با هارد ریست روشن نمیشه ؟ با باتری شارژ شده ی یک گوشی دیگه هم امتحان کنین
با هارد ریست روشن نمیشه ؟ با باتری شارژ شده ی یک گوشی دیگه هم امتحان کنین
نه متعصفانه روشن نمیشه .ممکنه از باتری باشه ؟؟.اگه از باتری هم نبود مشکل از چیه ؟؟ وفتی به کامپیوتر وصل میکنم یه صدا میاد که وصل شد ولی هیچ اتفاقی نمیفته البته درایور ا چ تی سی هم رو کامپیوترم نصب نیست .
اگر با باتری شارژدار هم روشن نشه و هاردریست هم نشه دیگه نتها راه تعمیرگاه هست . بهتره دو سه جا نشون بدین اول تا اگر عیب ساده ای داره سرتون کلاه نره .
گوشی رو برم تعمیرات یکی گفت نرم افزاری یکی گفت سخت افزاری . کلا هر کی یه چیزی گفت . و گفتن باید بفرستم تهران !!! اگه نرم افزاری باشه چجوری میشه درستش کرد ؟؟؟
بیشترشون خودشون تعمیر میکنند یا میدن مغازه های دیگه و میگن تهران تا پول بیشتری بگیرند . شما نگفتین چطوری خراب شد . از اینترنت چیزی دانلود کردین ؟ توی سایتی رفتین و اینجوری شد ؟ دقیقاً چطوری خراب شد ؟ درضمن علت هر چیزی باشه اگر با باتری شارژدار و هاردریست روشن نشه دیگه کار شما نیست .
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 29-04-2014 at 22:29.
همینجوری خاموش شده روشن نشده .شاید هم برنامه ای چیزی نصب کرده باشم . یکی گفت باید بوت ترمیم بشه احتمالا از اونه . نمیتونم خودم ترمیم کنم ؟
اگه میره به حالت بوت پس ممکنه بشه با کامپیوتر ROM رو عوض کنین .
سلام
راهی نیست که بشه صدای هدفون گوشی رو بیشتر کرد؟
کد *#*#197328640#*#* رو امتحان کردم...هیچ اتفاقی نیوفتاد
از اپ های Speaker Boost و volume+ هم استفاده کردم ولی تغییری احساس نکردم...دوستان اگه راهی هست بگین استفاده کنیم...ممنون
دوستان من وقتی گوشیم به نت وصل میشه و hotspot رو فعال میکنم خودش شروع میکنه به دانلود کردن جندتا نرم افزار
مثلا مینویسه آپدیت جی میل و ...
اینو چجوری غیر فعال کنم؟
تازه وقتی مثلا gprs گوشی رو فعال میکنم در حالی که اصلا هات اسپات رو هم فعال نکردم ظرف 5 دقیقه میبینم هزار تومن شارژ میخوره ؟؟؟
مشکل کجاست چرا انقد هزینه مصرف میکنه چیو باید غیر فعال کنم؟
سلام.
دوست عزیز اون قضیه هات اسپات که اصلا" فلسفه ش چیز دیگه هست و برای انتقال اینترنت گوشی به سایر استفاده کننده هاست.شما باید با دیتای گوشی وصل باشی که هات اسپات رو راه اندازی کنی اگر با وایرلس وصل باشی که هات اسپات عملا" کار نمیکنه چون به محض راه اندازیش وای فای غیر فعال میشه.
اما در مورد برنامه ها که آپدیت میشن اینا یکسری نرم افزارهای سیستم هستن که آپدیت میشن میتونی به قسمت Data Usage بری و مدیریتشون کنی.(البته باید نوع گوشیت رو هم میگفتی که بشه بهتر راهنمایی کرد).![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)