تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 159 از 303 اولاول ... 59109149155156157158159160161162163169209259 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,581 به 1,590 از 3030

نام تاپيک: مطالعات جامع پیرامون Service Menu تلویزیون های سامسونگ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوست عزیز

اگر تلویزیونتان اصلا روشن نمی شود . یعنی اینکه مین بوردتان از کار افتاده و اگر گارانتی دارد به نمایندگی های پس از فروش مراجعه کنید و در غیره این صورت اگر فنی هستی از لینک زیر آی سی eepram را ریست کن این آی سی در نزدیک آی سی cpu مین بورد تان است که پنج تا سوراخ در کنار آی سی eeparm است که مشخصی آن است. و اگر نتیجه نگرفتید برای تعویض این آی سی به آدرس ساختمان آلومنیم طبقه 4 تعمیرگاه مرکزی نوری مراجعه کنید.
    لینک ریست eepram

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام آقای matinpour
    تلویزیون رو که روشن می کنی آرم smart tv مياد و بعد صفحه سیاه میشه ولی چراغ آرم سامسونگ روی لبه صفحه روشنه . و تا سیم رو از برق نکشی خاموش هم نمیشه. راستش بازش نکردم چون گارانتی داره ترسیدم نتونم درستش کنم بعد بگن چون باز کردی شامل گارانتی نمیشه.
    حالا زنگ زدم به نمایندگی قراره شب بیاد . خدا می دونه چقدر هزینش میشه.
    من که خودم فکر می کنم برنامش رو جوری تنظیم کردن که اگه با اطلاعاتی که تو نمایندگیا بهش میدن سازگاری نداشت قفل کنه. نمی دونم والا
    آقا به هر حال خیر ببینی . ممنون از اینکه منو بچه های دیگه رو راهنمایی می کنی. همین پاسخگویی شما باعث دلگرمی ما میشه.
    خدا لعنت کنه این دزدا رو که آدمو مجبور به این کارا می کنن.

2. این کاربر از beni28 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

پست 976
    40A1uf0e =type

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوست عزیز
    آیا می خواهید بدانید که معنی نوشته بالا چیست؟

40:
    سایز صفحه نمایش بر حسب اینچ
    A:
    تولید کننده پنل ( A = Samsung; D = CMO; L = AUO; I = CPT)
    1:
    فرکانس(6 = 50/60 هرتز، 1 = 100/120 هرتز، 2 = 200/240 هرتز)
    U:
    نوع پنل (A = AntiGlare; T = TN; U = Ultra Clear)
    F:
    رزولوشن ( F = Full HD; H = HD; U = UD )
    0؟:
    سری ( از سری 1 تا سری 9)
    E:
    تکنولوژی نوردهی (C = CCFL; L = LED; E = Edge LED)

Last edited by matinpour; 09-02-2013 at 16:24.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    تا حالا کسی تونسته cccam رو توی تلوزیون d7000 فعال کنه؟
    بخاطر اینکه خود تلوزیون ----- داخلی داره

6. این کاربر از mansour4388 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام.کسی میدونه چطور و از کجا باید فریمور برای ال ای دی مدلUA46EH6920Mسامسونگ رو دانلود کنن؟سایت سامسونگ همچین مدلی نداره در صورتی که ال ای دیم گارانتی سام سرویس هم داره.ممنون میشم کمک کنید

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام.کسی میدونه چطور و از کجا باید فریمور برای ال ای دی مدلUA46EH6920Mسامسونگ رو دانلود کنن؟سایت سامسونگ همچین مدلی نداره در صورتی که ال ای دیم گارانتی سام سرویس هم داره.ممنون میشم کمک کنید
    6920 ما همون 6000 جهانی هست.
    آپدیت این مدل رو فقط تو سایت نیوزیلند پیدا کردم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط hasanoooooooo
    نقل قول نوشته شده توسط matinpour
    نقل قول نوشته شده توسط hasanoooooooo
    سلام اقا .. من d6920 دارم .. از روز اول pvr نداشت.. samygo یاد داد که مدل رو به 6500 تغییر بدیم برا pvr.... بعد از تغییر مدل دکمه های لمسی جلوی پنل از کار افتاد و سه بعدی هم همینطور! البته بعد از برگرداندن مدل به 6000 تمام این مشکلات حل میشه.... میخواستم یدونم الان اگه بخوام منوی مخفی به تنظیمات کارخانه برگرده باید چکار کنم؟ ایا لازمه قبل از هر کاری مدل رو برگردونم به 6000 که از روز اول بود ؟ راهی نیست که همه قابلیتهارو یجا داشته باشم که هی نخوام مدل رو عوض کنم؟ راستی همه کارهایی که برا enable کردن pvr گفتن تاثیری نداشت... ممنون میشم کمکم کنید.
    دوست عزیز
    تنظیمات ریست
    دکمه exit رو 5 تا 20 ثانیه نگه دار همه تنظیمات ریست میشه به تنظیمات کارخانه چه تنظیمات منو مخفی چه تنظیمات خود tv و یا از روی منو سرویستان resat factory را بزنید
    در مورد PVR
    نگاه کنید اگر در روی کنترول شما کلید ضبط (تایم شیفت) داشته باشد شما متوانید روی usb تان عمل ضبط را انجام دهید و فرمت آن فقط در تلویزیون تان قابل اجراست و در دستگاه دیگر قابل نمایش نمی باشد.و pvr کارش همان ضبط کردن است و اگر دکمه ضبط را در کنترول داسته باشید خود به خود در منو سرویس pvr تان فعال خواهد بود وگر نه ان قابلیت را ندارد. و سعی کنید که همان مدل اصلی خودتان را بگذارید. و زیاد منو سیستمتان را دستکاری نکنید وگر نه دچار خسارت شدید و جبران ناپذیری می شوید
    سلام مجدد...
    اقا دمت گرم من exit رو زدم کارم شد... فقط....روی کنترلم که rec رو داره.... اما من نزدیک 1 سال هست که مدل رو گذاشتم رو این مدل جدید و خیل یهم دستکاری نکردم اخه خوانواده زیاد ضبط میکنن... اما از روز اول اصلا ضبط نمیکرد... یعنی وقتی دکمه ریکورد رو میزدیم اتفاقی نمافتاد... حتی فروشنده و نصاب هم گفتن که نداره... الان بنظرت اگه روی این مدل بمونه و هر زماتن که خواستم مدل رو عوض کنم ایا مشکلی براش پیش میاد؟ و اینکه اگه تو منو مخفی چیزهایی رو که میدونیم تغییر بدیم و حواسمون باشه باز هم ممکنه یهو مشکلی پیش بیاد؟ تنکس
    دوست عزیز
    • سعی کنید از تمامی صفحات منو سرویس تان با یک دوربین خوب عکس تهیه کنید تا هروقت که مشگلی برایتان بوجود آمد بتوانید همان ایتم را دوباره برگردانید و اینکه اگر سیستمتان درست کار می کند نیازی به تغییر مدل نیست وهیچ وقت سعی نکنید که در این تغییرات فریمورتان را آپدیت کنید چون ممکن است باسیستمتان سازگار نباشد و به سیستمتان آسیب برسد
    Last edited by matinpour; 11-02-2013 at 17:58.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

عملکرد ضبط روی USB در تلویزیون LED SAMSUNG

دکمه اسمارت هاب----->ALLSHARE PLAY ------> ضبط تلویزیون

برای استفاده از عملکرد ضبط یا TIME SHIFT از USB که با مشخصات USB HDD با سرعت 5,400 دور در دقیقه استفاده کنید.
    1-هنگامی که یک برنامه در حال پخش را ضبط میکنید کلید ضبط را با استفاده از کنترول از راه دور انتخاب کنید. پنجره POP UP نمایان می شود. دستگاه USB نمی تواند تا زمانیکه آزمایش عملکرد دستگاه را تمام نکرده ضبط کند

2- مدت را برای تنظیم زمان ضبط کردن انتخاب کرده و سپس قبول را انتخاب کنید.
    لازم به ذکر است که فرمت ضبط شده فقط در خود تلویزیون قابل پخش است

اگه نباشه جاش خالی می مونه karbar200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام من می خواهم adsl از طریق wifi به تلویزیون ES7770 وصل کنم

حال اینکه خود مودمم wifi نداره پس می خواهم با usb wifi اینترنتمو به TV وصل کنم

سوال بعدیم اینکه من می تونم از خود pc از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازی دانلود کنم و با usb به tv نصب کنم؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام من می خواهم adsl از طریق wifi به تلویزیون ES7770 وصل کنم

حال اینکه خود مودمم wifi نداره پس می خواهم با usb wifi اینترنتمو به TV وصل کنم

سوال بعدیم اینکه من می تونم از خود pc از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازی دانلود کنم و با usb به tv نصب کنم؟
    دوست عزیز
    منوال تلویزیونتان را مطالعه کنید در قسمت پشتیبانی به جواب سوال تان می رسید چون برای استفاده از wifi شما حتما باید یک مودم بی سیم داشته باشید. ودر جواب سوال دومتان خیر نمیتوانید از طریق usb بجز فریمور سیستم چیز نرم افزار دیگری نصب کرد . برای نصب نرم افزار باید از اسمارت هاب یا اینترنت tv استفاده کنید. که توضیحات مفصل آن در قسمت پشتیبانی----->منوال گنجانده شده لطفا مطالعه فرمایید. موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •