تایید میشه!
بعضی وقت ها هم بیشتر از نیم ساعت قطع میمونه!
ولی جدیدا تو بعضی ساعات چند دقیقه یه بار قطع میشه!
باز زنگ زدم پشتیبانی میگه مشکل از تهرانه!
موندم اگه مشکل همه ی شهرها از تهرانه چطور اصفهان درسته؟؟؟؟؟؟
تایید میشه!
بعضی وقت ها هم بیشتر از نیم ساعت قطع میمونه!
ولی جدیدا تو بعضی ساعات چند دقیقه یه بار قطع میشه!
باز زنگ زدم پشتیبانی میگه مشکل از تهرانه!
موندم اگه مشکل همه ی شهرها از تهرانه چطور اصفهان درسته؟؟؟؟؟؟
من هم وقتی خواستم از صبا جدا شم و بیام پارس انلاین بینش 1 ماه و نیم وقفه افتاد !سلام دوستان من حدود10روزه اکانتم تموم شده ولی صبانت رانژه خطم رو جمع نمیکنه درخواست جمع آوری هم 4 روز پیش دادمالان هم با پارس قرارداد بستم هنوز به علت رانژه این شرکت .... نمیتونم وصل شم
تازه اوله کاری ! مونده !
امروز از پارس بهم زنگ زدن گفتن مرکز مخابراتیتون مدارکت رو برگشت زده!
گفتم چرا؟گفت:چون شما یه شرکت دیگه روی خط شما هنوز تجهیزات داره!!!!گفت زنگ بزن به اون شرکت بگو جمع کنن!
بهش گفتم من 6 یا7 روزی میشه به صبانت درخواست دادم
بعد زنگ زدم صبا گفت شما دوشنبه درخواست دادین تازه 28ام مدارکت رو فرستادیم از اون موقع تا 10 روز صبر کن تا رانژه ات جمع شه!!!!!!!!!
من تو این مدت چیکار کنم؟حسابی این 2تا شرکت دارن اعصابم رو بهم میریزن!!
Last edited by mahdi-001; 24-10-2010 at 22:05.
منطقی تر اینه که صبانت زوری نگهت داشتهحسابی طرفدار پیدا کردی
.
مستقیم به خود پشتیبانی صبانت زنگ بزن شاید نماینده داره اذیت میکنه که مشتریش رو از دست نده .
دقیقا واسه من هم همین مسائل پیش اومد !امروز از پارس بهم زنگ زدن گفتن مرکز مخابراتیتون مدارکت رو برگشت زده!
گفتم چرا؟گفت:چون شما یه شرکت دیگه روی خط شما هنوز تجهیزات داره!!!!گفت زنگ بزن به اون شرکت بگو جمع کنن!
بهش گفتم من 6 یا7 روزی میشه به صبانت درخواست دادم
بعد زنگ زدم صبا گفت شما دوشنبه درخواست دادین تازه 28ام مدارکت رو فرستادیم از اون موقع تا 10 روز صبر کن تا رانژه ات جمع شه!!!!!!!!!
من تو این مدت چیکار کنم؟حسابی این 2تا شرکت دارن اعصابم رو بهم میریزن!!
از یه طرف هی زنگ میزدم به صبا ! از یه طرف به پارس !
صبانت به من گفت نامه جمع اوری رو فرستادیم مرکز مخابراتی ! مرکز میگفت نامه ای به ما نرسیده !
از اون طرف هم پارس گفت خطت هنوز وصله و مدارکت رو مخابرات پس فرستاده !
چنان اعصابی از من بهم ریختن که نگو !!
به نظرم یه طرح یک ماهه edge راه بنداز فعلا
برادر همه شرکت ها شبانشون چند ساعت پشت سرهم هستش و هر یه ساعت دیسکانکت نداره
این مشکلی که گفتی برای صبانت وجود داره؟ در صورتی که شبانه بعضی از شرکت ها سرعتش از صبانت هم بالاتره!
منم سه هفته پیش سه ماهم تموم شد .
همون روز زنگ زدن گفتن تمومه فکر کردن منم فوری پول میدم .
از اون روز سه هفته هستش که هر روز زنگ میزدم که تخلیه کنن اونا هم میگفتن تا ظهر تخلیه میشه ولی نمیشد .
آخرش رفتم شرکتش کلی سر و صدا راه انداختم تا تخلیه کردن .
اگه دوستان مشهدی هستن بگن تا راهنمای کنم چجوری راحت تر رانژه شون رو بردارن .
با این سرعت افتضاحشون توقع دارن هنوز صبانت بگیریم .
الان پارس گرفتم سرعت شبانش بین 100 تا 200 هستش
دوست عزيز راهنمائي كنيد ببينيم بايد براي تخليه فوري خط چكار كنيم
من منظورتونو دقیقا نفهمیدم یعنی چی .اون موقع شما باید این جواب دوره ای رو تو روزانه هم بفرستید یا نه ؟ یعنی باید تو روزانه هم بعد از یک ساعت باید قطع بشید دیگه . پس چرا اینطور نیست . محض اطلاع شما بگویم که این یک نرم افزار ساده است که از ابتدا هم در شبانه های صبانت بوده است و یک ساعت به یک ساعت اکانت های شبانه را قطع می کند. در صورتیکه اگر شما همان موقع شب با اکانت خودتان وصل شوید تا صبح کانکت هستید و البته شارژتان هم تا آن موقع به پایان رسیده است !!! (اتفاقی برای من همان شب اول افتاد)
برای اطلاع بیشتر می توانید به قسمت پرسش و پاسخ سایت صبانت مراجعه کنید که در آنجا خود شرکت می گوید ما یک ساعت به یک ساعت اینترنت شبانه را قطع می کنیم البته برای رفاه حال شما و دلایل فنی !!! و مدیریتی !!!
البته این را هم بگم که ما با این نرم افزار اولیه چندان هم مشکلی نداشتیم .حتی یه جورایی به آن عادت هم کرده بودیم.چیزی که برای ما آزار دهنده است نرم افزار دومیه هست که از اول مهر کار گذاشتن و سرعت شبانه رو به 15 تا 20 کیلو محدود می کنه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این یکی فکر کنم دیگه همه مشتریا رو فراری بده.
Last edited by RezaMagiclife; 25-10-2010 at 12:12.
دوست عزیز میشه بگین شما کدامیک از سرویس های پارس آنلاین رو گرفتین ؟
در ضمن شما از تورنت هم استفاده می کنین شنیده بودم پارس انلاین تورنت رو میبنده ؟ آیا این مسئله درسته ؟
Last edited by RezaMagiclife; 25-10-2010 at 12:24.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)