تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 159 از 258 اولاول ... 59109149155156157158159160161162163169209 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,581 به 1,590 از 2579

نام تاپيک: [ Yahoo! Mail ] / تمامی مسائل ياهو ميل

پروفشنال attaghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام فکر می کنم همون بالای قسمت سوال امنیتی یه بخش هست که هایپر لینک است به نام
    Password helper

رو اون کلیک کن
    و در صفحه ای که میاد
    iI am forgot my password
    رو انتخاب کن تا سوال بیاد
    اگر هایپر لینک نبود برو همون ورودی میل یاهو و اون زیر همین جمله پسورد رو فراموش کردم رو انتخاب کن احتمالا در ادامه یه جایی می رسی که بهت سوالتو نشون میده

می تونی تو اون بخش جواب اگه هبچ ابده ای نداری بنویسی فراموش کردی چون چندین سال پیش انتخابش کردی
    سلام دوست عزيزم
    آقا اين ياهو همه اطلاعات رو دادم باز ميگه يه فايل ضميمه كنم اين قسمت چي ميخواد ارور داده :

يه سوال ديگم اينكه قسمتي هست تاريخ دقيق تولد به ميلادي كه موقع ثبت نام داديم رو بهمون نشون بده ؟
    خيلي ممنون از راهنماييتون

آخر فروم باز amir.7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تبعیدگاه دنیا

پيش فرض

سلام

دوستان من هر وقت میخوام یه ایمیل گروهی ارسال کنم باید تک تک اعضا رو تیک بزنم اما توی جیمیل یه گزینه انتخاب همه رو داره که کار رو راحت میکنه

میخوام بدونم آیا راهی هست که با سرویس ایمیل هم این کار رو کرد و یه دفعه همه رو علامت دار کرد و ارسال کنیم

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

حـــــرفـه ای m.beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوست عزيزم
    آقا اين ياهو همه اطلاعات رو دادم باز ميگه يه فايل ضميمه كنم اين قسمت چي ميخواد ارور داده :

يه سوال ديگم اينكه قسمتي هست تاريخ دقيق تولد به ميلادي كه موقع ثبت نام داديم رو بهمون نشون بده ؟
    خيلي ممنون از راهنماييتون
    سلام

به نظرم باید یه فایل عکس از صفحه یاهو وقتی بهت ارور می ده رو اتچ کنی. یعنی یه پرینت اسکرین بگیر از مانیتور و ارور یاهو و بعد اونو اتچ کن

سلام

دوستان من هر وقت میخوام یه ایمیل گروهی ارسال کنم باید تک تک اعضا رو تیک بزنم اما توی جیمیل یه گزینه انتخاب همه رو داره که کار رو راحت میکنه

میخوام بدونم آیا راهی هست که با سرویس ایمیل هم این کار رو کرد و یه دفعه همه رو علامت دار کرد و ارسال کنیم

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    من یه راه می شناسم راههای دیگشو نمی دونم
    تب کانکت ها رو انتخاب کنید
    اونجا تیک بالاتیرین قسمت رو بزنید که همه کانکت ها رو انتخاب کنه
    همون
    select all
    بعد کنارش گزینه فرستادن نامه به همه ظاهر می شه انتخاب و شرو به نوشتن مبل کنبد

4. 3 کاربر از m.beh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amir.7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تبعیدگاه دنیا

پيش فرض

من یه راه می شناسم راههای دیگشو نمی دونم
    تب کانکت ها رو انتخاب کنید
    اونجا تیک بالاتیرین قسمت رو بزنید که همه کانکت ها رو انتخاب کنه
    همون
    select all
    بعد کنارش گزینه فرستادن نامه به همه ظاهر می شه انتخاب و شرو به نوشتن مبل کنبد
    ممنونم دوست من راه خیلی خوبی بود

حالا راهی هم داریم که وقتی یه نامه رو خوندیم همونجا برای همه ارسال کنیم

با تشکر مجدد از شما

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام
    چند وقتیه هر چی ایمیل برام ارسال میشه میره تو پوشه trash و متاسفانه بعد هم پاک میشه
    کسی میدونه مشکل کجاست؟
    ممنون

آخر فروم باز arash66_2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

سلام دوستان
    من جواب سوال امنیتی رو یادم نمیاد چون با موبایل وصل شدم دیگه با پی سی هم بیام باز اون سوال امنیتی رو میاره و من جوابشو نمی دونم . چطوری می تونم سوال رو عوض کنم اینا یا مشکل رو برطرف کنم؟
    کسی جوابی برای این نداره؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من جواب سوال امنیتی رو یادم نمیاد چون با موبایل وصل شدم دیگه با پی سی هم بیام باز اون سوال امنیتی رو میاره و من جوابشو نمی دونم . چطوری می تونم سوال رو عوض کنم اینا یا مشکل رو برطرف کنم؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. 2 کاربر از m.beh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام

به نظرم باید یه فایل عکس از صفحه یاهو وقتی بهت ارور می ده رو اتچ کنی. یعنی یه پرینت اسکرین بگیر از مانیتور و ارور یاهو و بعد اونو اتچ کن
    سلام دوست عزيزم
    آقا ما بعد از دو روز مكاتبه با ياهو كه دو بار ميل فرستاد كه جواب سوالاي امنيتي رو بده در صورتي كه من نوشته بودم يادم رفته ولي همين جوري يه چيزايي زدم و فرستادم و سومين ايمل رو فرستاد كه متن زير هست و فكر كنم گفته تا سوالارو جواب ندم نميشه . من اون ايميلم و چيزايي كه توش دارم برام خيلي مهمه . به نظر شما ديگه چي كار ميتونم بكنم . بهش پسورد ياهوم رو بده بگم چك كنه ببينه خودم هستم جواب ميده يا نه يا مثلا ايميل ايميل كه باهاش زياد در ارتباط بودم رو بهش بگم . واقعا برام خيلي مهمه اگه باز نشه برام خيلي گرفتاري درست ميشه و بيچاره ميشم .
    ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوست عزيزم
    آقا ما بعد از دو روز مكاتبه با ياهو كه دو بار ميل فرستاد كه جواب سوالاي امنيتي رو بده در صورتي كه من نوشته بودم يادم رفته ولي همين جوري يه چيزايي زدم و فرستادم و سومين ايمل رو فرستاد كه متن زير هست و فكر كنم گفته تا سوالارو جواب ندم نميشه . من اون ايميلم و چيزايي كه توش دارم برام خيلي مهمه . به نظر شما ديگه چي كار ميتونم بكنم . بهش پسورد ياهوم رو بده بگم چك كنه ببينه خودم هستم جواب ميده يا نه يا مثلا ايميل ايميل كه باهاش زياد در ارتباط بودم رو بهش بگم . واقعا برام خيلي مهمه اگه باز نشه برام خيلي گرفتاري درست ميشه و بيچاره ميشم .
    ممنون
    اگر پسوردشو داشتی چرا از اول بهش نگفتی
    این می گه که جوابات نمی خوره
    و اگر واقعا این میل رو می خوای یه بار دیگه فرم رو پر کن

این دفعه بنویس پسوردشو داری
    من در جریان مکاتباتتون و چیزایی که گفتید نیستم پس نمی تونم قضاوت کنم اما تو همین تاپیک چندین .ت پیش همین مشکو بچه ها گفته بودند که با یکیشون سعی کردیم مشکلو حل کنیم منجر به این شد که من اون تاپبکو بزنم و راه حل مشکلو بگم. حالا بگرد تو پست های قبلی و بیین کیا دیگه از این روش استفاده کردند و جواب گرفتند با کبا کلا استفاده کردند یه پبغام خصوصی بزار از شون بپرس چی کار کنی من تا حالا با یاهئ مکاتبه نداشتم اما فکر کنم بچه ها گفته بودند جواب سوال امنیتی رو نمی دوننند ولی پسورد دارند
    موفق باشی

12. این کاربر از m.beh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اگر پسوردشو داشتی چرا از اول بهش نگفتی
    این می گه که جوابات نمی خوره
    و اگر واقعا این میل رو می خوای یه بار دیگه فرم رو پر کن

این دفعه بنویس پسوردشو داری
    من در جریان مکاتباتتون و چیزایی که گفتید نیستم پس نمی تونم قضاوت کنم اما تو همین تاپیک چندین .ت پیش همین مشکو بچه ها گفته بودند که با یکیشون سعی کردیم مشکلو حل کنیم منجر به این شد که من اون تاپبکو بزنم و راه حل مشکلو بگم. حالا بگرد تو پست های قبلی و بیین کیا دیگه از این روش استفاده کردند و جواب گرفتند با کبا کلا استفاده کردند یه پبغام خصوصی بزار از شون بپرس چی کار کنی من تا حالا با یاهئ مکاتبه نداشتم اما فکر کنم بچه ها گفته بودند جواب سوال امنیتی رو نمی دوننند ولی پسورد دارند
    موفق باشی
    سلام خيلي ممنون دوست عزيزم
    والا مكاتبه فقط دو بار ايميل فرستاد دو تا سوال بود گفت جوابشو يا اون چيزي كه حدس ميزني نزديكش باشه بنويس بفرست دفعه اول زدم دوباره دفعه بعد همون سوالا رو داد گفت دوباره سعي كن دوباره زدم دفعه سوم اين ايميل رو فرستاد .
    اون دوستاني كه سوال و جواب امنيتيشون يادشون رفته بود پسورد ايميلشون رو دادن كارشون درست شده ياهو قبول كرده ؟
    با تشكر فراوان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •