تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 159 از 251 اولاول ... 59109149155156157158159160161162163169209 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,581 به 1,590 از 2501

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2013

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

الان آنتي ويروسمو هم ريمو كردم بازم همون پيغامو ميده!!! به دادم برسين..............

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مشکلت چی هست بگو شاید بتونم کمک کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

مشکلت چی هست بگو شاید بتونم کمک کنم؟
    توي پستاي قبلي نوشتم داداش...ممنون ميشم كمك كني

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahi666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

11

با درود
    یه سوالی داشتم.
    اگه من PES13 رو نصب کنم و بعدشم
    Patch 2.5 رو روش بنصبم همه چی حله ؟
    یا که باید همه پچ هارو از اول روش بریزم؟
    ممنون میشم فوری راهنماییم کنید.
    یه سوال دیگه هم داشتم که کسی در کرج جایی سراغ نداره که پچ های جدید را هم بفروشه؟ چون با این وضع اینترنت دانلودش خیلی زجر آوره!
    با تشکر
    کلا برای نصب هر پچ جدید باید ابتدا کل پچ های ورژن قبلی رو که شامل پوشه کیت سرور هم میشه رو پاک کنید و تنها همان پچ جدید رو بریزید برای مثال الان جدیدترین پچ 2.5 هست شما فقط باید همین پچ رو بریزید احتیاجی به نسخه های قبلی نیست ، کلا در هر نسخه جدید ، نسخه قبلی رو هم شامل میشه + آپدیت های بیشتری.. در پچ های PesEdit صرفا لباس ها و چهرها و یکسری از تیم های جدید و.... اضافه میشه ، شما می تونید برای استفاده هر چه بیشتر از سایر موارد ، گزینه های متعددی که PesEdit قرار نداده رو دانلود کنید و استفاده کنید ، مثل Boot Pack های جدید که شامل 81 کفش جدید به صورت HD هست یا چمن های با کیفییت برای تمامی زمین ها و ......

سلام

دوستان شوت محکم و حرفه ایی چی جوری میشه زد؟
    کلا یکسری از بازیکنان همونطور که یکی از دوستانمون گفتن Knuckle Shot دارن که شوت کردن خیلی حرفه ای هست و حقیقتا زدنش کمی سخته و نمیشه همیشه استفاده کرد ، ولی در کل یکسری از بازیکنا شوت زن خوبی هست و دقت و قدرت خوبی برای ضربه دارن و کافی فقط از پشت 18 با دقت ضربه بزنید و یا با داشتن R2 شوت های فنی و کات دار بزنید برای مثال من خودم که با بارسا بازی میکنم ، شوت های بازیکنانی مثل مسی ، ویا ، فابرگاس و دنی آلوس و تیاگو قدرت مناسبی داره ولذت میبری از شوت زدن ولی وقتی با سایر بازیکنا شوت میزنم انگار دارن پاس میدن به دروازه بان ، کلا باید دستت بیاد تا بازیکنا شوت زن رو بشناسی ...

سلام

دوستان pesedit 2013 رو میخوام

همونی که باهاش میشه بازیکن ها رو قوی کرد...

میخوام become legend بازیکنی که خودم ساختم هم قوی کنم

ممنون از دوستان
    بفرما دوست عزیز :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کار باهاش آسونه اگر متوجه نشدی بگو توضیح بدم..

من مستر لیگ رو شروع کردم فصل اول نتونستم هر هیچ بازیکنی رو که میخواستم بخرم فقط بازیکن هایی که تو لیست فروش بودن.
    فصل های بعدی میتونم بازیکن های دیگه رو بخرم؟اونهایی که تو لیست فروش تیمشون نیستند.
    کلا باید بگردی دنبال بازیکنای ناراضی تو تیما ، که معمولا اون دسته از بازیکنا که میزان نارضایتیشون تو تیم های بالای 50% باشن خیلی راحت میان ، بازیکنای جوون هم راحت میان ولی نباید انتظار داشته باشی که بازیکنی که داره تو یک تیم فیکس بازی میکنه و میزان نارضایتیش 1% هست به همین سادگی های بیاریش ، خیلی سخته....
    اگر خیلی اذییت میشی میتونی از نرم افزار بالای استفاده کنی و منتخب جهان راه بندازی ولی زیاد حال نمیده این کار...

یکی بگه چرا تو becomel lige کفش بازی کنا همش مشکیه.چطوری درست میشه؟؟؟؟
    متاسفانه کونامی هرسال دست به ابتکارات عجیب غریبی میزنی و گاهی اوقات گند میزنه به بازی و یک نمونش همین نبود کفش اورجینال پای بازیکنا تو مستر یا بیکام هست ، مثلا رفته سلیقه به خرج بده که امده یکی مثل من که تموم عشقم مستر و پرورش جوونا بود رو بی نصیب کرده و دل و دماغش رو ندارم یا اینکه امده کلا سیو دستی رو برداشته و Auto save کرده که البته با اعتراض زیاد فهمید چه عسلی خورده امده تو پچ جدیدش 1.02 این دو تا عیب رو برطرف کرده ولی باز هم متاسفانه جناب Jenkey که کیت سرورها رو ایشون تو دنیا برای PES میسازن شانس ما گم و گور شده و فعلا پچ جدید کونامی هست ولی کیت سرور جدیدی که با پچ 1.02 همخونی داشته باشه نیست و باید صبر کنیم تا برگرده ، البته قرار شده 20 دسامبر یعنی 8 روز دیگه پچ جدید 1.03 کونامی هم بیاد و باید امیدوار باشیم طرف بیاد و کیت سرور جدید رو ارائه کنه تا بتونیم تو پچ های PesEdit قابل استفاده بشه....

الان آنتي ويروسمو هم ريمو كردم بازم همون پيغامو ميده!!! به دادم برسين..............
    برو تو بخش قرنطینه آنتی ویروست فایل rld.dll رو که هست دربیار و بعد برو تو همونجا که برگشته پوشه نصب بازی بعد اسمش رو دقیقا عوض کن بشه rld.dll بعد آموزش زیر ، یا میخوای Reinstall کن ....

دو تا فایل آموزش جامع PDF یکی برای Eset و یکی هم برای Kaspersky

خسته شدم

5. 2 کاربر از shahi666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

دوستان توی become a legend نمیدونم چرا توی تیم ملی بازی نمیکنم! هیچ پیشنهادی هم از طرف سایر تیمها نمیگیرم

توی همون تیمی مه بودم موندم خلی بازی ککردم کلی هم گل زدم خلی خوب بازی کردم اما اصن هیچ پیشنهادی از هیچ تیمی نمیگیرم!

داره خودمونی میشه ehsan_2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    آقا من یه مشکلی با این pes 2013 دارم اونم اینکه هر از گاهی بازی می پره بیرون و پیغام stop working میده !!

می خوام بدونم مشکل از dvd منه یا میشه با کرک یا چیزی درستش کرد ؟؟

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

دوستان توی become a legend نمیدونم چرا توی تیم ملی بازی نمیکنم! هیچ پیشنهادی هم از طرف سایر تیمها نمیگیرم

توی همون تیمی مه بودم موندم خلی بازی ککردم کلی هم گل زدم خلی خوب بازی کردم اما اصن هیچ پیشنهادی از هیچ تیمی نمیگیرم!

چند فصله بازی کردیین؟
    تیم ملیتون هم بر اساس بازیتون بهتتون پیشنهاد میده که معمولا از نیم فصل دوم میتونید برید تو ترکیب تیم ملیتون
    باشگاه ها هم بعد از تموم شدن فصل اول پیشنهاد بهتون میدن تو دوره نقل و انتقالات

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

من تیم ملی همیشه بازی میکنم. ولی خب پیشنهاد از طرف تیم ها برام کم هست. مثلا تیم ATALANTA بهم پیشنهاد داد که نرفتم و توی تیم اصلی بازی SC OLHANENSE بازی میکنم و تازه توی تیم ملی هم جام قهرمانی آسیا رو بردیم و توی باشگاهی هم ما قهرمان جام باشگاه های اروپا شدیم و Super Cup با رئال هم بازی کردم با سطح Top Player و سوپرکاپ هم برنده شدیم ولی از پیشنهاد خبری نیست که نیست.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

کسی به شما پیشنهاد نمیده این شما هستید که پیشنهاد می دید...
    شما باید پول هاتون رو صرف گرفتن مربی بکنید و Agent بگیرید اگه Agent شما گرون قیمت باشه توی کلاب سرچ تیم یا تیم هایی رو که به عنوان تیم مورد علاقه اتون انتخاب می کنید. توی مذاکره می تونه راضی کنه اون تیم ها رو که به شما پیشنهاد بدن. شما اگه Agent گرون قیمت داشته باشید می تونید هم زمان سه تا تیم معرفی کنید که می خواهید فصل بعد براشون بازی کنید.

11. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

اقا یه سوال
    واسه خرید ایتم چجوری میشه اون قفل رو باز کرد؟
    ممنون اگه جواب بدین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •