.

6. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام
    برادرم گرفت الاخره... 1570

چه طوری میشه این SMS Center number رو برای همه برنامه ها یه شماره پیشفرض تعریف کرد
    برنامه Mesenging خود گوشی و برنامه GO SMS رو دستی دادم مشکل حل شد ولی برنامه بانک ملت رو چیکار کنم که نداره
    سلام.

برنامه بانک ملت مخصوص آندروید رو از سایت بانک ملت بگیرید و نصب کنید به همین راحتی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

تو سایت موبایل دات آی آر زده بود منم ظهری دیدم
    اینجوری شدم :confused:
    اچ تی سی وان هم اومده انگار

Sent from my GT-I9001

پروفشنال WOLF PACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام.

شما باید رام رو دانلود کنید و از طریق نرم افزار اودین روی گوشیتون نصب کنید.اگر لینک رام رو ندارید بفرمائید براتون لینک مستقیم رو بزارم.
    رام چی هست؟
    دوستان من دیشب گوشی رو از طریق sofware update اپدیت کردم ولی الان نمیدونم به خطر اونه یا نه گوشی یه دفعه خاموش میکنه...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

گرون تر نشه خیلی هست ))))

به خاطر انتخابات یه رکود می شه و بعد از انتخابات دوباره میره بالا

بعید بدونم 1100 تومان کاهش پیدا بکنه !!!!!!

اس 3 وقتی امد اگر اشتباه نکنم رو 900 یا روی 1100 بود و بعد رفت تا 1900 و الان تازه امده روی 1500...
    دوست عزیز قیمت اکسپریا ضد 650 یورو هستش الان قیمتش حدود دو و دویسته باترفلای 690 یورو و قیمتش از سه و نیم اومده روی دو و نیم اس 4 که 600 یورو هست خیلی باشه باید دو و دویست بشه
    اوایل که بلک بری ضد 10 اومد چهار و پانصد زده بودن الان روی دو و نیمه
    اس سه هم که میبینید رفته بالا به خاطر تورم کلی سال 91 بودش
    من که تا دو تومن نرسه نمی خرمش

Sent from my GT-I9001

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

رام چی هست؟
    دوستان من دیشب گوشی رو از طریق sofware update اپدیت کردم ولی الان نمیدونم به خطر اونه یا نه گوشی یه دفعه خاموش میکنه...
    سلام.

رام همون سیستم عامل گوشیتون هست.(کل سیستم گوشیتون رام رو تشکیل میده).اینکه گوشی خاموش میشه بخاطر آپدیت هست یا نه رو نمیتونم به قاطعیت بگم. که هست یا نیست.اما برای اینکه مطمئن بشید رام رو دانلود کنید و با ادین بصورت آفلاین آپدیت کنید که مطمئن باشید رام به درستی نصب میشه بعد اون موردش رو تست کنید تا مطمئن بشید ایراد نرم افزاری هست یا مشکل سخت افزاری وجود داره.اما اینکه بعد از آپدیت اینجوری شده(اگه قبلش نبوده) به احتمال زیاد مربوط میشه به آپدیت گوشیتون که احتمالا درست آپدیت نشده.
    Last edited by AryanLand; 13-04-2013 at 22:45.

12. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال WOLF PACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام.

رام همون سیستم عامل گوشیتون هست.(کل سیستم گوشیتون رام رو تشکیل میده).اینکه گوشی خاموش میشه بخاطر آپدیت هست یا نه رو نمیتونم به قاطعیت بگم. که هست یا نیست.اما برای اینکه مطمئن بشید رام رو دانلود کنید و با ادین بصورت آفلاین آپدیت کنید که مطمئن باشید رام به درستی نصب میشه بعد اون موردش رو تست کنید تا مطمئن بشید ایراد نرم افزاری هست یا مشکل سخت افزاری وجود داره.اما اینکه بعد از آپدیت اینجوری شده(اگه قبلش نبوده) به احتمال زیاد مربوط میشه به آپدیت گوشیتون که احتمالا درست آپدیت نشده.
    والا قبلش هم یکی از اشناهای ما این گوشی مارو انداخت زمین ممکنه از اون باشه؟؟
    حالا اگه میشه لینک این ابنبات ژله ای رو بده بی زحمت طریقه ریختنش رو هم اگه میشه لطفا بگو به ما چون راستیتش اولین بارمه که میخوام همچین کاریو انجام بدم...مشکلی نداره که اولین بارمونه؟کار تخصصی ای هستش؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •