تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 159 از 3017 اولاول ... 591091491551561571581591601611621631692092596591159 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,581 به 1,590 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام ممنون از راهنمایی...من مرکز شهدای پیروز هستم....کاری رو کهگفتی انجام دادم ... عدد های متغیری رو نشون میده که بین 330 تا 335 هستش؟این یعنی چی الان خوبه یا بد؟
    برا سرور های داخل کشور این عدد خیلی کمتره مثلا سایت ورزش 3. ولی برا گوگل یا یاهو یا ... عدد بالایی رو نشون میده که وقتی پینگ بالا باشه سرعت باز کردن صفحه و دیدن ویدیو به خوبی انجام نمیشه و اگه پایین باشه خیلی بهتره

کـاربـر بـاسـابـقـه EHSANRF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

دستت درد نکنه در زمینه های زیر نمیتونی کمک کنی؟
    سلام دوستان
    مخابرات خوزستان
    قبلا مودم 8811 داشتم الان 8951 گرفتم تنظیمش خودم انجام دادم توی حالت بریج وصل میشه ولی وایفای وصل نمیشه توی حالت ppoe وصل نمیشه ارور 651 میده چیکار کنم؟
    دیشب زنگ زدم مخابرات گفت مشکل از مودمه الان زنگ زدم میگه mac ادرست غیر فعاله فردا بردات درستش میکنیم!خودم نمیتونم درست کنم؟
    توی تنظیمات مودم قسمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلی تنظیم داره دوستان کسی میتونه بگه اینا چین و چجور تنظیمش کنم خیلی دوس دارم بدونم اگه مقاله ای دارید که همه رو کامل توضیح میده ممنون میشم بذارید استفاده کنیم چجور بهترین تنظیم رو داشته باشیم.
    ی مشکل دیگه انتن وایرلس توی اتاق کامله همین که بیرون میرم انتن خیلی کم میشه اینو چه کنم؟اتفاقا بالا هم گذاشتمش
    دوستان لطفا کمک کنید
    با تشکر

دوستان یکی نیست منو کاملا راهنمایی کنه کاملا گیج شدم!
    یعنی اینقدر پیچیدس؟ واقعا وارد کردن مک ادرس و ای پی لازمه؟ مثلا وایرلس نقاط عمومی چجورین فقط با پسوورد وارد میشی ؟ نمیتونیم خودمون اینجور تنظیم کنیم؟
    کلی با تنظیماتش ور رفتم اینا تا اخر ppoe وصل شد ولی یدفعه وصل میشد وسطش قطع میشد بعد از اونور دیگه موبایل اینا وایرلسو نشناختن کلا ریست کرم.چیکار کنم کلم داره سوت میکشه.
    هم اکنون نیازمند یاری رسانی شما هستیم
    دوست عزیز اتفاقا خودم هم 8951ND دارم و هیچ مشکلی باهاش ندارم.
    تو دفترچه راهنماش همه چی نوشته اصلا نیاز به راهنمایی نداری، فارسی هم که هست قشنگ در مورد WiFi توضیح داده.

3. این کاربر از EHSANRF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

برا سرور های داخل کشور این عدد خیلی کمتره مثلا سایت ورزش 3. ولی برا گوگل یا یاهو یا ... عدد بالایی رو نشون میده که وقتی پینگ بالا باشه سرعت باز کردن صفحه و دیدن ویدیو به خوبی انجام نمیشه و اگه پایین باشه خیلی بهتره
    الان که دوباره تست کردم میبینم که هیچ timed out رو نشون نمیده.....پس الان این یعنی اینکه باید عالی باشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

[QUOTE=kavehjan;7357584]الان که دوباره تست کردم میبینم که هیچ timed out رو نشون نمیده.....پس الان این یعنی اینکه باید عالی باشه.[/QU
    الان یک مساله رو متوجه شدم
    وقتی از وی پی ان استفاده میشه پینگ 300 رو نشون میده ولی بدون اون هیچی رو نشون نمیده ..ربط این دو چیه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

[QUOTE=kavehjan;7357590]
    الان که دوباره تست کردم میبینم که هیچ timed out رو نشون نمیده.....پس الان این یعنی اینکه باید عالی باشه.[/QU
    الان یک مساله رو متوجه شدم
    وقتی از وی پی ان استفاده میشه پینگ 300 رو نشون میده ولی بدون اون هیچی رو نشون نمیده ..ربط این دو چیه؟
    چیز PN اینترنتت رو به یه سرور خارجی وصل میکنه.

7. این کاربر از saminem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ali_phd71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    omidiyeh

پيش فرض

دوست عزیز اتفاقا خودم هم 8951ND دارم و هیچ مشکلی باهاش ندارم.
    تو دفترچه راهنماش همه چی نوشته اصلا نیاز به راهنمایی نداری، فارسی هم که هست قشنگ در مورد WiFi توضیح داده.
    مال من دفترچش فارسی نیست.ولی طبق دفترچش تنظیمش کردم بازم توی حالت ppoe وصل نمیشه؟
    با برد مودمت مشکلی نداری ؟توی اتاقای دیگه خیلی انتنش کم میشه!

الان زنگ زدم پشتیبانی گفتش باید بری مودمتو پیش فلانی تنظیم کنی من میترسم برم ازم پول بگیره نمیخوام پول بدم.
    دیشب میگفتن مک ادرست تنظیم نیست الان ی چیز دیگه میگن ؟ دیشب ک باهاش ور میرفتم توی حالت ppoe وصل شد ولی وایرلسش شناخته نمیشد
    Last edited by ali_phd71; 08-12-2012 at 14:16.

کـاربـر بـاسـابـقـه EHSANRF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

مال من دفترچش فارسی نیست.ولی طبق دفترچش تنظیمش کردم بازم توی حالت ppoe وصل نمیشه؟
    با برد مودمت مشکلی نداری ؟توی اتاقای دیگه خیلی انتنش کم میشه!
    الان زنگ زدم پشتیبانی گفتش باید بری مودمتو پیش فلانی تنظیم کنی من میترسم برم ازم پول بگیره نمیخوام پول بدم.
    دیشب میگفتن مک ادرست تنظیم نیست الان ی چیز دیگه میگن ؟ دیشب ک باهاش ور میرفتم توی حالت ppoe وصل شد ولی وایرلسش شناخته نمیشد
    والله من تعجب میکنم اینو میگی، اتفاقا این مودم یکی از قویترین آنتن ها و آنتن دهی ها رو داره...
    خواستی Team Viewer نصب کن خودم رو سیستمت تنظیمش میکنم.

10. این کاربر از EHSANRF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه fokonishi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام دوستان .
    من میخوام با یوزرم توی خونه ی یکی از دوستام که اونم از مخابرات سرویس داره کانکت بشم . فقط یوزر پسورد رو توی مودم عوض کنم حله ؟؟؟؟؟
    آیا این کار شدنیه ؟؟؟؟؟
    کاملا غیر قانونی هستش
    من تو پارس آنلاین که بودم با یوزر یکی از دوستان رفتیم نت با خط خودمون،قطع کردن اینترنت رو و وقتی زنگ زدم گفتن که تکرار نشه و از این حرفا

12. این کاربر از fokonishi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

یه سوال از دوستان داشتم. اگه کسی میتونه کمک کنه...
    وقتی تلفن خونه زنگ میخوره اینترنت هم قطع میشه.. آیا این برای شما هم اتفاق میفته؟آیا راهی هست که بتونم از این حالت خارجش کنم؟تنظیمات خاصی داره؟اگه کسی میدونه راهنمایی کنه لطفا

14. این کاربر از kavehjan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

یه سوال از دوستان داشتم. اگه کسی میتونه کمک کنه...
    وقتی تلفن خونه زنگ میخوره اینترنت هم قطع میشه.. آیا این برای شما هم اتفاق میفته؟آیا راهی هست که بتونم از این حالت خارجش کنم؟تنظیمات خاصی داره؟اگه کسی میدونه راهنمایی کنه لطفا

منم همین مساله رو دارم دقیقا!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •