پسر خوزه و پپ مثل کف دست همدیگه رو میشناسن!معمولا توی بازی های بزرگ نیمه ی اول بازی دو تا تیم سعی می کنند که حریف رو محک بزنند و مربی ها علاقه دارن که ترکیب تیم مقابل رو آنالیز کنند تا توی نیمه ی دوم برنامه ها رو اجرا کنند و هیچ وقت حاضر نمی شن که بی گدار به آب بزنند.
اینکه نیمه اول رو یذارن برا آنالیز و اینا، یه بازیهای دیگست!
7-8 بار امسال بازی کردن باهم! یعنی تغریبا ماه 1 بار بازی داشتن(منهای 3-4 ماه که بازیها تعطیله)
آنالیز میمونه؟!
نکته همینه که تو میای میگی ژاوی و اینیستا رو فرم نبودن نمیگی که پرسینگ بالای رئالیها کاری کردن که ژاوی، ژاوی همیشگی نباشه!اما احمد تو چرا هیچ وقت از خودت نمی پرسی که رئال مورینیو با این عملکرد خوب خط حمله اش در اروپا ، توی سنتیگو برنابئو در نیمه ی اول فقط دو موقعیت گل ایجاد کرد که یکی-ش رو هم دروازه بان حریف تقدیم رئال کرده بود ؟؟؟؟
ما خودمون از عملکرد تیم خودمون با خبر هستیم . چیزی که مشخص هست شما بیشتر از اینکه بخواین در مورد عملکرد خودتون بحث کنید و از ضعف ها بگید بیشتر تلاش می کنید که به قول معروف تو سر مال بزنید !()
نیمه ی اول ژاوی و اینیستا و فابرگاس توی فرم خودشون نبودن . اینیستا حتی توی چند صحنه توپ رو اصلا خوب استوپ نکرد . کسی که حفظ توپش فوق العاده است . مسی و سانچز ( مخصوصا مسی ) تیم رو جمع کردن .
اما رونالدو چرا نتونست نیمه ی دوم بار تیمش رو به دوش بکشه ؟؟؟
بازی مسی توی نیمه ی اول بیشتر جواب منتقدانی بود که می گفتن مسی بدون ژاوی و اینیستا هیچه !
مسی؟ مسی جز اون صحنه گل، کار دیگه ای کرد؟! هرچند همون بس بود اما خب..
کریس هم که بدترین شب فوتبالش بود اما اینجا دلیل نمیشه الکی پیش بیاریش تویه بحثی که ربط نداره!
الان بحث مسی و کریس نیست..بحث اینه که عمرا اگه طرفدارای بارسا از نیمه اول بازی تیمشون حتی یخورده راضی بوده باشن! (اون پستت هم خدایی.."جنازه ی بارسای پپ" ؟! ببخشید این جنازه بارسا بود؟! چرا اونوقت؟! بد بازی کردن ژاوی و بقیه؟! اینکه بخاطر بازی رئال بود وگرنه بارسا همون بارسا بود!)
بعد رئال کم موقعیت داشت؟! برادر بازی رو دیدی؟!
دقیقه 50 و اینا شوتها رو زد..11-3 برا رئال بود!(یا 11-4..دقیق یادم نیست)
این چطور دفاعی محسوب میشه؟!
برادر من میگم این آنالیز و اینا برای این بازی نیست..احمد اگر ما به شکل عجیبی داریم از گواردیولا تعریف و تمجید می کنیم دلیلش اینه که توی نیمه ی دوم ، زمانی که هر دو تیم همدیگر رو محک زدن ، در واقع نیمه ی مربی ها ما در مقابل رئال مادرید توی سنتیگو 3 دفاعه بازی کردیم !
دنی آلوز یک وینگر بود ، دقیقا نقش گرت بیل رو اجرا کرد اما در سمت راست.
گواردیولا انقدر از بابت کاپیتان پویول اطمینان داشت که اون رو بدون آلوز در سمت خط دفاعی خودش قرار بده .
اول اینکه اینا قبل بازی به کل تیم حریف رو انالیز کردن(جالبه که اکثرا نیمه اول رو هم گواردیولا کم میاره! نمیتونه تشخیص بده کارهای خوزه رو...و این هنره که بعد ا7 بازی پیاپی، تویه بازی هشتم بازم یه چی دیگه رو میکنه...)..بعد اینکه بارها باهم بازی کردن و دیگه میشناسن کامل همه..
نیمه دوم رو بردید؟!
تا قبل 2-1، ایکر رو 1 بار فکر نکنم دیده بودیم ما!
بعد اون گل مسخره، روحیه تیم رو نابود کرد..(اونطور عالی بازی کنی اما اینقدر مسخره گل بخوری! اگه فوتبال بازی کرده باشید و اینطور گلی خورده باشید، متوجه میشید چی میگم)
بعد از اون و بخصوص بعد 3-1 هم که رئال 2 دفاعه بازی میکرد!
تو رو خدا اینم تریپ اومدن داره؟!می دونی واسه چی بارسا از رئال گل خورد ؟؟
دلیلش این بود که بارسا از دروازه بانش بازی سازی می کنه . ژاوی و اینیستا رابط هستن .
اما والدز و پیکه اولین بازی ساز های تیم هستن .
توی اروپا کسی هست که به اندازه ی والدز پاس بده ؟
توی رئال کسی همچین نقشی رو داره در خط دفاعی ؟؟
رئال کدوم بازیکنش اینطوره؟!
برادر هر تیم تاکتیک خودش رو داره..
این رئال معروفه به سرعت بازیش!
ما حوصله پاسکاری نداریم! تو بازیهای رئال رو ببین..
تا توپ رو میگیرن، میارنش رو دروازه حریف برای خلق موقعیت...
بعد اینکه عزیز من، اون توپای کریس هویج بودن پس؟!
رئال نتونست خودش موقعیتن ایجاد کنه و فقط والدز لطف کرد و بهمون موقعیت گل داد نه؟! دستش درد نکنه به ما (تیم شموشک مادرید) لطف کرده
جیگر فوتبال این دو دوتا چهارتا نیست دیگه(ایران اینطوره!)ین حرفت رو اصلا قبول ندارم که رئال دو دفاعه بوده . اگر دو دفاعه بوده به این معناست که مارسلو و کوئنترائو باید در حمله های رئال تیم نقش اساسی می داشتند. مارسلو و کوئنترائو توی کدوم یکی از حمله های رئال نقش داشتن؟؟
مارسلو که مدام از آلوز توی سرعت جا می موند ! کوئنترائو هم پروانه وار دور اینیستا می چرخید
ما 3 دفاعه بازی می کردیم چون آلوز چندین و چند حمله طراحی کرد و یکی-ش منجر به گل شد . یکی دیگه اش ژای روی نقطه پنالتی بدون هیچ مزاحمتی خرابش کرد . چند تا جابه جایی منطقه پشت محوطه رئال (!) داشت و توپ رو به اینیستا رسوند .
مارسلو؟ مارسلو اگه اینقدر وسط زمین نبود که پشتش اینقدر خالی نمیشد!
فابیو؟ فابیو جلو نیومد چون پستش نبود و وظیفش نبود چندان هرچند بازم میومد!
ولی راموس و پپه اکثرا یکیشون وسط زمین داشتن بازی میکردن...(یعنی عقب یا فایبو-پپه بودن یا فابیو-راموس)
آلوز میومد جلو؟ یکی بلافاصله جاش رو پر میکرد! این یه شیوه درسته و من نمیخوام ردش کنم..بحثم اینه که میگی چون آلوز اومده جلو، بارسا 3 دفاعه شده که اصلا اینطور نیست و در واقع پپ تویه این بازی ترسید و 3 دفاعه بازی نکرد!!
جالبه..نیمه اول رو که الان خودت اعتراف کردی!تو می گی ما که توی نیمه اول بازی نکردیم ، 10 دقیقه اول نیمه دوم هم دست شما بود ، از 60 به بعد هم لذت نبردیم پس این 3 تا گل چه شکلی به ثمر رسیدن ؟؟؟
احمد قصد بی احترامی ندارم اما بیشتر از سروش تو احتیاج داری که بازی رو مجددا ببینی !
بعد 60 به بعد رو هم که میذاری تو دهن من که حرفت درست بشه شاید!
تا دقیقه 50 و خورده ای و گل 2 بارسا رو میگم من...یه گل زدید..بعد اون گل خنده دار..و تازه بعد از 3 به بعد بارسا بازی کرد و موقعیت داشت که اونم بخاطر خالی بودن دفاع رئال بود..
این دیگه خیلی خداست خدایی!رئال به غیر از صحنه ی گل اول پرسینگ جالبی هم نداشت . پیکه هر نوع پاسی که دوست داشت داد !
جلوی کریم بنزما به راحتی روپایی می زد و ...
حتی گل اول رو هم نتیجه ی پرسینگ نمی دونم . پاس اشتباه داده شد . 3 تا بازیکن در مقابل والدز خالی بود دقیقا داد به دی ماریا و جالب اینه که توپ به صورت اتفاقی به کریم رسید . یعنی باز هم برنامه ای برای رسیدن به دروازه ی رئال وجود نداشت !
والدز بعد اون پاس اشتباه من اشتباه دیگه ای ازش ندیدم و به بازی سازی-ش ادامه داد اگر چه هرازگاهی سراسیمه عمل کرد که واقعا باید بهش حق داد !
یعنی من هیچی نمیگم و میذارم برای کسایی که بازی رو دیدن..
ملت، رئال پرسینگ جالبی نداشت!
اون جمله اولت هم..اگه اینطوره که منم میگم اگه کریس گل میکرد و 2-0 میشد، نتیجه یه چی دیگه میشد..(همینطور بگیم دیگه!)به این موضوع شاید دقت نکرده باشی اما من به این موضوع اطمینان دارم که اگر رئال ثانیه ی 20 گل می خورد شاید یه مانیتای (5-0) دیگه رخ می داد ! اون هم توی سنتیگو ...
و شاید اگر اینیستا تعویض نمی شد و بازی یه کم دیگه طولانی تر می شد رئال پتانسیل خوردن گل های دیگه ای هم داشت !
بله..چرا؟! چون رئالیها همه جلو بودن و بارسا ضد حمله میزد!
کاشکی این رو اول مینوشتی!احمد در بدترین شرایط فرض رو می ذارم بارسا اصلا بد بود، افتضاح ، 6 امتیاز هم عقب بودیم ، رئال بهترین خط حمله ی اروپا با کلی رکورد خوب ، باز هم حتی لیاقت تساوی توی سنتیگو با ما رو نداشت!
من این همه خوندم و نوشتم!
نا امیدم کردی با این جمله بخدا!
هیچی ندارم بگم...
تویه این بازی آره..احمد به نظرت مشکل رئال چی می تونه باشه؟؟ فقط بد شانسی؟؟
وگرنه تیم الان مشکل چی داره مومن؟!
اولیم تویه لیگ با 3تا اختلاف..
تویه لیگ قهرمانان در یه گروه سخت، اول شدیم چجوری؟! (رکورد کسب بیشترین امتیاز و بیشترین گل زده مرحله گروهی!)
تویه جام حذفی هم که مشکلی نداریم..
پر امتیاز ترین تیم سال 2011 هم شدیم! بهترین خط حمله رو هم داریم!
الان چه مشکلی داریم؟!
+
یادم نمیاد کدوم روزنامه نگار مادریدی یه حرفی گفته بود که برمیگشت به اینکه: "این روزا بارسایی چیزی ندارن بگن، میخوان با استفاده از الکلاسیکو، کل عملکرد خیره کننده رئال این فصل رو زیرسوال ببرن!
کار قشنگی نیست اما وقتی راه دیگه ای نیست، باید با همین ساخت!
پس ادامه بدید...![]()