تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 159 از 456 اولاول ... 59109149155156157158159160161162163169209259 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,581 به 1,590 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

یه رئال دیگه و یه 5-0 دیگه.... : دی

نکته جالب توجه این بازی این بود که تمام بازیکن های تازه واردمون تو اولین بازیشون تو لالیگا گل زدن ... تیاگو ،الکسیس،سسک : دی

از بین بازیکن های جدید تیم تیاگو عالی ظاهر شد با یک گل و یک پاس گل...الکسیس هم بعد گلش جو گیر شد و
    پیراهنش رو درآورد تا از یه کارت زرد بی نصیب نمونه : دی

مسی هم دو تا گل زیبا زد که یکیش روی پاس تو عمق تماشایی استاد اینیستا بود...

در کل تیم راضی کننده ظاهر شد...

2. 10 کاربر از Masoud-Susa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

سلام منم برد پرگل مقابل ويارئال رو تبريك ميگم ولي به نظرم امسال ديگه قهرماني به راحتي پارسال نيس با اين نتيجه اي كه رئال تو خونه حريف گرفت كمي تنم لرزيد و يه كم برد بارسا برام كمرنگ شد ولي بازهم ديديم كه مقابل بارسا تو سوپركاپ كم اورد اميدوارم توي لاليگا هم اينجوري باشه و بارسا امتيازي به راحتي از دست نده مثل پارسال كه از هركولس تو نوكمپ ببازه و دوباره ميگم امسال ديگه پارسال نيس
    Last edited by SuperSt@r; 30-08-2011 at 01:08.

4. 9 کاربر از SuperSt@r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

هرچی نگرانی بابت عدم هماهنگی و این چیزا داشتم، با ین بازی نیست شد. عجب بارسایی بازی کرد بارسا!

پپ که غافلگیرم کرد با 3-4-3. همش میگفتم الان بازیکن میخواد از کجا بیاره بذاره دفاع که دیدم اصلا بازیکن نذاشت تو دفاع
    وای از این تیاگو! چه بازی ای! مثل یه بازیکن 27-28 ساله تو زمین حرکت میکنه. چه تنوعی داره حرکات و پاسهاش. گلش که Perfection! کار پپ رو واسه چیدمان هافبک سخت تر کرد.
    سسک هم عالی بود. چقدر خوب اضافه میشه به حمله این پسر. اونم با چه انگیزه ای! خوب فهمیده وقتی مسی صاحب توپه باید چیکار کرد. یه عمر پاس گل میداد، الان داره مزه پاس گل (تقریبا گل حاضر و آماده) رو میچشه کارشناس الجزیره میگفت فابرگاس این فصل برای بارسا بالای 20 گل میزنه. با این آمادگی و انگیزه اصلا بعید نیست.
    سانچز هم بعد از گلش راه افتاد. عجب هیکلی هم داره. بعد از گل که پیراهنش رو درآورد کف کردم
    مسی هم که دیگه ولش کن همه میدونن چی کارست
    بارسای امشب 10/10
    راستی یه حرکت هم بود که روسی با والدز تک به تک شد که البته آفساید بود. اما واکنش والدز عالی بود. اگر ندیدید حتما ببینید. هی میگم بهترین تک به تک گیر دنیاست بگید نه

6. 10 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با یه ترکیب عجیب و با یه سیستم عجیب پپ ثابت کرد همیشه و در هر شرایطی میتونه مارو غافلگیر کنه

همونطور که علی گفت 3.4.3 بازی کردیم بازی کردن با سه مدافع اونم توی فوتبال امروز که تقریبا اکثر تیمها با احتساب وینگرها با سه مهاجم حمله میکنن واقعا توی مخیله من هم نمیگنجید

جالبه ما فقط یه مدافع تخصصی در تیممون داشتیم که آبیدال بود و در سیستم سه دفاعه که مدافع وسط باید خیلی باهوش باشه چه در آفساید گیریها و چه در پوشش دادن بوسکتس رو قرار داده بود که هم هوش خوبی داره هم به خوبی پوشش دادن و حمایت کردن رو بلده چرا که در هافبک دفاعی هم این کارو پشت سر اینیستا و ژاوی به خوبی انجام میده

در واقع نبود آلوز و آدریانو به طور همزمان باعث شد پپ از روی جبر ریسک بازی با سه مدافع رو بپذیره

تیاگو واقعا گل کاشت و خیلی خوشحالم که سانچز و سسک با گل شروع کردن

و مسی که آمار پاس گلهاش و گلهاشو از همین الان میخواد شونه به شونه هم بالا ببره

جا داره بدون تعارف و صادقانه از پپ تشکر کنم و یه خدا قوت از طرف طرفدارای ایرانی بهش بگم

از نیم فصل سال پیش تا الان یه تیم کامل دستش نبوده اونم واقعا به شکل عجیبی گاهی اوقات حتی شده که از ترکیب اصلی شش یا هفت بازیکن رو به دلایل مختلف نداشته اما اجاز نداده خللی در مسیر موفقیت تیم ایجاد بشه

در بازی رفت در سوپر کاپ اسپانیا هر مربی دیگه ای به جای پپ بود و قرار بود بدون ژاوی پویول پیکه بوسکتس و پدرو بازی رو شروع کنه یه سکته کوچیک میکرد
    در این بازی هم آلوز پویول پیکه آدریانو و ژاوی رو نداشت اما گل کاشت
    من به عنوان یه بارسایی بخش بزرگی از شادیهامو مدیون گواردیولا هستم و میخوام از راه دور صادقانه یه خسته نباشید بهش بگم

8. 14 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض بارسا 5-0 ویارئال؛ آبی و اناری ها هم طوفانی آغاز کردند

بارسا هم مانند رئال فصل را با یک پیروزی پرگل آغاز کرد تا رقابت دو تیم از همین هفته ابتدایی شکلی کاملا جدی به خود بگیرد

سایت گل- در آخرین دیدار هفته آغازین رقابت های لا لیگا (که البته هفته دوم این رقابت ها محسوب می شود) بارسا موفق شد با 5 گل ویارئال، یکی از نمایندگان اسپانیا در چمپیونزلیگ، را شکست داد تا تنها به خاطر تفاضل کمتر، پایین تر از رئال در مکان دوم جدول قرار بگیرد.
    در این دیدار تیاگو آلکانتارا در دقیقه 25 گلزنی را برای بارسا آغاز کرد و سسک فابرگاس در آخرین دقیقه از نیمه اول برتری آبی و اناری ها را دو برابر کرد.
    در آغاز نیمه دوم الکسیس سانچس، مهاجم شیلیایی بارسا حساب کار را 3-0 کرد و در دقیقه 52، مسی گل چهارم را به ثمر رساند تا زیر دریایی های زرد خیلی زودتر از آنچه تصور می شد، غرق شوند.اما این پایان کار نبود و در دقیقه 75 مسی یک بار دیگر گلزنی کرد تا پیروزی بارسا با 5 گل رقم بخورد.

10. 13 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

بچه ها فیلمی از تک به تک والدز دارید دوستان تعریفشو کردن تحریک شدم ببینمش!!!

12. این کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض گواردیولا:تنها یک مدافع واقعی داشتم؛اگر همه بازیکنان بودند،شاید سیستم را تغییر نمی دادم

مربی اسپانیایی توضیح داد که سیستم جدیدی که برای تیمش برگزیده به این دلیل است که اکثر بازیکنان درزمین حاضرباشند

سایت گل- پپ گواردیولا مربی جوان بارسلونا از عملکرد خوب تیمش در اولین دیدارشان در فصل جدید لالیگا مقابل ویارئال که با برد 0-5 کاتالونیایی ها همراه بود بسیار خوشحال است. با گلهای مسی، سسک فابرگاس و الکسیس سانچس و تیاگو آلکانتارا، بارسلونا با نتیجه 0-5 به بردی خانگی دست یافت
    بارسا دراین میان با مشکلات تدافعی متعددی مواجه بود و جرارد پیکه و کارلس پویول به دلیل مصدومیت قادر به همراهی تیم نبودند و دانی آلوس هم محروم بود.
    گواردیولا در جریان این بازی سیستم 3-3-4 تیمش را به سیستم 3-4-3 تغییر داد و خاویرماسچرانو، سرخیو بوسکتس و اریک آبیدال مدافعان تیم کاتالان بودند. این سیستم دراین بازی به خوبی جواب داد و در پایان مسابقه گواردیولا از این غییرات ابراز رضایت کرد.
    مربی جوان بارسا در صحبتهایی که در پی.ای منتشر شد گفت:« ما تنها یک مدافع واقعی داشتیم و برنامه مان این بود که با حضور بازیکنان زیادی درمیانه میدان توپ را به گردش در بیاوریم. بعد از دیدارهای سوپرکاپ (مقابل رئال که در مجموع با برد 4-5 بارسا همراه بود)، بازی سختی برای شروع فصل داشتیم و بسیار خوشحالیم.»
    گواردیولا ادامه داد:« اگر ما تمام بازیکنانمان رابه صورت آماده در اختیار داشتیم، شاید من سیستم بازی تیمم را تغییر نمی دادم.»
    از سوی دیگر رئال مادرید، رقیب بارسلونا هم فصل را با برد 0-6 مقابل رئال ساراگوسا آغاز کرده بود و رونالدو در آن بازی هت تریک کرد.

14. 9 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

وای از این تیاگو! چه بازی ای! مثل یه بازیکن 27-28 ساله تو زمین حرکت میکنه. چه تنوعی داره حرکات و پاسهاش. گلش که Perfection! کار پپ رو واسه چیدمان هافبک سخت تر کرد.
    گلش که انصافا گلی نیست که همیشه بشه دید

حرکتش به عمق ، سر بالاش ، آگاهی کاملش از چارچوب و تغییر زاویه ها و از همه مهمتر آگاهیش از محل استقرار دروازبان واقعا ستودنی بود
    ضربه رو کاملا با چشم باز و خیلی فنی به زاویه مخالف زد از این گلها همیشه نخواهیم دید
    جدا لذت بردم جا برای حرف باقی نمیزاره در قلمرو مسی دادن دو پاس گل و زدن یه گل فقط از یه بازیکن نخبه بر میاد مثل این میمونه که یه شیر جوون پا به قلمرو شیر قدرتمند دیگه ای گذاشته باشه

من بازم میگم دوستانی که نتونستن شکلگیری و رشد ژاوی رو از ابتدا ببینن به دقت این تیاگو رو زیر نظر داشته باشن چون کپی برابر اصله (البته نه سبک بازی بلکه چگونگی رشدش)

16. 12 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

دیشب بازی رو که می دیدم یاد این پستم افتادم:

اگه بارسا بخواد 3-4-3 بازی کنه به هیچ وجه به این شکل نخواهد بود. 3-4-3 ای که بارسا بازی کنه با یک CB و دو دفاع کناری خواهد بود (نه سه CB) ، در زمان حمله فقط یکی از دفاع های کناری به حمله اضافه بشن، و نقش ساپورت اون سمت رو یکی از هافبک ها به عهده بگیره. این به نظر من تنها روش 3-4-3 ای که ممکنه بتونیم بازی کنیم و فکر می کنم پپ حتما این رو جلوی تیم های ضعیف امتحان می کنه. ولی نهایتا خیلی بعیده سیستم اصلی تیم 3-4-3 باشه. این سیستم به درد زمان عقب بودن و ... می خوره.
    فکر کنم پپ این پست من رو خونده بود چون دقیقا همین اتفاق افتاد.
    3-4-3 دیشب یه دفاع سه نفره عادی نبود، دو دفاع کناری داشتیم و یک دفاع وسط. وقتی یک از دفاع های کناری حمله می کردن اون یکی عقب می موند. تنها تفاوتی با چیزی که من فکر می کردم وجود داشت ایستادن یکی از وینگرها در کناره ها و اضافه شدن فابرگاس یا انیستا به خط حمله بود که خب بسیار خوب هم جواب داد.
    +

چقدر احساس خوبیه وقتی بازیکن جدیدی به زمین میاد در حد تیم اصلی باشه، و با تعویض ها تیم قوی تر بشه نه ضعیف تر!

18. 9 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بچه ها فیلمی از تک به تک والدز دارید دوستان تعریفشو کردن تحریک شدم ببینمش!!!
    اینو پیدا کردم براتون
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته موقعیت روی شروع مجدد بد خود ویکی به دست اومد

20. 9 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •