تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 159 از 241 اولاول ... 59109149155156157158159160161162163169209 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,581 به 1,590 از 2402

نام تاپيک: بررسی تخصصی پیغام های صفحه آبی (Blue Screen)، خطاهای دائم سیستمی و رفع مشکل آنها

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام.
    من تازه لپتاپ Z500 رو خریدم.ولی یه مشکل اساسی باهاش پیدا کردم.من درایور هر دو کارت گرافیکش رو نصب کردم هم اینتل و هم انویدیا ، گرافیک انویدیاش GT635 هست . واسه این کارت گرافیک اخرین درایور موجود رو از سایت انویدیا دانلود و نصب کردم[314.22].
    ولی مشکل اینجاست که هر وقت میخوام با این کارت گرافیک بازی یا هر چیز دیگه ایی رو اجرا کنم خطا stop responsing میده که توی عکس ضمیمه مشخص کردم .در این حالت لود گرافیک و دماش و همه چیزش ماکزیمم ه.
    و همچنین بعضی وقتا هم صفحه ی ابی ، همون صفحه ی مرگ میاد و خطای یه فایل رو میده که در زیر اطلاعاتش رو آوردم.
    من خروجی فایل مورد نظر رو براتون توسط یه نرم افزار فرستادم.الان هم به اون فایل دسترسی ندارم متاسفانه.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    توی سایت های خارجی خیلی سرچ کردم ، کلی مطلب از جمله آپدیت درایور و یا تغییر این فایل ارور توی پوشه ی درایور رو خوندم و انجام دادم.ولی هیچ کدوم باعث نشد درست بشه .
    چند جا هم خوندم که مشکل از کارت گرافیکش هست .من خودم فکر میکنم مشکل سخت افزاریه . گارانتی لپ تاپ ام هم ویستا ه .دوستان کسی راه حلی داره ؟ کسی تا حالا چنین مشکلی داشته با این لپ تاپ ؟ چطور حلش کرده ؟

OS i ke nasb kardam : Win 8 64bit
    لطفا کمک کنید.
    عکس ضمیمه :

در آغاز فعالیت pcworld1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

14 مشکل صفحه ابی

با سلام کامپیوتر من مدتیه یه هو صفحه ای ابی میاد و ریستارت میشه این صفحه ابی در طی روز دو.سه بار میاد با نرم افزار memtest86 هم امتحان کردم در اخر اینو نوشت pass 1 no errors press esc to exit این فایلی هم که قرار دادم توسط برنامه
    General Reporter درست شده و اپلود کرده ام لطفا راهنمای کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

موقعی که صفحه آبی میاد ازش یه عکس بگیر با موبایلی چیزی یا دو خط اولش رو بنویس و اینجا بگو
    blue screen of death یا BSoD معمولا به علت مشکلات نرم افزاری یا سخت افزاری پیش میاد
    آخرین تغییر سخت افزاری که قبل از این صفحه دادی چه بوده؟

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

فوری سیتم ریستارت میشه فرصت عکس گرفتن پیدا نمی کنی اخرین تغییر سخت افزاری (من تعمیرکار نرم افزاری موبایل هستم ) باکس فلش به سیستم وصل میکنم . داخل کیس هیچ تغییراتی نکردم

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

برای اینکه ریستارت نشه فوری می تونی بری روی مای کامپیتور کلیک راست کنی و پروپرتیز رو بزن
    بعدش advance رو بزن ... تو گزینه آخر ستینگ و ریکاوری ستینگ رو بزن
    بعد تیک automaticlly restart رو بردار و ok کن اینبار ریستارت نمی کنه

حـــــرفـه ای Dew Drop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

با سلام کامپیوتر من مدتیه یه هو صفحه ای ابی میاد و ریستارت میشه این صفحه ابی در طی روز دو.سه بار میاد با نرم افزار memtest86 هم امتحان کردم در اخر اینو نوشت pass 1 no errors press esc to exit این فایلی هم که قرار دادم توسط برنامه
    General Reporter درست شده و اپلود کرده ام لطفا راهنمای کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام
    نیازی به عکس نیست,فایلی که گذاشتین گویای همه چیز هست.
    عمده مشکل شما مربوط به Direct X و درایور کارت گرافیک هست.
    آخرین نسخه ‎ی Dirext X رو نصب کنید و درایور کارت گرافیک Nvidia رو هم آپدیت کنید.
    اگه باز مشکلی بود فایل Dump جدید رو قزار بدید تا بررسی بشه.
    Last edited by Dew Drop; 18-05-2013 at 23:12.

7. این کاربر از Dew Drop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

قبل از اینکه پست بدم یک بار بطور کام درایور کارت گرافیک رو حذف کردم واخرین نسخه شو دانلود و نصب کردم درضمن بعد از صفحه ابی که ریستارت میشه این پیغام هم با ویندوز بالا میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه mosayeb.heydari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

قبل از اینکه پست بدم یک بار بطور کام درایور کارت گرافیک رو حذف کردم واخرین نسخه شو دانلود و نصب کردم درضمن بعد از صفحه ابی که ریستارت میشه این پیغام هم با ویندوز بالا میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

1- آپدیت های شماره های KB2670838 و KB 2823324 ویندوز رو پاک کن از مسیر زیر :

Control panel>Programs and Features> View Installed Updates

اگه مشکل حل نشد و باز صفحه آبی ظاهر شد همه آپدیت ها رو پاک کن.

2- درایور کارت صدات رو هم آپدیت کن از لینک زیر:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by mosayeb.heydari; 19-05-2013 at 12:52.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    امروز یک انتی ویروسی سنگین تر از حد کشش سیستمم نصب کردم و بعد از نصب در هنگام کار با انتی ویروس ، تنها بعد از یک دقیقه از شروع اسکن، سیستم بصورت اتوماتیک ری استارت میشه.به همین دلیل مجبور شدم انتی ویروس رو حذف کنم. اما کماکان با اندکی سنگین شدن کارها در ویندوز، سیستم بصورت اتوماتیک خاموش میشه! ری استارت هم نمیشه ! خاموش میشه! یعنی اگر بخوام دقیق تر بگم اینکه خطای blue screen یا همون صفحه ابی میاد که فقط باید سیستم رو خاموش کرد و بعدش دوباره روشنش کرد

سیستمم قدیمی و بسیار ضعیفه فکر میکنم بدلیل سنگینی کسپرسکی به یکی از قعطات سخت افزاری شاید هم فایل های سیستمی ایراد وارد کرده
    که حتی با پاک کردنش هم مشکل حل نشد.و تا چند تا پنجره ساده کنار هم باز میکنم سریعا ری استارت میشه.متن ارور رو در زیر میذارم لطفا راهنماییم کنین چطوری میتونم علت ناگهانی ری استارت شدن کامپیوترم رو بدونم
    امیدی ندارم که مشکل حل بشه.چون فکر می کنم رم کامپیوترم نیم سوز شد و باید ارتقا داده بشه
    ولی حداقل میخوام بدونم چطوری میشه فهمید هر ارور در وضعیت صفحه ابی در ویندوز xp به چه معنیه؟

فقط همین.میخوام بدونم معنی هر ارور رو چطوری میشه فهمید؟
    حالا شاید فرجی شد و مشخص شد که مشکل از جای دیگه ایه و تونستیم مشکل رو با کمترین دردسر حلش کنیم
    و ضمن اینکه اگر دوباره بعدا این ارور ظاهر شد بدونیم چی میگه و راه رفعش چیه؟

از شما دوستان میخوام کمکم کنین معنی ارور زیر رو بفهمم؟
    و 2-راه کلی فهمید معنی هر ارور و راه بر طرف کردن هر ارور در صفحه ابی در ویندوز xp sp2 چیه؟

متن ارور:

stop:c000021a {fatal system eror}
    the windowse subsystem process terminated unexpectedly with a status of ox the system has been shut down

beginning dumpof physical memory

physical memory dump complete

contact your system adminstrator or technical support group for further assistance

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام به دوستان
    من چند روزه با مشکل BSOD مواجه شدم. فایل DUMP رو در این مسیر قرار دادم. لطفا راهنماییم کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پیشاپیش ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •