تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 159 از 227 اولاول ... 59109149155156157158159160161162163169209 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,581 به 1,590 از 2267

نام تاپيک: Mass Effect 3

اگه نباشه جاش خالی می مونه JING3LKHAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من می خواستم بصورت پاراگون برم اینجوری که شما تعریف کردید فکر کنم یک ترژادی خبیثانه بود
    بهترین راه که یک پایان خوب داشته باشه اخر این ماجرا چیه؟
      محتوای مخفی: پایان خوب بازی 
    دوست عزیز کاش پست های قبلی رو هم به نگاه مینداختی ولی بازم میگم...برای بهترین پایان یعنی زمین نجات پیدا کنه نرمندی و افراد سالم بمونن و خود شپرد هم نجات پیدا کنه (گرچه مس ریلی ها منفجر میشن )احتیاج با پاراگون 100 در صد در کنار warr asset و readiness هست...و تنها راه چاره ام اینه که یا یه سیو بگیری یا نسخه قبلو بری تا پاراگونت تو سیو برای نسخه سوم بازی 50 در صد بشه و تو نسخه سوم تا انتهای بازی بکنیش 100...چون امکان نداره پاراگون رو بشه بدون سیو نسخه قبل به 100 رسوند

2. این کاربر از JING3LKHAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال xlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هرجا آسمان باشد من همانجایم

پيش فرض

محتوای مخفی: پایان خوب بازی 
    دوست عزیز کاش پست های قبلی رو هم به نگاه مینداختی ولی بازم میگم...برای بهترین پایان یعنی زمین نجات پیدا کنه نرمندی و افراد سالم بمونن و خود شپرد هم نجات پیدا کنه (گرچه مس ریلی ها منفجر میشن )احتیاج با پاراگون 100 در صد در کنار warr asset و readiness هست...و تنها راه چاره ام اینه که یا یه سیو بگیری یا نسخه قبلو بری تا پاراگونت تو سیو برای نسخه سوم بازی 50 در صد بشه و تو نسخه سوم تا انتهای بازی بکنیش 100...چون امکان نداره پاراگون رو بشه بدون سیو نسخه قبل به 100 رسوند
    نه منظور من از پایان خوش با اون مرحله بود که در توضیحات قبلی ذکر کردم به هر حال ممنونم (اما یک چیزی گفتی با سیو قبلی پاراگونت میشه پنجاه پس چجوریه مال من از صفرشروع میشد همون خط سمت راست تو قسمت اسکواد رو میگی که ازپایین شروع میشه میره بالا توجه نکردم کجاش میگه پاراگون چنده میانگین رو کجا میزنه )

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

نه منظور من از پایان خوش با اون مرحله بود که در توضیحات قبلی ذکر کردم به هر حال ممنونم (اما یک چیزی گفتی با سیو قبلی پاراگونت میشه پنجاه پس چجوریه مال من از صفرشروع میشد همون خط سمت راست تو قسمت اسکواد رو میگی که ازپایین شروع میشه میره بالا توجه نکردم کجاش میگه پاراگون چنده میانگین رو کجا میزنه )
    اگه اشتباه نکنم همون بال پرنده میشه پاراگون

---------- Post added at 12:36 PM ---------- Previous post was at 12:32 PM ----------

کجای war asset نشون میده هر نژاد چقدر می خواد تا جمع کنم هیچ چیزی نشون نمیده

راستی من تو سیتادل یک جا گیر افتادم همون جا که جنرال از من یک اطلاعاتی می خواست در مورد سورس یک نوع اسلحه درست یادم نمیاد خیلی وقته بازی نکردم ولی خوب 3 راه داشت
    1- یا خودم تماس می گرفتم
    2- یا میرفتم یک فروشگاه که یک سالارین صاحبش بود صحبت میکردم
    3- می رفتم طبقه بالا پیش یک افسر c-secو باهاش حرف میزدم بعد بهم میگفت روی کنسول یک تماس تصویری داری که همون نماینده دیوونه اساری میاد چرت و پرت تحویل میده میگه شفرد موی دماغ نژادشون شده میره بعدا کماندر بیلی میاد میگه این زنه دیوونست زیاد تحویلش نگیر خودم هر چی خواستی بهت میدم
    خوب من بین این سه گزینه کدوم رو انتخاب کنم بعدش این کنسول اساریها تا اخر بد و بیراه میگه یا آدم میشه به من ملحق میشه تو جنگ
    در ضمن همون اساری بود تو سیتادل قسمت دوم که صداش مردانه بود اینجا دیدمش کلی به لیارا و مادرش توهین کرد
    نمیدونم بهش بگم یا پنهانش کنم
      محتوای مخفی: پاسخ 
    تا اونجایی که یادمه باید برای پیدا کردن این سورس بری تو گلکسی و اسکن کنی ...ولی دقیقا کدوم سیاره بود یادم نیست...تازه اسکن که کردی میدیش به یکی از فروشنده ها تو. سیتیدل...همون فروشنده ای که ته قسمت فروشگاست و کنارش لایارا وایستاده داره منظره ها رو تماشا میکنه...بعد اون فروشندهه بهت سورس رو میده و شما میدیش به جنرال

5. این کاربر از JING3LKHAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال xlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت

پيش فرض

اگه اشتباه نکنم همون بال پرنده میشه پاراگون

---------- Post added at 12:36 PM ---------- Previous post was at 12:32 PM ----------

محتوای مخفی: پاسخ 
    تا اونجایی که یادمه باید برای پیدا کردن این سورس بری تو گلکسی و اسکن کنی ...ولی دقیقا کدوم سیاره بود یادم نیست...تازه اسکن که کردی میدیش به یکی از فروشنده ها تو. سیتیدل...همون فروشنده ای که ته قسمت فروشگاست و کنارش لایارا وایستاده داره منظره ها رو تماشا میکنه...بعد اون فروشندهه بهت سورس رو میده و شما میدیش به جنرال
    ممنون اما یک سوال دیگه این ماموریتها تو جورنال یک چیز دیگست عنوانشون تو گلکسی مپ یک عنوان دیگه داره
    چجورمیشه فهمید توضیحات توجورناال مربوط به کدوم ماموریت توگلکسی مپ هستش
    مثل2و1 نیست که راحت بودیم گیج کنندست

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

واقعا آدم میمونه تو خلق شاهکار هایی که استودیو هایی مثل Bioware میسازن
    در مقابل سیل بازی های بیخود و بی ارزش و تکراری

این شماره مثل شماره های قبلی جدا یک کلان اثر بود

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

ممنون اما یک سوال دیگه این ماموریتها تو جورنال یک چیز دیگست عنوانشون تو گلکسی مپ یک عنوان دیگه داره
    چجورمیشه فهمید توضیحات توجورناال مربوط به کدوم ماموریت توگلکسی مپ هستش
    مثل2و1 نیست که راحت بودیم گیج کنندست
    اورین سوال خوبی بود...خوب 2 تا ره داره ...یکی اینکه تو جورنال ها اشاره میکنن به سیاره و اگه نکردن شما مجبوری بری اسکن کنی....
    دومیم اینکه مثلا تو یه کهکشان شما شانسکی یه اسکن بکن و اگه edi بهت گفت i found something و دورشو واست قرمز کرد برو توش واسه پرتاب یابنده ها....شیوه دومی باعث میشه که وقتی شما تو نقشه کلی گالکسی ها هستی و مثلا یه گلکسی رو اسکن کردی یه درصدی بالاش بیاد که به این معنیه که باز هم توش چیزهایی واسه اسکن داره و تا صد در صد نشه شما اونجا رو کامل اسکن نکردی

---------- Post added at 04:41 PM ---------- Previous post was at 04:40 PM ----------

واقعا آدم میمونه تو خلق شاهکار هایی که استودیو هایی مثل Bioware میسازن
    در مقابل سیل بازی های بیخود و بی ارزش و تکراری

این شماره مثل شماره های قبلی جدا یک کلان اثر بود
    من که نسخه دوم رو ترجیح میدم...به نظرم یه سر و گردن بالاتر از سومی بود

9. 4 کاربر از JING3LKHAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه alirezajah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

محتوای مخفی: خیلی اسپویلر جدی نیست :دی در مورد جیمز وگا 
    قرار هست یک انیمیشن جدید ساخته بشه که داستان جنگ جیمز وگا رو با کالکتورها توی اون نشون بدن. اگر قسمتی که جیمز داستانش رو میگه رو رد کرده باشید می دونید همه یاراش به جز یک نفر مردن.
    اینم لینک خبر
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. این کاربر از alirezajah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال xlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت

پيش فرض

اورین سوال خوبی بود...خوب 2 تا ره داره ...یکی اینکه تو جورنال ها اشاره میکنن به سیاره و اگه نکردن شما مجبوری بری اسکن کنی....
    دومیم اینکه مثلا تو یه کهکشان شما شانسکی یه اسکن بکن و اگه edi بهت گفت i found something و دورشو واست قرمز کرد برو توش واسه پرتاب یابنده ها....شیوه دومی باعث میشه که وقتی شما تو نقشه کلی گالکسی ها هستی و مثلا یه گلکسی رو اسکن کردی یه درصدی بالاش بیاد که به این معنیه که باز هم توش چیزهایی واسه اسکن داره و تا صد در صد نشه شما اونجا رو کامل اسکن نکردی

نه جونم اشتب حدس زدی
    منظورم کلا بود می خوام یک ماموریت برم حالا تو جورنال یک چیزایی نوشته در مورد اون ماموریته من تو گالکسی مپ می خوام بدونم اون کدوم ماموریته تو کدوم سیارست تا انجامش بدم اخه مشخص نیست عنوانهایی که تومپ هست با عنوانهای جورنال یکی نیست مثل قسمتها قبلی واسه همین من گیجم

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

... می خوام یک ماموریت برم حالا تو جورنال یک چیزایی نوشته در مورد اون ماموریته من تو گالکسی مپ می خوام بدونم اون کدوم ماموریته تو کدوم سیارست تا انجامش بدم اخه مشخص نیست عنوانهایی که تومپ هست با عنوانهای جورنال یکی نیست مثل قسمتها قبلی واسه همین من گیجم
    شما مجبورین که توضیحات هر ماموریت, تو قسمت ژورنال رو با دقت بخونین و طبق اونا برین جلو... برای راهنمایی شدن تو نقشه کهکشان راه شیری (Milk Way) شما تنها نام ماموریت های اصلی (Priority) و ماموریت های فرعی N7 رو دارین و باقیمونده ماموریت های فرعی رو خودتون باید پیگیری کنین. ماموریت های اصلی, نامشون که تو نقشه پیداست ولی برای ظاهر شدن نام ماموریت فرعی N7 باید نشانگر رو بیاریم رو اون دایره (خوشه کهکشونی).

14. 4 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه alirezajah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

نه جونم اشتب حدس زدی
    منظورم کلا بود می خوام یک ماموریت برم حالا تو جورنال یک چیزایی نوشته در مورد اون ماموریته من تو گالکسی مپ می خوام بدونم اون کدوم ماموریته تو کدوم سیارست تا انجامش بدم اخه مشخص نیست عنوانهایی که تومپ هست با عنوانهای جورنال یکی نیست مثل قسمتها قبلی واسه همین من گیجم
    ّبعضی مأموریتها که اصلی هستند و با نوشته توی گلکسی مپ نشون میده. بعضی از مأموریتها فرعی که مربوط به سربروس و برخی اوقات مأموریتهای دیگه میشه توی گلکسی مپ دایره اون قسمت از نقشه چشمک می زنه و میشه پیداش کرد. بقیه مأموریتها توی ژورنال اسم منظومه ای رو که باید واردش بشید رو می نویسه. مثلاً Krogan DMZ shadow broker wet squad . این مءموریتها اجرایی نیستن و فقط باید اسکن بشن. یعنی برای اتمام این مأموریت باید اون منظومه رو اسکن کنید تا بتونید کارتون رو انجام بدید
    دور دوم 4900 وار است قبل از مأموریت کوارین ها

16. 2 کاربر از alirezajah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •