برا سرور های داخل کشور این عدد خیلی کمتره مثلا سایت ورزش 3. ولی برا گوگل یا یاهو یا ... عدد بالایی رو نشون میده که وقتی پینگ بالا باشه سرعت باز کردن صفحه و دیدن ویدیو به خوبی انجام نمیشه و اگه پایین باشه خیلی بهتره
برا سرور های داخل کشور این عدد خیلی کمتره مثلا سایت ورزش 3. ولی برا گوگل یا یاهو یا ... عدد بالایی رو نشون میده که وقتی پینگ بالا باشه سرعت باز کردن صفحه و دیدن ویدیو به خوبی انجام نمیشه و اگه پایین باشه خیلی بهتره
دوست عزیز اتفاقا خودم هم 8951ND دارم و هیچ مشکلی باهاش ندارم.
تو دفترچه راهنماش همه چی نوشته اصلا نیاز به راهنمایی نداری، فارسی هم که هست قشنگ در مورد WiFi توضیح داده.
الان که دوباره تست کردم میبینم که هیچ timed out رو نشون نمیده.....پس الان این یعنی اینکه باید عالی باشه.
[QUOTE=kavehjan;7357584]الان که دوباره تست کردم میبینم که هیچ timed out رو نشون نمیده.....پس الان این یعنی اینکه باید عالی باشه.[/QU
الان یک مساله رو متوجه شدم
وقتی از وی پی ان استفاده میشه پینگ 300 رو نشون میده ولی بدون اون هیچی رو نشون نمیده ..ربط این دو چیه؟
[QUOTE=kavehjan;7357590]چیز PN اینترنتت رو به یه سرور خارجی وصل میکنه.
مال من دفترچش فارسی نیست.ولی طبق دفترچش تنظیمش کردم بازم توی حالت ppoe وصل نمیشه؟
با برد مودمت مشکلی نداری ؟توی اتاقای دیگه خیلی انتنش کم میشه!
الان زنگ زدم پشتیبانی گفتش باید بری مودمتو پیش فلانی تنظیم کنی من میترسم برم ازم پول بگیره نمیخوام پول بدم.
دیشب میگفتن مک ادرست تنظیم نیست الان ی چیز دیگه میگن ؟ دیشب ک باهاش ور میرفتم توی حالت ppoe وصل شد ولی وایرلسش شناخته نمیشد
Last edited by ali_phd71; 08-12-2012 at 14:16.
والله من تعجب میکنم اینو میگی، اتفاقا این مودم یکی از قویترین آنتن ها و آنتن دهی ها رو داره...
خواستی Team Viewer نصب کن خودم رو سیستمت تنظیمش میکنم.
کاملا غیر قانونی هستش
من تو پارس آنلاین که بودم با یوزر یکی از دوستان رفتیم نت با خط خودمون،قطع کردن اینترنت رو و وقتی زنگ زدم گفتن که تکرار نشه و از این حرفا![]()
یه سوال از دوستان داشتم. اگه کسی میتونه کمک کنه...
وقتی تلفن خونه زنگ میخوره اینترنت هم قطع میشه.. آیا این برای شما هم اتفاق میفته؟آیا راهی هست که بتونم از این حالت خارجش کنم؟تنظیمات خاصی داره؟اگه کسی میدونه راهنمایی کنه لطفا
منم همین مساله رو دارم دقیقا!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)