نوشته شده توسط
hasanoooooooo
سلام اقا .. من d6920 دارم .. از روز اول pvr نداشت.. samygo یاد داد که مدل رو به 6500 تغییر بدیم برا pvr.... بعد از تغییر مدل دکمه های لمسی جلوی پنل از کار افتاد و سه بعدی هم همینطور! البته بعد از برگرداندن مدل به 6000 تمام این مشکلات حل میشه.... میخواستم یدونم الان اگه بخوام منوی مخفی به تنظیمات کارخانه برگرده باید چکار کنم؟ ایا لازمه قبل از هر کاری مدل رو برگردونم به 6000 که از روز اول بود ؟ راهی نیست که همه قابلیتهارو یجا داشته باشم که هی نخوام مدل رو عوض کنم؟ راستی همه کارهایی که برا enable کردن pvr گفتن تاثیری نداشت... ممنون میشم کمکم کنید.

دوست عزیز
تنظیمات ریست
دکمه exit
رو 5 تا 20 ثانیه نگه دار همه تنظیمات ریست میشه به تنظیمات کارخانه چه تنظیمات منو مخفی چه تنظیمات خود tv و یا از روی منو سرویستان resat factory را بزنید
در مورد PVR
نگاه کنید اگر در روی کنترول شما کلید ضبط (تایم شیفت) داشته باشد شما متوانید روی usb تان عمل ضبط را انجام دهید و فرمت آن فقط در تلویزیون تان قابل اجراست و در دستگاه دیگر قابل نمایش نمی باشد.و pvr کارش همان ضبط کردن است و اگر دکمه ضبط را در کنترول داسته باشید خود به خود در منو سرویس pvr تان فعال خواهد بود وگر نه ان قابلیت را ندارد. و سعی کنید که همان مدل اصلی خودتان را بگذارید. و زیاد منو سیستمتان را دستکاری نکنید وگر نه دچار خسارت شدید و جبران ناپذیری می شوید