تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 159 از 284 اولاول ... 59109149155156157158159160161162163169209259 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,581 به 1,590 از 2840

نام تاپيک: درخواست مشاوره ی خرید ماشین های اصلاح ( سر , صورت)

اگه نباشه جاش خالی می مونه p30worldtizhosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    ⎝⏠⏝⏠⎠

پيش فرض

درود

لوازم داخل کارتن LT 50 چی هستش ؟؟

کسی نمیتونه راهنمائی کنه ؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

درود به دوستان عزیز
    حدود 2 ماه تحقیق کردم برای خرید و بالاخره پریشب braun 790cc رو به قیمت 730000 تومن گرفتم
    دلیل اینکه اینجا مینویسم اینه که خود من برای خرید،خیلی به امثال این فرومها سر میزنم تا از تجربه دیگران استفاده کنم.برای همین وظیفه خودم میدونم که تجربه خودم رو هم ذکر کنم که بدرد نفرات بعدی بخوره
    قبلا فیلیپس senso touch داشتم و راضی بودم.اما صادقانه باید بگم که موهای زیر گلو بعضی وقتا خوب زده نمیشد! حتی با روش صحیح اصلاح دایره وار پیشنهاد خود فیلیپس! یه مورد دیگه اینکه سری فیلیپس موقع کار گرم میشد و من دوست نداشتم.
    و اما براون....
    خب اولین تجربه استفاده از این برند رو دارم الان.راستش از پسر داییم هم که سری 3 یعنی مدل 370 رو داشت پرسیدم و خیلی راضی بود.تازه 370 تولید قدیمش رو داره! وقتی اصلاح کرد،صورتش رو تست کردم دیدم واقعا خوب زده!
    دیگه مصمم شدم برای 790
    بدون هیچ توضیح اضافه فقط میگم کارش عالیه! دوستان در خریدش شک نکنن.من ریشام تقریبا زبر و متراکم هست.اما پوستم حساس نیست(که اگر بود هم واقعا این مدل مشکلی واسه پوست ایجاد نمیکنه).یکی از دغدغه هام برای خرید،صدای زیادش بود،چون توی تمام ویدیوهای این مدل که دیده بودم،صداش به نسبت فیلیپس،وحشتناک بود!!! اما پریشب که واسه اولین بار فروشنده جلوم روشن کرد،تعجب کردم!!صداش اصلا زیاد نیست و خیلی خیلی کارکرد موتورش نرم و دلنشینه.از لحاظ طراحی و کیفیت که خیلی حساس هستم روش،واقعا عالی عمل کرده.خود ریش تراش ساخت آلمان،شارژر چین و مخزن شستشو هم ساخت ایرلند هست.مایع شستشو یکی همراهش هست که اگه بخوام براون بگیرم دوباره،یکم گرونه(حدود 45000تومن).اما اینجا مایع های ایرانی با کیفیت هست 5000 تومن.یادتون باشه که از الکل تنها مثل متانول یا اتانول اصلا استفاده نکنین واسه شستشو چون در دراز مدت امکان پریدن رنگ دستگاهتون و یا تخریب قطعات پلاستیکی خواهد بود.
    در پایان این ایمیل منه و دوستان هر سوالی داشتن ایمیل بزنن پاسخ میدم.روز و شب خوش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by arash777x; 16-10-2013 at 11:33.

3. 5 کاربر از arash777x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    مجازی

پيش فرض

730000 تومن برا ریـــــــــــــــــــش؟؟؟ ؟!!!!!
    اما ماشینش خوشکله

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsan-inventor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    من تا حالا از ژیلت برای اصلاح صورتم استفاده می کردم گاهی هم از ماشین اصلاح بابام که یه ماشین قدیمیه برای خط ریش استفاده می کنم

ولی خیلیا میگن که ته ریش بهت خیلی میاد و خودم هم به همین نتیجه رسیدم... ! حالا دنبال یه ماشین اصلاح هستم که این کارو خیلی خوب انجام بده و مهم تر از همه این که بتونم به ریش مدل بدم. خلاصه کارای ظریف رو به خوب انجام بده.
    نمی دونم ماشین اصلاح داریم که هم بشه باهاش خط انداخت هم تا ضخامت 1 میلیمتر به بالا رو اصلاح کنه ؟ مثل این که دو دسته ماشین اصلاح هست، Grooming و shaver درسته؟ من باید Grooming بگیرم؟!
    چه برندی بهتره؟ فیلیپس، پانا، براون یا رمینگتون ؟
    چند صفحه ای از تاپیکو خوندم مثل این که براون و فیلیپس وضعشون بهتره؟
    ممنون میشم مدلش رو هم بگین اگه می دونین
    قیمت هم تا 400 می تونم هزینه کنم(نهایت) ولی خوب 200 - 400 بگم بهتره و بهترین حالت اینه که تا 300 براش پول بدم
    ممنون./

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

آره عزیز 730 تومن.اما نه واسه ریش تراش،برای سلامت پوست خودم که فک کنم ارزش پوست انسان بیشتر ازینا باشه!
    ضمنا پول ما بی ارزش شده وگرنه باید به ازای دلار 1000 تومن،میشد 250-300 !
    بعدشم این که مناسبه! الان فیلیپس 3d 1280cc از 950 هست تا 1250! پاناسونیک هم همین حدود مدلهای lv61 و lv81
    بهر حال من همیشه چیزایی که میخرم سعی میکنم جوری باشه که تا چند سال واسم مفید کار کنه.وضع مالی آنچنانی هم ندارم و کارم خیلی پر زحمت هست.اما همیشه وقتی چیزی میخوام،بیشتر کار میکنم تا جمع کنم و بخرمش.
    به هر روی،ممنون از توجهت به مطلبم
    اگه سوالی بود در خدمتم.
    ضمنا دوستان یادشون باشه،اگر کسی در خارج از ایران دارید بهش سفارش بدین تا هد یا سری قابل تعویض ماشینتونو از اونجا واستون بگیره و بفرسته یا بیاره.چون سری همین 790،به تنهایی واسه فروش داشت میداد 180000 تومن! من به دوستم که آمریکاس گفتم واسم بفرسته به 25دلار که میشه 75000 تومن.موفق باشین

7. 2 کاربر از arash777x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ببین دوست من اگر میخوای صفر نزنه و خط هم خوب بگیره،من پارسال یه مدل پاناسونیک گرفتم 170 تومن.خیلی خیلی بی صداس و کارش هم خوبه.من باهاش موی بابام و داداشم رو هم اصلاح میکنم چون شونه سرش تنظیم میشه و از حدود 1 میل میزنه تا 15 میلیمتر
    اگه میخوای مدلش رو تو گوگل سرچ کن مشخصاتشو میبینی
    Panasonic ER-GB50
    ضمنا ژاپنی هست

9. این کاربر از arash777x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال رضا جنگنده's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

سلام
    ببخشید اینجا پست می دم. چون یه ربطی به ریش داره اومدم اینجا...
    یه سوال دارم.
    افتر شیو رو بعد از این که به صورت زدم، باید بشورم؟ یا بزارم رو صورتم باشه تا خشک بشه و نشورمش؟

ارسال شده از GT-I9300 با استفاده از تپاتالک 2

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام
    یه سوال دارم.
    افتر شیو رو بعد از این که به صورت زدم، باید بشورم؟ یا بزارم رو صورتم باشه تا خشک بشه و نشورمش؟

نباید بشوریش .باید بزاریش تا چند ساعتی روی پوست باشه
    کسی دستورالعملی برای ساخت افترشیو داره ؟ چون قیمتشون خیلی بالا رفته

12. این کاربر از bas ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه arming900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    یه سوال دارم.

افتر شیو مثل کرم جذب پوست میشه,کرم تا جذب نشه اثر نداره درست؟ اینم اگر بشوری انگار نه انگار

14. این کاربر از arming900 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان منم بعد از کلی تحقیق میخوام فردا یا پس فردا شیور پاناسونیک مدل Panasonic ES-SL41 بگیرم چند ویدئو ازش دیدم خیلی عالیه فقط امیدوارم فویل و تیغش هم تو بازار باشه.
    البته من در نظرم براون بود ولی اصلا تو بازار هیچ مدلش پیدا نمیشه البته خودم از 6 سال پیش یه مدل براون داشتم تا الان که چند وقت پیش فویلش شکست و دیگه تو بازار هم نتونستام براش فویل پیدا کنم.
    البته تو این 10-15 روز که تحقیق کردم بعد از مدت ها به پاناسونیک رسیدم واقعا نسبت به قیمتش عالیه البته همین مدلی که بالا بهتون گفتم رو میخوام بخرم که یک مدل جدید و طراحی کاملا بروزی داره و جوایز زیادی رو هم تاکنون گرفته!
    قیمتش حدود 270 هزار هست هر جند این قیمت با این وصع مالی افتضاحی که الان داریم کمم نیست ولی امیدوارم مدل خوبی باشه.

تصویر از محصول:

امکانات این مدل:

تيز ترين تيغه هاي دنيا با زاويه 30 درجه .
    داراي سه تيغه مستقل و متحرک .
    سيستم مخصوص بالا آوردن مو و برش کوتاهترين مو .
    تيغه مرتب کننده .
    دريچه مخصوص شستشوي آسان.
    تيغه هاي ضد زنگ و قابل شستشو.

پايه شارژ

بدون لرزش و صدا.
    قابل شستشو وداراي بدنه و اجزاي کاملاً ضد آب.

اینم چند ویدئو از این محصول واقعا خوب اصلاح میکنه فیلم ها رو ببینید:

Last edited by VAHID; 16-10-2013 at 19:41. دليل: گذاشتن هر گونه لینک ممنوع

16. این کاربر از fire.boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •