تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 159 از 4105 اولاول ... 591091491551561571581591601611621631692092596591159 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,581 به 1,590 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه S126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

فقط برو بکس اونایی که تازه میخان برن زیر پرچم:
    چه توی دوره آموزشی و چه بعدش هر کاری رو گفتن بلدی، از رانندگی گرفته تا کامپیوتر یا کارای فنی یا هر چیز دیگه بگید بلد نیستم.
    یادتون باشه توی سربازی شما فقط راه رفتن بلدید اونم بعضی وقتا لنگ میزنید و میخورید زمین.

خود من یه بار اشتباه کردم گفتم word بلدم، یه دفتر به اندازه A4 با 200 و خورده ای صفحه گذاشتن جلوم که بیا اسم های دفتر رو تو کامپیوتر ثبت کن.100 تا دروغ بافتم تا بیخیال من شدن.
    یا بچه هایی بودن که برای رانندگی رفتن. دیدم پول 4 تا لاستیک دادن که نکنه به خاطر لاستیک صاف تصادف کنن براشون بشه ماجرا، به خاطر تصادف یک ماه اضاف خوردن و چندین مورد دیگه

خلاصه هواستون باشه
    موافق نیستم. مگه شما بگی هیچ کاری بلد نیستم مثلا میگین صبح بیا بشین اینجا و خودت رو باد بزن و بعد برو خونتون؟؟ این جور سربازها رو یا میبرن خبازخونه یا تخلیه فاضلاب و نظافت پادگان و تخلیه بار و از این جور حمالی ها / کار با کامپیوتر که میشی اداری و همه اش توی یه اتاق هستی و از حمالی خبری نیست .اتفاقا رانندگی خیلی هم حال میده . یه پژو می اندازن زیر پات و صبح تا غروب توی خیابون ها با بنزین مجانی و بدون خرج میری شهر رو می چرخی و زمان رو هم احساس نمی کنی چه جوری می گذره. من اگه دست خودم بود راننده میشدم تا از این دیوارهای پادگان دور باشم .حیف که فقط سرباز صفر ها رو برمی دارن و نگهبانیشون هم زیادتره .

اگه نباشه جاش خالی می مونه S126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

فقط برو بکس اونایی که تازه میخان برن زیر پرچم:
    چه توی دوره آموزشی و چه بعدش هر کاری رو گفتن بلدی، از رانندگی گرفته تا کامپیوتر یا کارای فنی یا هر چیز دیگه بگید بلد نیستم.
    یادتون باشه توی سربازی شما فقط راه رفتن بلدید اونم بعضی وقتا لنگ میزنید و میخورید زمین.

خود من یه بار اشتباه کردم گفتم word بلدم، یه دفتر به اندازه A4 با 200 و خورده ای صفحه گذاشتن جلوم که بیا اسم های دفتر رو تو کامپیوتر ثبت کن.100 تا دروغ بافتم تا بیخیال من شدن.
    یا بچه هایی بودن که برای رانندگی رفتن. دیدم پول 4 تا لاستیک دادن که نکنه به خاطر لاستیک صاف تصادف کنن براشون بشه ماجرا، به خاطر تصادف یک ماه اضاف خوردن و چندین مورد دیگه

خلاصه هواستون باشه
    موافق نیستم. مگه شما بگی هیچ کاری بلد نیستم مثلا میگین صبح بیا بشین اینجا و خودت رو باد بزن و بعد برو خونتون؟؟ این جور سربازها رو یا میبرن خبازخونه یا تخلیه فاضلاب و نظافت پادگان و تخلیه بار و از این جور حمالی ها / کار با کامپیوتر که میشی اداری و همه اش توی یه اتاق هستی و از حمالی خبری نیست .اتفاقا رانندگی خیلی هم حال میده . یه پژو می اندازن زیر پات و صبح تا غروب توی خیابون ها با بنزین مجانی و بدون خرج میری شهر رو می چرخی و زمان رو هم احساس نمی کنی چه جوری می گذره. من اگه دست خودم بود راننده میشدم تا از این دیوارهای پادگان دور باشم تازه پلاکش هم نظامیه و کسی کاریت نداره (جز دژبان !! ).حیف که فقط سرباز صفر ها رو برمی دارن و نگهبانیشون هم زیادتره .

3. 3 کاربر از S126 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    شهرضا

پيش فرض

با سلام
    دوستان کسی اطلاع داره در سال 90 قانون کسری خدمت رزمندگان و همچنین معافیت 3 برادری همچنان هست یا نه؟
    یه سوال دیگه، شنیدم قرار مدت زمان سربازی زیاد بشه.حقیقت داره این موضوع؟
    Last edited by 64; 02-04-2011 at 09:26.

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

یه سوال دیگه شنیدم قرار مدت زمان سربازی زیاد بشه ؟حقیقت داره این موضوع؟
    از مهر 90 میشه 24 ماه! اینو با اطمینان میگم!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    شهرضا

پيش فرض

اگر کسی قبل از مهر 90 اعزام بشه آیا قانون افزایش مدت زمان خدمت شامل حالش میشه؟

آخر فروم باز HITB0Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    هرجا که $ باشه!

پيش فرض

اگر کسی قبل از مهر 90 اعزام بشه آیا قانون افزایش مدت زمان خدمت شامل حالش میشه؟
    اگر حرف دوستمون درست باشه,شما حتی اگه شهریور هم اعزام بشی افزایش خدمت شامل حالت نمیشه!

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

از مهر 90 میشه 24 ماه! اینو با اطمینان میگم!
    شما به استناد چی با اطمینان میگی؟

9. این کاربر از rozbeh85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

شما به استناد چی با اطمینان میگی؟
    نامه اش رو خود فرمانده مون نشونمون داد. بخاطر اینکه بچه ها ( اونهاییکه کسری داشتن و اینا باور نمیکردن)
    کلی بود یعنی!! واسه کسانی که کسری داشتن و همین 24 ماه شدن و کلا قانون جدید!!
    البته خوب مملکت که دیگه همه میدونین. یه نامه دیگه میزنن تنگش میکنن فروردین 91.
    اینم امکانش هست ولی نامه رو من خودم چون خط 1 گروهان بودم. دیدم!

11. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

نامه اش رو خود فرمانده مون نشونمون داد. بخاطر اینکه بچه ها ( اونهاییکه کسری داشتن و اینا باور نمیکردن)
    کلی بود یعنی!! واسه کسانی که کسری داشتن و همین 24 ماه شدن و کلا قانون جدید!!
    البته خوب مملکت که دیگه همه میدونین. یه نامه دیگه میزنن تنگش میکنن فروردین 91.
    اینم امکانش هست ولی نامه رو من خودم چون خط 1 گروهان بودم. دیدم!
    دوست عزیز من نمیدونم کجا خدمت میکنی ولی به نظر من باور نکن
    من به خاطر جایی که هستم مرتب ما معاونت احتیاط ستاد نزاجا در تماس و رفت و آمد هستیم و تا به حال هیچ دستوری به منظور افزایش خدمت سربازی از ستاد کل صادر نشده، من صبح هم زنگ زدم به یکی از دوستام که ستاد مشترک ( چهار راه قصر) خدمت میکنه پرسیدم اونم گفت چیزی نشنیده.
    باز تو این مملکت هیچ چیزی بعید نیست، به نظرم خیلی بعید هست خدمت رو بکنن 24 ماه، همین طوری خیلی ها نمیان دیگه فکر کن خدمت بشه 24 ماه طرف 3 ماه هم سنوات داشته باشه، ببخشید مغزش ایراد داره بره 27 ماه خدمت کنه!!
    کلاً بعیده...

13. این کاربر از rozbeh85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    شهرضا

پيش فرض

چه راه عملی و شدنی! وجود داره برا اینکه تاریخ اعزام رو جلو انداخت؟ من تاریخ اعزامم رو از نظام وظیفه شهرمون پرسیدم گفت1 تیر . ولی هنوز برگ سبز برام نیومده. میخوام اول اریبهشت برم. ضمنا من قبلا 5 ماه تو نیرو انتظامی خدمت هم کردم و اعزام مجدد محسوب میشم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •