منم یه سری از این نوت بوک تو انبار دارم با کانفیگ بالا اگه کسی خواست میتونم به قیمت مناسب براش بفرستم آی دی یاهوم به همین نام کاربری همیشه آنلاینه اینم شماره تماس شرکت
4446054-0411 09141090755
منم یه سری از این نوت بوک تو انبار دارم با کانفیگ بالا اگه کسی خواست میتونم به قیمت مناسب براش بفرستم آی دی یاهوم به همین نام کاربری همیشه آنلاینه اینم شماره تماس شرکت
4446054-0411 09141090755
سلام میگم این یکم نا مفهومه یعنی ریتم پایین هست بازی نکنم یا با اون بخش ریت بازی نکنمآقا با این rate ویندوز بازی نکن، خودم چنین مشکلی داشتم آخرش بعد چند پاک کردن و دوباره rate گرفتن ، ویندوزم پرید
درضمن یکی از بچه ها در حین rate گرفتن ، از بدشانسیش برقشون رفت و لپ تاپش حسابی داغون شد ، اون مشکل هم از ویندوز باید باشه![]()
راستی من خریدم 870 همین هفته پیش و فروشنده به من گفته بود که گرافیک 5470 هست ولی این 550V هست میخواستم بدونم سرم کلاه گزاشته یا قیمت همین هست
cori5 2.53
320 hard
4ddr3 ram
بدون گارانتی
Last edited by amir69_k; 11-11-2010 at 08:27.
بله داريم. قيمتشم فكر كنم 40 تومن به بالا باشه.
دوستان الان نمایشگاه الکترونیک و کامپیوتر ایران در حال برگزاریه ..
فکر میکنم غرفه های زیادی به فروش لپتاپ اختصاص داده شده باشه .. بهرحال افرادی که احتمالا قصد خرید 5010 دارن با پایینترین قیمت و تخفیف میتونند از نمایشگاه اقدام کنند .. معمولا تو نمایشگاه ها 20 تا 30 درصد تخفیف به اضافه خدمات ویژه به مشتریان عرضه میکنند
مثلا یه نمونش اینه :
البته امروز آخرین روز برگزاریه .. اگر تمدید نشه پس بجنبید !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Gilopa; 11-11-2010 at 09:45.
لطفا بگید ادرس این نمایشگاه کجاست.فقط ساده و کامل بگید که واسه ما شهرستانی ها پیدا کردنش راحت باشه
در ضمن لطفا بگید این نمایشگاه تا کی برقراره؟
یعنی الان قیمت های این نمایشگاه از پاساژ رضا و پایتخت و ایران هم ارزونتره؟
Last edited by tak2750; 11-11-2010 at 09:54.
طبق آخرين آماري كه من دارم قيمتا توي نمايشگاه اتفاقا گرونتره!!! يكي از دوستان همين ديروز آمار داد.![]()
من 5010 با مشخصات زیر با گارانتی آریانا 970 خریدم ، خوبه ؟
RAM: 4GB DDR3
H.D.D: 500GB
CPU : i5 2.53
در ضمن یک سئوال زیر کیبوردش بقل اونجایی که برچسب Core i5 خورده ، نوشته N series این یعنی چی ؟ چون مال بعضی ها اینو نداره :43:!!!
راستی کسی روش مک نصب کرده ؟ توی جعبش یک دونه CD ، اوبنتو هم داشت
راستی یک سئوال خیلی مهم دیپه مال من سرعت Wi-Fi افتضاحه در حالی که با دستگاه های دیپه که مودم کانکت می شم اینطور نیست ؟؟؟ مشکل از چیه؟
Last edited by x ali; 11-11-2010 at 16:35.
نتونستم عکس بگیرم.در واقع دکمه prntscr کار نمیکرد.شاید کیبورد نصب نباشه.اما نوشته ATI radeon mobility HD 4570
یک مشکلی هم دارم.نمیتونم نور صفحه رو کم یا زیاد کنم با کلیدهای f4&f5.حتی fn رو هم زدم باهاش اما کار نمیکنه.
توی قسمت تنضیمات که باید از کنترل پنل و ... رفت هم راهی وجود نداره.در واقع گزینه کم یا زیاد شدن نداره.بعضی ها میگن ویندوزت لپ تاپ رو به عنوان پی سی شناخته.
حالا شما راهنماییم کنید.
ببین اینطوری که تو میگی من به جای تو بودم ویندوز رو کامل عوض کن بعد درایورا رو نصب کن اگه تهرانی من میتونم یهت بدم
ببین تا جایی کهمن میدونم N5010 هیچ کدومشون گرافیک 4570ندارن سه تا گرافیک دارن
ATI MOBILITY 5470
ATI MOBILITY HD550V
ATI
شما یه کاری کن این لینکی رو که پایین میذارم به جای **** شماره سرویس تگ خودتو بنویس بجاش و بازش کن
ببین تو درایورهای پرافیکیش اسمی از 4570 هست یا نه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببین حتما اینکارو بکن اگه دیدی که بعد از نصب ویندوز هنوز 4570 نوشته وتو سایت دل هیچ اسمی از 4570 نیافتی بدان که فروشنده بهت انداخته بد رقم
اگه با گارانتی بود که خیلی خوب بوداما بدون گارانتی اطلاع ندارم
طبق گفته دوستان 550v برای اجرای بازی قویتر از 5470 هست
منطورم این بود که با بخش ریت بازی نکن ، صفحه اول رو ببین و اگه امتیازت پایینه ، به لینکی که اونجا گذاشتم مراجعه کن و کارایی که گفته رو انجام بده ، نگران ریت ویندوز هم نباش ، اصلا مهم نیست
در ضمن اگه با لپ تاپ بازی کردی خبرشو به ما بدی که چه بازی هایی با چه کیفیتی اجرا شدن ، خوشحال میشیم چون تا حالا تست بازی روی گرافیک 550v این لپ تاپ نداشتیم![]()
Last edited by sheytoon001; 11-11-2010 at 18:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)