تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 159 از 507 اولاول ... 59109149155156157158159160161162163169209259 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,581 به 1,590 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

آخر فروم باز ba maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1- پسرای فروم, اگه دوست دختر دارید هیچ وقت بخاطرش دوستای معمولی دخترتون رو نندازید دور..
    2-همیشه سعی کنید تو روابطتون با جنس مخالف راه بازگشتی رو هم واسه خودتون بذارید.میدونم سخته اما باید گذاشت...
    3-از آدما واسه خودتون بت نسازید(این یعنی دیر یا زود می بازین)
    4-پسرای فروم,وقتی عاشق بشید که قصدتون از بدست وردن اون دختر ازدواج باشه و بدستش بیارید با هر زحمتی که شده...
    5-تنها نکنید خودتونو...تنهایی وابستگی میاره

2. 12 کاربر از ba maram بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات skyzare's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    شهر علم و ادب

پيش فرض

با سلام ...

به نظرمن اصلا داشتن دوست از جنس مخالف اشتباه هست.

نظر شخصی خودم هست داشتن یه دوست از جنس مخالف حتی اگه به ازدواج ختم نشه یه جوری خیانت به همسر اینده هست . فرض هم که به ازدواج ختم بشه امار و ارقام نشون دهنده این هست که پایدار نیست و به طلاق ختم میشه .

=================================

جدای از این موارد به نظرم وقتی دوستی های با جنس مخالف به ازدواج هم ختم بشه از همون اول توی زندگی یه جوری بوی خیانت رو هر دو طرفین احساس میکنند . احساس اینکه اینی که به این راحتی با من بوده نکنه حالا هم به راحتی با یکی دیگه بره دوستی کنه .

================================

دوستی با جنس مخالف اشتباهی بس بزرگ است و اگر به ازدواج ختم شود اشتباهی بس بزرگتر ......

4. 9 کاربر از skyzare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اگه با دو رنگی ( از عمد ) رابطه ای با شخص غیر هم جنس را بهم زدین باید حد اقل حرمت عشق و لحضات خوبی که باهاش داشتین را نگه دارین و بدیش را جلوی دیگران نگیم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6. 9 کاربر از alijigari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

یاد بگیریم که هر پند و اندرزی ارزشمند نیست. بعضی نسخه ها فقط به درد بعضی ها می خوره.

8. 13 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

سلام.

تجربیات متفاوت و گوناگونی رو دوستان اینجا مطرح کردند که همگی ارزشمنده و طی سالیان به دست اومده.
    بنده هم بر حسب دعوتی که جناب zr1 داشتند، یک تجربه ی کوچیک زندگیم رو بگم:

همیشه با دوستان آشنایانتون مانند یک دوست و یک آشنا معاشرت کنین ولی موقع تجارت و معاملات اقتصادی، با همون آشناها مانند یک غریبه رفتار کنین و همه چیز رو از قبل نوشته و قرارداد کنید. چرا که بعدا هر دو طرف از دست هم ناراحت خواهید شد و ممکنه که رابطه ی دوستی تون رو هم تحت تاثیر قرار بده.

همین خود من یه بار برای یکی از رفقا که از دوران دبیرستان تا الان با هم آشنا هستیم، یه کاری رو به درخواست اون بابا انجام دادم که انصافا پر زحمت هم بود. در هر هفته یک روز به خاطر این شخص و شرکتش، بنده چیزی حدود 500 کیلومتر رو طی میکردم و به یه شهر دیگه میرفتم و برای یه کاری در اون شهر بازاریابی میکردم. قرار هم بر این بود که به ازای هر مشتری جدیدی که من برای شرکت اونها پیدا کنم سهمی از قراردادهای جدید داشته باشم. ولی به سبب همون نکته ای که گفتم و اعتماد به اینکه برحسب رفاقت لازم نیست که قرارداد رسمی با هم ببندیم و مطمئنا من حق ایشون رو نمیخورم و ایشون هم حق بنده رو ، جوری شد که بعد از چند ماه متوجه شدم که مشتریهای بسیاری رو که من برای شرکت ایشون پیدا کردم رو مدعی میشه که اینها از قبل مشتری خودمون بودند! در حالیکه مطمئن بودم مشتریهایی هستند که به واسطه ی بازاریابی من مشتری شرکت مذکور شدند. از طرفی هم اون دوستمون واقعا فکر نمیکرد که مشتریها جدید هستند چون بعدا فهمیدم که یه شخصی از کارمندای شرکتش این موضوع رو کتمان میکرده و رفیق بنده به سبب اعتمادی که به اون طرف هم داشته حرفشرو باور میکرده. وگرنه قصد سرکیسه کردن منو نداشته.
    و اینطوری عملا من داشتم مفت و مجانی براشون کار میکردم. من مدعی بودم که پول منو دارین میخورین و اون رفیقمون هم خیال میکرد که من میخوام بابت کار نکرده ازشون پول بگیرم. و اینطوری کم کم داشت رفاقت ما لکه دار میشد و هر دوطرف گمان بد نسبت به دیگری داشتند.
    من از اون کار کشیدم بیرون بدون اینکه واقعا به حقم برسم و البته سعی کردم که این موضوع، روی رفاقت سابق بنده با ایشون تاثیر نذاره و به روی خودم هم نیاوردم ولی برام تجربه شد که دیگه از اعتمادهای بیجا نکنم.

موفق باشین.
    90/10/19

10. 18 کاربر از davy jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

13 تذکر

دوستان گرامی :

در این تاپیک ، علاوه بر نقل قول گرفتن ، نقد تجربیات دیگران و پرداختن به نظرات دیگران و بحث در باره ی تجربیات دیگران ممنوعه .

علتش هم مسائلی هست که درگذشته بوجود اومده و دوستان پیگیر تاپیک در جریانش هستند /

در این تاپیک فقط و فقط و فقط تجربیات شخصی بیان میشه و هر پستی که خارج از حیطه ی فوق باشه بون تعارف حذف میشه /

در این مورد اگر بحثی - سوالی - صحبتی هست یا از طریق پروفایل و پی ام ، یا از طریق انجمن انتقادات پیشنهادات مطرح کنید /

پیشاپیش ممنون از توجه و همکاری شما

12. 16 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

هديه دادن به كسي كه لياقت ندارد

ناسپاسي از كسانيست كه لايقترند...

داره خودمونی میشه majid_98's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    پایتخت قدیم

پيش فرض

دوستان همیشه حواصتون باشه که زود عاشق نشین.
    وقت واسه عاشقی و دلدادگی همیشه هست.
    صبور باشین.یکم وقت تلف کنین و حسابی طرف رو بشناسین و خوب امتحانش کنین بعدش اگه دیدین لیاقت عاشقی رو داره عاشقش بشین.همیشه به یاد داشته باشین دارین عاشق چه شخصیتی میشین.
    اجازه ندید تو این جور مسائل سوع تفاهم پیش بیاد. در صورت نیاز افکار و هدفتون رو توضیح بدین.
    موفق باشین.

15. 13 کاربر از majid_98 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

با انسانهای حسود و بخیل به هیج وجهه مشورت نکنید.چون اونا چیزی رو خوب میگن که براتون ضرر داره

17. 10 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات skyzare's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    شهر علم و ادب

پيش فرض

با سلام ...

هر وقت خواستید یه کاری رو برای به نفر انجام بدید با جزئیات ازش بپرسید که میخواید چه جوری انجام بدم . که اگه بعدا خراب شد نندازه تقصیر شما .

====================

من امروز برای یه نفر یه کاری انجام دادم ....یه خورده خراب شده انداخته تقصیر من ...

====================

راستش من یه چند روزی هست که این تاپیک رو دیدم یه چیزی که برام جالبه بود این هست که الان با یه دید ظریفتری به اتفاق هایی که برام میفته نگاه میکنم . و ازش یه نتیجه میگیرم .... در صورتی که قبلا این جوری نبود . فکر کنم برای بعضی از شما هم به وجود اومده مرتب پست میدید .

====================

19. 10 کاربر از skyzare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •