محتوای مخفی: پایان خوب بازی
محتوای مخفی: پایان خوب بازی
نه منظور من از پایان خوش با اون مرحله بود که در توضیحات قبلی ذکر کردم به هر حال ممنونم (اما یک چیزی گفتی با سیو قبلی پاراگونت میشه پنجاه پس چجوریه مال من از صفرشروع میشد همون خط سمت راست تو قسمت اسکواد رو میگی که ازپایین شروع میشه میره بالا توجه نکردم کجاش میگه پاراگون چنده میانگین رو کجا میزنه )
اگه اشتباه نکنم همون بال پرنده میشه پاراگون
---------- Post added at 12:36 PM ---------- Previous post was at 12:32 PM ----------
محتوای مخفی: پاسخ
ممنون اما یک سوال دیگه این ماموریتها تو جورنال یک چیز دیگست عنوانشون تو گلکسی مپ یک عنوان دیگه داره
چجورمیشه فهمید توضیحات توجورناال مربوط به کدوم ماموریت توگلکسی مپ هستش
مثل2و1 نیست که راحت بودیم گیج کنندست
واقعا آدم میمونه تو خلق شاهکار هایی که استودیو هایی مثل Bioware میسازن
در مقابل سیل بازی های بیخود و بی ارزش و تکراری
این شماره مثل شماره های قبلی جدا یک کلان اثر بود
اورین سوال خوبی بود...خوب 2 تا ره داره ...یکی اینکه تو جورنال ها اشاره میکنن به سیاره و اگه نکردن شما مجبوری بری اسکن کنی....
دومیم اینکه مثلا تو یه کهکشان شما شانسکی یه اسکن بکن و اگه edi بهت گفت i found something و دورشو واست قرمز کرد برو توش واسه پرتاب یابنده ها....شیوه دومی باعث میشه که وقتی شما تو نقشه کلی گالکسی ها هستی و مثلا یه گلکسی رو اسکن کردی یه درصدی بالاش بیاد که به این معنیه که باز هم توش چیزهایی واسه اسکن داره و تا صد در صد نشه شما اونجا رو کامل اسکن نکردی
---------- Post added at 04:41 PM ---------- Previous post was at 04:40 PM ----------
من که نسخه دوم رو ترجیح میدم...به نظرم یه سر و گردن بالاتر از سومی بود![]()
محتوای مخفی: خیلی اسپویلر جدی نیست :دی در مورد جیمز وگا
نه جونم اشتب حدس زدی![]()
منظورم کلا بود می خوام یک ماموریت برم حالا تو جورنال یک چیزایی نوشته در مورد اون ماموریته من تو گالکسی مپ می خوام بدونم اون کدوم ماموریته تو کدوم سیارست تا انجامش بدم اخه مشخص نیست عنوانهایی که تومپ هست با عنوانهای جورنال یکی نیست مثل قسمتها قبلی واسه همین من گیجم
شما مجبورین که توضیحات هر ماموریت, تو قسمت ژورنال رو با دقت بخونین و طبق اونا برین جلو... برای راهنمایی شدن تو نقشه کهکشان راه شیری (Milk Way) شما تنها نام ماموریت های اصلی (Priority) و ماموریت های فرعی N7 رو دارین و باقیمونده ماموریت های فرعی رو خودتون باید پیگیری کنین. ماموریت های اصلی, نامشون که تو نقشه پیداست ولی برای ظاهر شدن نام ماموریت فرعی N7 باید نشانگر رو بیاریم رو اون دایره (خوشه کهکشونی).
ّبعضی مأموریتها که اصلی هستند و با نوشته توی گلکسی مپ نشون میده. بعضی از مأموریتها فرعی که مربوط به سربروس و برخی اوقات مأموریتهای دیگه میشه توی گلکسی مپ دایره اون قسمت از نقشه چشمک می زنه و میشه پیداش کرد. بقیه مأموریتها توی ژورنال اسم منظومه ای رو که باید واردش بشید رو می نویسه. مثلاً Krogan DMZ shadow broker wet squad . این مءموریتها اجرایی نیستن و فقط باید اسکن بشن. یعنی برای اتمام این مأموریت باید اون منظومه رو اسکن کنید تا بتونید کارتون رو انجام بدید
دور دوم 4900 وار است قبل از مأموریت کوارین ها![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)