تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 159 از 280 اولاول ... 59109149155156157158159160161162163169209259 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,581 به 1,590 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض گرفتاری شیث در خارج

خیلی‌ها نام رضایی را نمی‌دانند اما رفتارش را کل دنیامی‌داند

به گزارش بولتن نیوز یک سایت شهر دوسلدروف در گزارشی نوشت: عطش تیم دسته دومی فورتونا به بازیکنان آزمایشی بار دیگرآغاز شده است. روز گذشته شیث رضایی در تیم تحت رهبری نوربرت مایر، سرمربی فورتونا حاضر شد.

این نشریه سپس از قول ولف ورنر، مدیر ورزشی تیم گفت:‌ یکی از دوستان او را به ما معرفی کرده است و باید دید در تمرینات چه کار خواهد کرد.

سپس در ادامه این گزارش عنوان شده است: رضایی از سال ۲۰۰۳ تا ۲۰۱۱ با در نظر گرفتن یک فصل وقفه برای پرسپولیس که در کنار استقلال، بزرگترین باشگاه ایران است، بازی می‌کرد اکنون بدون تیم باشگاهی است.

بیلد: بازیکن جنجالی ایران در تمرینات فورتونا

روزنامه بیلد آلمان نیز خبر حضور شیث رضایی در تمرینات آزمایشی تیم دسته دومی
    فورتونادوسلدروف را منتشر کرد.

این روزنامه در گزارش خود تصویری از صحنه خوشحال و رفتار غیر ورزشی شیث رضایی در بازی پرسپولیس – داماش گیلان که منجر به محرومیت او و محمد نصرتی شد، را به چاپ رساند و نوشت: نام این بازیکن را فقط یکسری کارشناسان می دانند اما یک رفتار شیث رضایی در کل دنیا انعکاس یافت!

بیلد ادامه داد: این بازیکن ایرانی که از روز گذشته در تمرینات آزمایشی با فورتونا است، کسی است که به خاطر حرکت بحث‌انگیزش کنار گذاشته شد.

این نشریه سپس به شرح جزییات رفتار این بازیکن در بازی با داماش گیلان در کنار محمد نصرتی پرداخت و نوشت: رضایی به خاطر شادی پس از گل،‌ به ۲۰ ماه محرومیت و پرداخت ۳۰ هزار دلار جریمه شد. اکنون باید پرسید آیا این بازیکن جنجالی عضو فورتونادوسلدروف می شود یا خیر.

این نشریه نیز از قول نوربرت مایر، سرمربی فورتونا چنین ذکر کرده است:‌ قضاوت در مورد او هنوز زود است. باید با آرامش منتظر بمانیم و در تمرینات او را ببینیم.

"خبر آنلاین"

2. 2 کاربر از Lady parisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض سرخپوشان در انتظار زلزله دوباره/پرسپولیس در دهه60 می‌ماند؟

خبرگزاری فارس: در آخرین دیدار هفته بیستم لیگ برتر تیم فوتبال پرسپولیس میهمان شهرداری تبریز خواهد بود. به گزارش خبرگزاری فارس، آخرین دیدار هفته بیستم فردا(دوشنبه) در ورزشگاه یادگار امام تبریز بین شهرداری تبریز و پرسپولیس برگزار می شود. سرخپوشان تهرانی هفته گذشته توانستند شاهین بوشهر را 10 نفره و با نتیجه 4 بر یک شکست دهند. بازیکنان پرسپولیس در آن مسابقه کاملا متحول شده بودند و دیگر خبری از بی انگیزگی و بی رمقی در ساق هایشان نبود. با این حال اگر پرسپولیسی ها بخواهند در باد پیروزی برابر فینالیست جام حذفی بخوابند و مغرورانه قدم به ورزشگاه یادگار امام بگذارند ممکن است گرفتار تیم شهرداری تبریز شوند. شهرداری هفته گذشته در خارج از خانه سایپا را شکست داد تا علی اصغر مدیرروستا به آینده تیمش امیدوار شود. حریف پرسپولیس تیم خطرناکی است و می خواهد از امتیاز میزبانی استفاده کند اما مصطفی دنیزلی هم می خواهد نشان بدهد که چرا طرفداران پرسپولیس او را دوست دارند. پس از بازی با شاهین خیلی ها گفتند پرسپولیس زلزله به پا کرده ضمن اینکه علی پروین نیز پس از برتری پرسپولیس برابر شاهین گفت که یاد پرسپولیس دهه 60 افتاده و باید دید سرخپوشان همچنان در دهه 60 باقی می مانند یا خیر.
    Last edited by Alinho; 15-05-2012 at 03:02.

4. این کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

لیست 18 نفره بازی با شهرداری تبریز اعلام شد
    مرجع خبری پرسپولیس : مصطفی دنیزلی سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس تهران، 18 بازیكن را برای دیدار با تیم شهرداری تبریز انتخاب و معرفی كرد.
    به گزارش مرجع خبری پرسپولیس؛ مصطفی دنیزلی برای بازی با تیم شهرداری تبریز، 18 بازیكن را به اردو فراخواند. اسامی بازیكنان مد نظر مصطفی دنیزلی، از این قرار است:

میثاق معمارزاده، حسین هوشیار، مازیار زارع، حسین بادامكی، علی كریمی، مهدی مهدوی كیا، مهرداد اولادی، جواد كاظمیان، حسین كنعانی، وحید هاشمیان، روح الله سیف اللهی، غلامرضا رضایی، محمد نوری، علیرضا محمد، حمید علی عسكری، مجتبی شیری، ابراهیم شكوری و سامان آقازمانی.

گفتنی است امیرحسین فشنگچی و هادی نوروزی به دلیل مصدومیت و نداشتن آمادگی و علیرضا نورمحمدی به دلیل محرومیت از فهرست بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس خط خوردند.

6. 3 کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض خوردبین مشاور مدیرعامل پرسپولیس شد

خبرگزاری فارس: در حکمی از سوی محمد رویانیان، محمود خوردبین به عنوان مشاور مدیرعامل باشگاه پرسپولیس منصوب شد. به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، در پی استعفای محمود خوردبین از سرپرستی تیم پرسپولیس صبح امروز مدیر عامل باشگاه در حکمی وی را به عنوان مشاور مدیر عامل منصوب کرد. در بخشی از این حکم اظهار امیدواری شده است تا با استفاده از تجربیات خوردبین در جهت پیشرفت فعالیت های باشگاه گام‌های ارزنده‌ای برداشته شود.
    Last edited by Alinho; 20-03-2012 at 15:32.

8. این کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

12 پرسپولیس من

پرسپولیس استقلال را 4 تایی کرد
    مرجع خبری پرسپولیس : تیم فوتبال دوم پرسپولیس با 4 گل بر تیم دوم استقلال غلبه کرد.

به گزارش مرجع خبری پرسپولیس، از بازی های برگشت لیگ آسیا ویژن تیم فوتبال ب پرسپولیس در ورزشگاه امام رضا (ع) با 4 گل استقلال را مغلوب کرد.

گل های پرسپولیس را فرشید مولاپور (2 گل) ، محمد چگینی و مهدی هدایتی پور به ثمر رساندند.

دیدار رفت این دو تیم 5 بر صفر به سود سرخ پوشان تمام شده بود.

پرسپولیس با اختلاف امتیاز زیادی در رده نخست این رقابت ها قرار دارد.

10. این کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دنیزلی: بودجه باشگاه برای خرید بازیكنان خارجی محدود است

مرجع خبری پرسپولیس : سرمربی پرسپولیس گفت: بازیكنان خارجی مورد نظرم را كه شناخت خوبی از آن ها دارم به دلیل محدودیت بودجه تیم نمی توانیم جذب كنیم.

مصطفی دنیزلی یكشنبه شب در مصاحبه مطبوعاتی قبل از بازی با شهرداری تبریز، اظهار داشت: مدت زمان زیادی از حضورم در این تیم نمی گذرد و من باید از بازیكنان موجود شناخت كافی كسب و سپس اقدام به جذب بازیكن در تیم كنم و من بازیكنی را كه از آن شناخت نداشته باشم جذب تیم نمی كنم.

وی اضافه كرد: كار جدیدی را در پرسپولیس آغاز كرده ام و هر روز سعی می كنم برخی از مسایل در این تیم را تغییر دهم.

دنیزلی گفت: تلاش می كنم از زمان به نحو مطلوب به نفع پرسپولیس استفاده كنم و در بازی فردا با انجام برخی تغییرات از فرصت به خوبی برای گرفتن سه امتیاز بازی بهره خواهیم برد.

وی بیان كرد: هدف اصلی در بازی فردا، ارایه یك فوتبال خوب و سرعتی خواهد بود و مطمئن هستم مردم فوتبال دوست تبریز از بازی فردا لذت خواهند برد.

وی افزود: وضعیت تیم پرسپولیس برای همه مشخص است و من برای تغییر این وضعیت به این تیم آمده ام از این رو قولی به هیچ كسی نداده ام اما یقین دارم كه این تیم توانایی های بسیار خوبی دارد.

دنیزلی با مرور خاطرات خود در فوتبال ایران، اظهار كرد: پس از اینكه از ایران رفتم دوران سختی را گذراندم و سرمربیگری تیم محبوبم (بشیكتاش) مرا خسته كرد، از فوتبال فاصله گرفتم اما اكنون كه همه چیز وضعیت طبیعی پیدا كرده است، دوباره تصمیم به بازگشت به كار مربیگری گرفتم و معلوم نیست این تصمیم من چند سال ادامه داشته باشد.

وی گفت: مسوولیت مهمی در تیم پرسپولیس دارم چرا كه این تیم برای من همانند تیم محبوب دوران بچگی هایم (بشیكتاش) می باشد و دوست دارم با این تیم قله های افتخار را فتح كنم.

دنیزلی افزود: من تنها مربی هستم كه در تركیه با هر سه تیم بزرگ گالاتاسرای ، فنرباغچه و بشیكتاش موفق به كسب عنوان قهرمانی شدم و دوست دارم این اتفاق را در پیروزی نیز تكرار كنم.

وی درباره فوتبال تبریز ادامه داد : در دوره قبلی حضورم در ایران، از فوتبال تبریز در لیگ برتر نماینده‌ای حضور نداشت اما امروز دو تیم در این رقابت‌ها حضور دارند و این نمایانگر این موضوع است که فوتبال تبریز پیشرفت خوبی کرده است.

وی گفت: کارم را در تیم پرسپولیس تازه آغاز کرده‌ام و در همین مدت کوتاه باید تلاش حداکثری برای کسب موفقیت انجام دهیم و در درجه اول هدف ما فوتبال خوب و سرعتی بوده که توام با کسب سه امتیاز باشد.

سرمربی پرسپولیس تهران افزود: ما در تبریز با تیم قوی بازی داریم و در جدول دو تیم رقابت نزدیکی با هم داشته و فاصله امتیازتشان نیز کم است و فکر می‌کنم تماشاگرانی که به استادیوم خواهند آمد، شاهد بازی خوبی از دو تیم باشند.

دنیزلی که در این مصاحبه از شکست پرسپولیس در دور رفت مقابل شهرداری تبریز در تهران با خبر شده بود، اظهار امیدواری کرد که در این بازی تیمش به پیروزی دست یابد.

* هر بازیکنی را نمی‌خواهم
    مربی ترک‌تبار پرسپولیس در مورد عدم جذب بازیکن خارجی برای تیمش اظهار داشت: بودجه باشگاه اجازه نمی‌دهد بازیکن دلخواه خود را جذب کنیم، همچنین بازیکنی را که نمی‌شناسم نیز جذب تیم نمی‌کنم.
    دنیزلی افزود: در مورد امسال پرسپولیس هیچ قولی نمی‌دهم زیرا تیم را در نیم‌فصل تحویل گرفتم اما می‌توانم ادعا کنم که در زمان آینده تیم خوبی را خواهم ساخت.

* به صورت رسمی از تبریز پیشنهاد نداشتم
    سرمربی سابق تیم ملی ترکیه گفت: به صورت رسمی از فوتبال تبریز پیشنهاد برای مربی‌گری نداشتم اما به صورت غیر مستقیم در این مورد صحبت‌هایی با من شده بود.
    وی افزود: در دوره قبلی حضورم در ایران یک‌بار برای بازی در جام حذفی به تبریز آمده بودم اما حالا دو تیم از تبریز در رقابت‌های لیگ برتر حضور دارد و دوستانم از علاقه مردم تبریز به فوتبال خبر داده بودند.

* این آخرین دوره مربی‌گری‌ام است
    مربی که برای نخستین بار ترکیه را به جام ملت‌های اروپا رسانده بود، عنوان کرد: این آخرین بار است که مسئولیت تیمی را قبول می‌کنم.

دنیزلی در این مورد گفت: اگر دوباره برای استراحت از فوتبال کنار بکشم، دیگر باز نخواهم گشت زیرا دفعه قبل دوران بدی را ‌سپری کردم که می‌توانم به از دست دادن برادرم و بیماری پدر همسرم اشاره کنم.

وی در همین مورد بیان کرد: مدتی که در بشیکتاش حضور داشتم سنگینی لیگ و جام حذفی با وجود قهرمانی مرا بسیار خسته کرد.

سرمربی پرسپولیس در مورد اینکه آیا امکان دارد روزی در تبریز مربی‌گری کند، گفت: خیلی وظایف مهمی تا حالا داشتم و هر وظیفه و مسئولیتی که به من پیشنهاد می‌شود، پرافتخار است اما باید اعتراف کنم من آدمی متفاوت بوده و نمی‌توانم در مورد آینده با قاطعیت سخن بگویم.

سرمربی پرسپولیس در پایان گفت: در بازی فردا نورمحمدی به دلیل داشتن كارت قرمز و فشنگچی به دلیل سه اخطاره بودن در تركیب نخواهند بود اما تا زمانیكه می توان با 11 نفر به میدان رفت یعنی اینكه در تیم مشكلی وجود ندارد.

12. این کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

12 پرسپولیس من

کاروان پرسپولیس وارد تبریز شد
    مرجع خبری پرسپولیس : هواپیمای حامل کاروان تیم فوتبال پرسپولیس بعدازظهر امروز ساعت 15:50 از طریق فرودگاه مهرآباد تهران را ترک و ساعت 16:40 در فرودگاه بین المللی تبریز به زمین نشست.

سرخپوشان پایتخت جهت برگزاری آخرین دیدار از هفته بیستم رقابت های لیگ برتر فوتبال برابر تیم شهرداری تبریز، بعدازظهر امروز وارد شهر تبریز شدند.

گفتنی است؛ هوای شهر تبریز صاف و سرد است.

کاروان پرسپولیس پس از حضور در شهر تبریز با یک دستگاه اتوبوس راهی هتل پارس این شهر شد.

سرخپوشان ساعت 17:10 امروز (یکشنبه) فرودگاه بین المللی تبریز را ترک و با اسکورت تعدادی از هواداران، ساعت 17:45 وارد هتل پارس تبریز شده و برای استراحت راهی اتاق هایشان شدند.

به درخواست مصطفی دنیزلی، برای هر یک از بازیکنان، اتاق های مجزا در نظر گرفته شد.

هتل پارس شهر تبریز میزبان دو تیم پرسپولیس و شهرداری قبل از آخرین دیدار هفته بیستم لیگ برتر است.

پس از ورود سرخپوشان پایتخت به هتل محل اقامتشان، کادر فنی و بازیکنان تیم شهرداری تبریز نیز وارد هتل شدند و با یکدیگر دیده بوسی کردند.

گفتنی است؛ نبی اله باقری ها، میثم بائو و دیگر بازیکنان تیم شهرداری با بازیکنان و کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس دیدار و گفتگو کردند.

14. این کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض خوشحالی علی پروین از عملکرد پرسپولیس

علی پروین می‌گوید با پیروزی پر گل پرسپولیس مقابل شاهین وحشت قدیمی از سرخپوشان بار دیگر در دل تیم‌ها زنده شده است.به گزارش ايسنا، او در حاشیه تمرین پرسپولیس درباره حضور خود در جایگاه خبرنگاران در چند تمرین اخیر این تیم گفت: «ما جایمان همیشه اینجا بوده و با خبرنگاران خیلی حال می‌کنیم.

اصلا همین خبرنگاران بودند که من را علی پروین کردند و اگر آنها نبودند و از ما چیزی نمی‌گفتند، کسی ما را نمی‌شناخت.»وی درباره شرایط پرسپولیس گفت: «بازیکنان در بازی با شاهین خیلی خوب کار کردند و تقریبا یک چیزی در مایه‌های پرسپولیس دهه 60 بودند. امیدوارم بتوانند همین روند را ادامه دهند که دل هواداران هم شاد شود.با این چهار گلی که بازیکنان به شاهین زدند، آن وحشت قدیمی از پرسپولیس دوباره زنده شد و از این به بعد همه از پرسپولیس می‌ترسند. فکر می‌کنم پرسپولیس در نیم فصل دوم خیلی بهتر نتیجه‌ خواهد گرفت.»وی در ادامه در پاسخ به این سوال که به نظر می‌رسید در هفته‌های گذشته و پس از بحث‌های برنامه «90» درباره دلالی، یک درگیری میان شما و علیپور به وجود آمده است؟ گفت:« اصلا هم این طور نیست. اتفاقا هم علیپور و هم عزیز محمدی از دوستان قدیمی من هستند. همه هم در آن برنامه دیدند که من اصل نامه را امضا کرده بودم. البته فردوسی‌پور کار خوبی را در «90» آغاز کرده و این کمک می‌کند که دلالی از فوتبال پاک شود، اما الان شما هیچ بازیکنی را پیدا نمی‌کنید که دلال نداشته باشد و اگر پیدا کردید، پیش من یک جایزه خوب دارید.»علی پروین همچنین درباره بحث‌های پیش آمده بین محمد مایلی کهن و علی دایی گفت: «بهتر است همه ما حرمت یکدیگر را نگه‌داریم و حتی اگر کسی مصاحبه می‌کند، طرف مقابل آن صحبت‌ها را جواب ندهد. باید به یکدیگر احترام بگذاریم. همان طور که اگر همین الان حسن حبیبی و حشمت مهاجرانی اینجا بیایند، من به استقبال آنها می‌روم چرا که به هر حال مربی من بودند و احترامشان برای من واجب است.»

" ایسنا"

16. این کاربر از Lady parisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

امروز به نظر من بازی یه فوق العاده سخت رو پیش رو داریم.
    به این دلیل که شهرداری تیمی دست و پا بسته نیست.توی خونه حریفی بازی داریم که تماشاچیهاش خوب میتونن تیمشون رو برای حرکت رو به جلو تهییج کنند(البته نه مثل تراکتور) و بعد از بازی خوب هفته گذشته الان همه منتظر این بازی هستند که ببینند آیا بازی با شاهین یه جرقه بوده یا آغاز یه آتیش بازی.
    همین مورد میتونه یه مقدار فشار رو روی تیم بالا ببره.به نظرم اولین کاری که باید بکنیم اینه که نزاریم حریف خیلی به دروازه نزدیک بشه یا همون اصل اول گل نخوردن رو رعایت کنیم تا بعد با استفاده از حرکات ترکیبی و سرعتی ضربه اصلی رو وارد کنیم.
    بازی با شاهین تیم یه جورایی مابین دو سیستم ۴-۳-۳ و ۴-۲-۳-۱ بازی میکرد.این بازی به نظرم بهتره خط هافبک تیم یه مقدار پر بازیکن تر باشه.چون شهرداری بائو رو به عنوان بازیساز در اختیار داره و حملاتشون هم بیشتر با وینگرهای سرعتی که داره انجام میشه.پس باید خط ارتباطی بائو با وینگرها قطع بشه تا شهرداری فلج بشه.

18. 2 کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    اول ناراحتی بخاطره مساوی،کاش میتونستیم ببریم
    دوم ناراحتی واس این گزارش و فیلمبرداری و گارگردانیه تبریز
    واقعا افتضااااااااااااااااح بود
    من که زنگ زدم روابط عمومی و شدیدا بهشون اعتراض کردم،از سوتیا و بی روحی گزارشگر گرفته تا تصویر آهسته نشوندن حین انجام بازی
    یکی از بیننده های جام جم هم همینو گفته بود
    روابط عمومیم گفت که شرمندس و اعتراضا زیاد بوده و حتما به مرکز صدا و سیما آذربایجان غربی اطلاع میده
    شمام میگم زنگ بزنید تا شاید کمتر تو شهرستانای دیگه این نوع از پخش رو داشته باشیم
    بازم حیف که 2 امتیاز حساس از دست دادیم
    حیف

20. 2 کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •