کسی از دوستان از بلوتوث تلویزیون ال جی تاحالا تونسته استفاده کنه؟ اگه کسی تجربه داره لطفا بیان کنه ببینیم اصلا این بلوتوثی که گوشی و لپتاپ پیدا میکنه قابل استفاده هست یا نه.
کسی از دوستان از بلوتوث تلویزیون ال جی تاحالا تونسته استفاده کنه؟ اگه کسی تجربه داره لطفا بیان کنه ببینیم اصلا این بلوتوثی که گوشی و لپتاپ پیدا میکنه قابل استفاده هست یا نه.
دوستانی که مشکل تصویر در آپدیت داشتند. مشکل من (مشکل زیر) رو دارند یا فقط توی تی وی من اینطوریه؟
"در حال حاضر در فیلمهای 1080 جزییات صورت افراد به طور کامل مشخص نیست. قبلا زمانی که از نزدیک صورت افراد رو نشون می داد حتی جوش ها و موهای صورت افراد به طور کامل مشخص بود اما حالا یکم حالت تار شدگی داره"این حالت بالا رو باید دقت کنید تا بفهمید.منتظر جوابتون هستم. لطفا بگید برای شما هم همینطوریه یا برای من اینطوریه تا اگه مشکل سخت افزاری باشه پیگیری کنم.
Last edited by monan900; 21-12-2013 at 19:48.
اصلا کیفیت تصویر و نمایش پایین اومده و رو اعصابه . یه فوتبال خوب نمیتونیم ببینیم و همیشه سردرد و سرگیجه میگیریم طوری شده مه حاضرم تی وی رو با ضرر رد کنم بره .
تو پردازش و انطباق تصویر کم میاره و تصاویر رو به صورت شطرنجی نشون میده شرکت ال جی باید یه اپدیت درست و حسابی برای تصویر بده نه برای اضافه کردن نرمافزار گوناگون .
Sent from my RM-821_apac_malaysia_316 using Tapatalk
Last edited by zare57; 22-12-2013 at 00:27.
خوب رد کنه بره اما قبلش با نمایندگی صحبت کن و بگو یکی که وارد به تصویر هست ببینتش بعد رد کن
سلام
کسی نیست جواب ما رو بده. اگه ممکنه یک چک کنید خبر ش رو بدید
ممنون
با این روشی که شما قرار داده بودی نتوستم دانگریدش کنم تی وی من LM66100 و اون فایلی که به عنوان فایل اصلی کارخونه ای برای این سری نبود چون شناسایی نشده بود و پیغام firmware force_upgrade menu pops up اصلا نیومد حالا به ایمیلت یه سری بزن شاید یه نکته ای رو از قلم انداخته باشی (بی احترامی نکرده باشم).
سلام. اگه میشه متن انگلیسی ایمیل رو بذار.
Hi abbas...
here is how to force downgrade:
First, you need LG remote control with digits (wont work with magic remote. any LG remote with numbers will do)
Grap firmware from LG site. (04.04.05 in Korea dated 2012-09-18 or 04.20.11 in au dated 2013-04-01)
have it in USB memory (firmware files must be in folder "LG_DTV")
Plug it in TV, it will say firmware is outdated and stops there.
with remote control:
goto Menu >options(dont choose any)
press '7' or '2' seven times. firmware force_upgrade menu pops up.
Notice:
-before all this you might wanna turn off auto firmware uprade .
-if you pressing '1' seven times will get you to infomation screen.
-This force update method doesn't seem to work on 2012 european models.
Good luck
این متن انگلیسی بود
Last edited by shahpasand1; 25-12-2013 at 12:25.
ببینید دوستان من خودمم مشکل بدی تصویر و دارم تمام سعیم این هست که این مشکل حل بشه من خودم انجام دادم ولی با پیغام
forced update has been set
مواجه میشم هیچ اتفاقی هم نمیوفته
شاید گلدایران این امکان و حذف کرده!
Last edited by shahpasand1; 25-12-2013 at 12:30.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)