دوست عزیز تو کسپر 2013 قابلیت ذخیره اپدیت وجود داره.
برای ذخیره شما باید به ادرس زیر برید
programData>kaspersky Lab>AVP13
فولدر AVP13 رو کپی میکنید و وقتی که خواستید دوباره نصب کنید از طریق سیف مود این فولدرو برمیگردونید.
دوست عزیز تو کسپر 2013 قابلیت ذخیره اپدیت وجود داره.
برای ذخیره شما باید به ادرس زیر برید
programData>kaspersky Lab>AVP13
فولدر AVP13 رو کپی میکنید و وقتی که خواستید دوباره نصب کنید از طریق سیف مود این فولدرو برمیگردونید.
دوستان بعد از یک هفته کسی احیانا قصد پاسخگویی نداره ؟![]()
دوست عزیز این روش شما توی همه ورژن های کسپر قابل انجام دادنه ولی منظور من ذخیره آپدیتها از توی برنامه کسپر بود مثل کسپر 2012
به خاطر اینه در کسپر به صورت پیش فرض گزینه تصمیم گیری اتوماتیک فعاله برای همین به برنامه اجازه اتصال داده چون اونو LOW RESTRICTED به حساب اورده.
برای اینکه تک تک فعالیت برنامه ها رو گزارش بده و ازتون اجازه درخواست کنه برید تو setting و تیک select action automatically رو بردارید.
ولی حیف که دیر متوجه شدید![]()
سلام دوستان قبلا کسپر اینترنت سکوریتی 2012 داشتم حالا که 2013 رو نصب کردم دیدم که قسمت Safe رو نداره منظورم همون قسمت سبز رنگی بود که میتونی نرم افزارهای مشکوک رو توش تست کنی ایا این قابلیت رو میشه به 2013 اضافه کرد؟
سلام
چجوری میشه یه سایت رو به کسپر به عنوان سایت امن معرفی کنیم؟
منظورم علامت کنار لینکها در سرچ گوگل هست که بعضی هاشون خاکستری هستند.
سلام
دوستان متاسفانه در پیور 3 هم گزینه ذخیره آپدیتها حذف شده و ناچاریم این نرم افزار آپدیتر کاسپرسکی
رو تحمل کنیم
![]()
با درود
دوستان لطف میکنید و لینک دانلود Kaspersky Update Utility 2.0.1.2015.1 رو بزارین؟؟من هر چه تلاش کردم نتونستم دانلوش کنم.
ممنون
Last edited by mm_toraby; 07-01-2013 at 15:15.
سلام
میخوام این انتی ویروس رو نصب کنم و در همون اولین مراحل نصب پیغام زیر رو بهم میده و میگه باید بطور کامل فایلهای نود 32 هنوز از روی سیستم مورد نظر حذف نشده!
چیکار باید کرد؟
با سپاس
![]()
سلام
ویزگی safe run در نسخه 2013 حذف شده
میتونید از برنامه Sandboxie برای مجازی سازی استفاده کنید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)