به هدفت فکر کن. به رشته و دانشگاهی که می خوای بری فکر کن. من خودم هم فارغ التحصیل هستم و حالم داره از درسای تکراری به هم می خوره ولی وقتی به یاد دانشگاه و رشته ای که بهش علاقه دارم میفتم دوباره حس درس خوندنم برمیگرده! شاید در مورد شما هم جواب داد!![]()
به هدفت فکر کن. به رشته و دانشگاهی که می خوای بری فکر کن. من خودم هم فارغ التحصیل هستم و حالم داره از درسای تکراری به هم می خوره ولی وقتی به یاد دانشگاه و رشته ای که بهش علاقه دارم میفتم دوباره حس درس خوندنم برمیگرده! شاید در مورد شما هم جواب داد!![]()
اينا همش بستگي به سختي سوال ها و درصد پاسخگويي بستگي داره!
من يادمه سال پيش اخرا يه بار زبان 100 درصد ترازش به 8400 هم رسيد!
البته دروس اختصاصي چون تعداد كمي بالا ميزنن هميشه ترازشون بالا بوده...
من که فکر کنم به کتکم متوسل شم فایده ای نداره...
آخه کلا حرف هیچ کسی دیگه روم تاثیر نمیذاره.حتی کسایی که خیلی دوستشون دارم.
انگیزه باید درونی باشه،واسه من هنوز درونی نشده.
کی میخواد درونی بشه !I dont know
مشکل این برنامه هایی که مشاورا طرح میکنن همینه. اینکه شما مجبوری صبح تا شب یه کارای خاصی رو بکنی اونم با تایم بالا. آخرشم میبری و یه مرتبه یکی دو هفته درس رو میبوسی میذاری کنار. تازه این که خوبه اغلب بچه ها به جایی میرسن که کتاب تست میبنن حالشون بد میشه
من پیشنهادم اینه که شما بر اساس نیازت درس بخونی. آزمون که میدی بعدش بررسی کن که چرا فلان درس رو بالاتر نزدی؟قطعا به این نتیجه میرسی که اگه فلان تعداد تست میزدی یا فلان تعداد تمرین میکردی بالاتر میزدی. اینطوری خود به خود ساعت مطالعت زیاد میشه و برنامه ریزی درسیت شکل میگیره . لازم نیست از یه هفته قبل بدونی قراره سه شنبه ساعت 4تا6 ریاضی بخونی. این کسالت آوره (لااقل واسه من اینطور بود) تو باید بدونی که اگه هفته دیگه آزمون داری و مثلا 40درصد کارایی که باید برای ریاضی انجام میدادی باقی مونده چه مدت زمانی لازم داره. اونوقت تصمیم میگیری فردا 3ساعت (مثلا) وقت براش بذاری. فردا باز نگاه میکنی 20 درصدش مونده و الی آخر...
مهمترین چیز اینه که سعی کنی ذهنت رو از حالت یکنواختی و فضای بسته در بیاری. مدام ذهنت رو توی یه فضای جدید و غیر قابل پیش بینی بذاری شادابتر درس میخونی. ایشالا زودتر برگردی سر درست ولی منطقی بخون یه مرتبه تصمیم بگیری 12 ساعت درس بخونی میشه همین که 8روز تعطیل میکنی درس رو
منم با اين روشي كه سينا گفت درس ميخونم
مشكلم اينه كه ساعت مطالعم كم هست ولي با اين حال فيزيك و زبان و رياضي رو خيلي فراتر از حد انتظار ظاهر شدم
نقاشيم هم اين روزها خيل خوب شده . هر روز با Paint نقاشي ميكنيــــيم![]()
من انگیزشو دارم. هروقت باهاش صحبت میکنم یا بهش فکر میکنم انگیزش میاد.. مخصوصا که بهش حس خجالت رو هم اضافه بکنی.. شوق خوندنشم رو هم دارم. برام تکراری هم نیست.. چون یه مدت به کل بی خیال درس بودم وقتی میخونم انگار چیزهای جدیدی کشف کردم. ولی مشکل اصلی همینه که برم جلو و شروع کنم.
البته موافقم که تایم مشخص نباید بذاری.. حرف درستیه. ولی باید بالاخره دو ساعتی که میخوای مثلا ریاضی بخونی رو تو همین 24 ساعت روز انجامش بدی.. شروع این کاره سخته واسم..
حالا اعتراف هم بکنم که فعالیت های جنبیم رو خیلی کمتر کردم..هیمن نت رو هم محدود کردم و به نظرم کمک کرده. یه دفتر هم دارم.. یه سالنامه 89 .. کارهای هر روز رو روز قبلش می نویسم که باید چیکار کنم..
شبش هم ارزیابی میکنم.. خوبیش اینه که متوجه گذر روزها هم میشی و اینجوری قضیه برات جدی تره..
ولی فعلا اکثر کارهام که جلوش ضربدر میخوره همین موارد درسی هست ! پیشرفت کردم و بهتر شدم اما هنوز جای کار داره.. حالا اینم روش من بود.. بقیه هم اگر بگن خوب میشه.. خودت هم بگو
اینم کارنامه یکی از اعضای پی سی ورلد خودش گفت نمیتونه بزاره من گذاشتم جاش
تو پروفایلش هم هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان حداقل رتبه برای رشته های ریاضی رو از کجا میشه پیدا کرد؟
مثلا بخوام بدونم فلان مهندسی فلان دانشگاه تقریبا با چه رتبه ای میشه قبول شد
برای ریاضی میخوام
کسی داره؟
قلم چی یه نرم افزار داره که اخر هر سال به بچه هاش می ده توی اون می شه حداقل رتبه قبولی رو که کانونی بوده کشف کرد! الانم تو سایتش چند تا فایل پی دی اف داره که می تونی میانگین رتبه و درصد قبولی بچه های سال 89 رو پیدا کنی.
موفق باشی![]()
من خیلی وقتا اینجوری میشم ولی:منم تقریبا یه چند وقتی هست که این مشکل رو دارم. برای خودم هم جالبه.. بهونه هایی واسه عقب انداختن درس میارم که خودم توش میمونم
البته مشکل من واسه تا قبل از شروع کار هست.. وقتی رفتم پای درس و یه خرده ازش گذشت با شوق بیشتری ادامش میدم و تراکتوری جلو میرم . ولی اینکه بخوام شروع کنم و به قول نلی خودم رو مقید کنم درفلان وقت دقیق درس رو شروع کنم برام مشکله.. البته یه روش یکی از دوستام گفت که به نظرم منطقی نیست !
ولی شاید مجبور شم بهش متوسل بشم.. دیگه مجبور میشیم از فحش هم استفاده کنیم
گزینه 2 برنامش کوتاهه اگه معتدل برنامه ریزی کنین روزی 4 5 ساعت بیشتر ساعت درسی ندارین.
اولا انگیزه رو خودتون باید به خودتون بدین.
اگه خیلی انگیزتون پایینه جدا از فکر کردن به هدف و اینا می تونین برای خودتون یه پاداش بذارین! که اگه مثلا برنامه رو زودتر یا بهتر تموم کنین می تونین برین یه کاری که دلخواهتون هست انجام بدین! این روش رو من که جواب داده!
به پایان شب سیه هم که اگه درس بخونین سفیده نظر داشته باشین.
Last edited by meragj2; 31-10-2010 at 01:10. دليل: quotation
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)