دکمه c رو بزن تا حالت دوربین عوض شه
دکمه c رو بزن تا حالت دوربین عوض شه
اقا شما هم سوال های عجیب غریبی می پرسیدا !! بازی اینقدر باگ داره که اصلن حال نمیده بازی کنی چه برسه تا اخرش بری !!! نسخه من اورجینال هستش ولی دهن مارو سرویس کرده!!!
سلام
این بازی رو با این سیستم با چه رزولیشنی میشه بازی کرد1920*1080 یا full HD میشه ؟
Intel Core i3----------ATI 5770 1GB-----------4GB Ram DDR3
های دادا!
1920*1080 همون فول hd هست!
من فکر میکنم بتونی فول hd اما با جزییات پاییتن اجرا کنی...
داداش مشکل شما از ویندوزی هست که داردی استفاده میکنید. یک نسخه دیگر رو امتحان کنید.
و اینکه اگر اینکارو کردید و این راه هم جواب نداد میتونید بایاس لپتاپ رو هم اپدیت کنید. من خودم با لپتاپی که توی امضام هست به مشکل مشا برخوردم. فقط با اپدیت بایاس مشکل حل شد و بس!!
یا حق![]()
نخیر اونجا تموم نمیشه
بعد از فرار می ری و وارد همون قطاری میشی که اول داستان دیدی یعنی همون تکرار میشه و به سمت آخر داستان...
سلام برای من این ارور را نشون میداد و بعدش هم یه ارور دیگه میداد و نمیرفت تو بازی و وقتی رفتم کارت گرافیکمو آپدیت کردم همین ارور را میده و میره تو بازی و آهسته میره باید چکارکنم؟
ارور فعلی :البته بازیهایی نظیر PES2012 هم که بازی میکردم هیچ گیری نداشت اما الان یه مقدار گیر دارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
سلام
تو سینگل پلیر هر کاری میکنم شلیک نمیکنه
تو قسمت مولتی هم همینجور در حال شلیک کردن است و متوقف نمیشود
سی دی ها به صورت نصب آسان بود و فایل نصب نداشت
کسی میدونه مشکل از کجاست
دوست عزیز کارتهای 9400 که کلا مورددار بودن، در مورد RAM هم برندشو مشخص کن...
من خودم با Dual Core 2.5GHz و RAM 2GB با کارت 9600GT رو High بازی کردم هیچ مشکلی هم نداشتم![]()
سلام من بازی رو نصب کردم درایورمو هم آپدیت کردم نرم افزارهای جانبیشم نصب کردم چندتا کرک هم امتحان کردم ولی هرچی روی آیکون بازی کلیک میکنم هیچی نشون نمیده اصلا وارد بازی نمیشه خطایی هم نشون نمیده TM رو هم برداشتم باز فرقی نکرده اصلا هرچی کلیک میکنم هیچی نشون نمیده خواهش میکنم راهنمایی کنید 20 هزارتومن پول دادم اگه بازی نکنم سکته میکنم اگه راه حلی پیدا کردید ممنون میشم بهم ایمیل بزنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)