گذاشم ببین به دردت میخوره
من دیدم که تو زیاد دیگه نمیای توی این تاپیک گفتم یه حالی ازت بگیرم پست 1500 رو خود بدم که حواست رو جمع کنی که اگه از تاپیک غافل بشی پست های که رزرو کردی میپره![]()
گذاشم ببین به دردت میخوره
من دیدم که تو زیاد دیگه نمیای توی این تاپیک گفتم یه حالی ازت بگیرم پست 1500 رو خود بدم که حواست رو جمع کنی که اگه از تاپیک غافل بشی پست های که رزرو کردی میپره![]()
امید جان شرمنده این پسوورد میخوادبیا رضا ببین این ها جواب میده من یکی از دوستام ریخته گفت عمل کرده
![]()
![]()
داداش دشمنت شرمنده
من که پسووردش و نمیدونم به این طرفی هم که داده میگم میگه یادم نیست پسووردش چی هست خودش چند وقت پیش تست کرده بود میگه یادم نیست
فدای سرت برات باز میگردم تریلر پیدا میکنم نگران نباش![]()
سلام
می خواستم بدونم مدل این ماشین چی هست؟ بعد موقهی که کلید SPACE BAR را ماشین تکون نمی خوره؟[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
این کامیون ولوو هستشمی خواستم بدونم مدل این ماشین چی هست؟
خب عزیز اون ترمز دستیه دیگهبعد موقهی که کلید SPACE BAR را ماشین تکون نمی خوره؟![]()
رضا جان صفحه اول رو دیدم دستت درد نکنه واقعا عالی شده ولی اگه جای لینک p30day رو با آپلود شده عوض کنی بهتره
که لینک پیشنهادی بره اول بعد لینک آپلود باشه اون لینک پیشنهادی ما هم که نوشتی خیلی خوب هست فونتش رو یه سایز یزرگترش هم بکنی بد نیست که قشنگ توی چشم باشه![]()
سلام دوستان
من یه گاراز گرفتم رفتم تو اما ماشین نبود که انتحاب کنم 3تا مد ریختم چرا؟
مرسی
شما باید برید نمایشگاه و ماشین بخرید تا به گاراژ مورد نظر اضافه بشه
دوست عزیز شما منظورت از اینکه میگی هیچ ماشینی نبود چی هست؟
کلا هیچ ماشینی نبود یا ماشین هایی که به صورت مد ریختید نبود؟
امید جان درست کردمرضا جان صفحه اول رو دیدم دستت درد نکنه واقعا عالی شده ولی اگه جای لینک p30day رو با آپلود شده عوض کنی بهتره
که لینک پیشنهادی بره اول بعد لینک آپلود باشه اون لینک پیشنهادی ما هم که نوشتی خیلی خوب هست فونتش رو یه سایز یزرگترش هم بکنی بد نیست که قشنگ توی چشم باشه
ولی فکر کنم این لینک خرابه
به نظرم لینک خود سایت جرمن تراک رو بذاریم بهترهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)